Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 769
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчи-Варна
Барплота разделя стаята на две по средата.Кубчето е отгоре,дори завъртян по-вече на там където не отива.И в началото така правеше.Утре ще го сложа на другия край където не отива,да видим тогава как ще е и тогава ще видя батериите.А пък ботвака мете като фурия.По-бърз е от румбата.Много съм доволна.

# 91
http://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-d85

Момичета, гаранцията е 2 год.-правилно ли съм разбрала?А има ли смисъл да се доплаща 90 еврa за общо 5 год. ?

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 20:18 от m@msy

# 92
  • На брега на реката
Аз мисля, че е с безплатна 5-годишна гаранция, просто е написана цената, която се доплаща по принцип за 5 години, но в случая е включена. Аз когато купих моята си пищеше, че ако изкам мога да доплатя 30 Евра за допълнителна гаранция.
Няма и някой друг се изкаже, но според мен е включвна в цената.

# 93
http://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-d85

Момичета, гаранцията е 2 год.-правилно ли съм разбрала?А има ли смисъл да се доплаща 90 еврa за общо 5 год. ?

В момента промоцията е с 5 години гаранция. Т.е. тази цена е за робота с 5 годишна гаранция. На гаранционната карта която получавате е написано същото. Няма доплащане от 90 евра.

# 94
Багодаря Ви момичета  bouquet,още утре ще си я пръчам  Crazy

# 95
Преди малко си поръчах Неато Ботвак connected. Полудях докато чета всички теми и докато взема решение. Веднага щом  видях Ботвака, че има Wifi и апликация да си го пускаш от телефона ме спечели моментално, дано не съжалявам! Хора с това робоче да споделят мнения и хитринки ? Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 04:23 от Elito23

# 96
Помагайтеееее  Praynig Защо не мога да поръчам с виза карта?

п.п. Голяма съм бяла птица  Laughing сега видях че само с пейпал /но нещо не ми приема новата карта-незнам защо  newsm78/ и с банков превод  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 19:00 от m@msy

# 97
  • Пловдив
Ако не е верифицирана картата няма как да платиш.Без верификация е 100 евро

# 98
Колко време трябва да продължи първоначалният заряд на този модел робот http://www.myrobotcenter.eu/en/household-robots/vacuum-robots/lg … -bot-vr64703lvmb?

# 99
Батерията е литиево йонна затова не е необходимо 12 часово зареждане. Оставяш да си я зареди за 1-2 часа и е готова

# 100
Niss, благодаря за бързия отговор! bouquet Утре ще изпробвам новата си придобивка.

# 101
  • Sofia
Пише, че се зарежда за 3 часа. Може би е добре да се остави първия път повечко.

# 102
Първия път като я пуснах имаше малко батерия и исках да я изхабява та значи пускам я и тя ми изпя Happy birthday и как съм се смяла само  Joy после работи 10-тина минути и падна батерията. Пуснах я да се зарежда и като беше готова не помня след колко време но не повече от 2 часа, сама си записука че е готова и тръгна  да си довършва чистенето. При литиевите батерии няма никакъв смисъл от по-дълго зареждане от необходимото.

# 103
Ами то си е било едно ново раждане за теб  Joy

# 104
Здравейте момичета !Искам да ви попитам за експертното ви мнение .Някой от вас има ли тази скуба:http://www.irobotbg.com/scooba450.html ??? Апартамента ми е около 80 квадрата-ламинат и плочки-дали е подходящ за ламинат ??? ..В описанието чета неща, които не ми се вярват И ИМАМ ВЪПРОСИ :Ето  какво пише:
Тристепенна почистваща система на scooba 450
1. Метене и накисване - scooba 450 събира сух боклук и накисва засъхнала мръсотия.-Какво имат предвид под сух буклук?!??

Смуче разни изостанали дребни боклучета, за да не ги размазва по пода. Не може да замени прахосмукачка обаче, има "резервоарче" за сух боклук от няколко куб.см. само.

2. Изтъркване и подсушаване - четка, която се върти с повече от 600 оборота в минута,остранява мръсотията. Гумен вакуум събира мръсната вода.Също така пише ,че работи с професионален почистващ препарат на марката-въпроса ми е -ще върши ли работа ако го пускам да ми е само с вода без препарат ????

Аз основно така я ползвам моята, слагам от техния препарат само ако е много мръсно по някаква причина. Сипвам топла вода и я пускам. Чета, че някои добавяли малко бял(?) оцет, но не съм пробвала.

3. Финално подсушаване - гумена лента събира останалата водаАбсолютно ли сухо остава накрая ,четох,че старите модели на скубата оставяли бая мокро и локвички ???

Е, абсолютно сухо никой не ти подсушава, дори като се мие ръчно с моп, остава влага. Локви не оставя. Аз си я ползвам на лакирания паркет, минавам винаги след нея със сух моп в ръка за всеки случай да проверя, но локви никога не е имало.

По- назад в темите е писано нееднократно за Скуба, с търсене по ключова дума ще се намери лесно. Там пише и от какво са недоволни обикновено използващите я (малко по-пипкаво почистване и обслужване).

Общи условия

Активация на акаунт