Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Странно. Пък аз вчера се ядосах на мойто Неато, точно защото мина поне три пъти на едно и също място без аз да виждам причина, а имах много работа и то ме бавеше.
И моето LG е така Thinking

# 616
Зов за помощ  newsm45 newsm45 newsm45
Имам отскоро Румба 8-ма серия. Вчера и се възхитих и тя взема че се развали. Дава ми грешка 9 - да почистя отпред броня ли какво е, да изтръскам. Оф, почти я разглобих - като я пусна пак 30 секунди се върти като подпийнала и спира - и казва "грешка9".
Хич не искам да се разделям с нея. Дайте съвет как да я оправя? Има ли някакво "ъпдействане" като LG-тата?
Ако не успея да се справя с проблема я връщам в Myrobotcenter.

# 617
  • Русе
Странно. Пък аз вчера се ядосах на мойто Неато, точно защото мина поне три пъти на едно и също място без аз да виждам причина, а имах много работа и то ме бавеше.
И моето LG е така Thinking

Доколкото си спомням на Румбите даваха 8 пъти, че минава през едно и също място. Предполагам и на другите е сходно положението. Може би е случайност.

sevgito, ужас, що така? Рестартирай, извади батерията, не знам какво да ти кажа, сигурно си го направила де.

# 618
Рестартирах, вадих батерия, вадих болтчета, изтръсквах, пусках сешоар със студен въздух да издуха боклуци ако има ......... е "пияна е" и дава "грешка9" . Писах на сайта за помощ, предполагам другата седмица ще ми отговорят. В краен случай ще я върна. Някой наскоро беше връщал в 30-дневният срок. Възстановиха ли цялата сума? Кой трябва да плати транспортните разходи, ако връщането е заради дефект/проблем с робота?

# 619
Изобщо не гледам Роби колко пъти минава, докато чисти. Важното е, че като приключи е чисто. Нали не му плащам на час. Laughing Иначе и той повтаря, но и резултатът е да няма останало боклуче, за което да се хвана.

# 620
Аз много се замислям дали да не върна моята ЛГ. Дори не мога да се обоснова защо, но някак не съм впечатлена.  Освен това все си мисля, че румбите биха се справили с килим шаги. Днес пъснах Браавата, ами някак много по-систематично ми е, безшумно, опростено, не знам. Колебая се дали да не заменя ЛГ за румба. Какво бихте ме посъветвали?

# 621
Alvelina, мисля че аз ти отговорих предния път като питаше, че роботите не се справят с шаги килими. Сега пак ти го казвам. Обаче ти въпреки всичко си разочарована от твоето ЛГ - сякаш си очаквала да се справи. Дори и да го смениш за Румба, резултатът с Румбата ще е същия - просто не им е силата тези килими. Смени килима, не робота.

# 622
  • Варна
Ужас каква съм невежа,чудя се какъв е този шаги килим.Много е космато туй нещо,дори си мисля,че ще повреди робота ако се омотаят космите около четките.
Иначе с персийски килим се справя чудесно.Дори го сресва с една малка четчица и килима изглежда като нов след почистване Simple Smile

# 623
  • Враца
Моята Румба се качва и чисти прекрасно шаги!  Peace

# 624
Момичета от къде купувате консулмативи за румбата. Развали ми се гумената четка и трябва да взема нова. За румба 660 става въпрос.

# 625
Alvelina, мисля че аз ти отговорих предния път като питаше, че роботите не се справят с шаги килими. Сега пак ти го казвам. Обаче ти въпреки всичко си разочарована от твоето ЛГ - сякаш си очаквала да се справи. Дори и да го смениш за Румба, резултатът с Румбата ще е същия - просто не им е силата тези килими. Смени килима, не робота.
Така е, права си. Отговори ми и ми каза, че няма да се справи. Аз не съм разочарована, очаквах, че няма да може да го чисти. Просто назад в темите някои дами споделят, че Румбите им чистят шаги. Сега заради този килим слагам отдолу моп-а, защото иначе се качва върху него, но когато е в другата стая трябва да го махам, защото на детето килима е обикновен и искам да го чисти, но когато е с моп не се качва и върху него. Т.е. за да изчисти прахосмукачката аз задължително трябва да съм си вкъщи. Преди да сложа косместия килим я включвах и излизах. Сега за да не й се мотам, изчаквам детето да си легне и да приключа с всичко и става 100 часа, някак се получава, че й слугувам аз на нея, а искам нещо опростено.
П.П. Не искам да махам килима - харесва ми Embarassed
Ако някоя от вас проявява интерес към прахосмукачката ще дам информация. Ползвана е седмица и има 5 години гаранция.

# 626
  • На брега на реката
През един пост от твоя, споделят, че Румба се справя с Шаги. Ако някоя твоя близка има друг робот опитай с него и тогава решавай дали ще се разделяш с твоя. Друг вариант да не се качва на Шагито е да му загънеш само краищата така, че робота да го приеме за преграда и като свърши ще го разгънеш.

# 627
  • Балчи-Варна
Има шаги и шаги килими и пътеки.Имам два вида в къщи.Абсурд е румбата и ботвака да ги изчистят.ботвака се качва,но не може,мъчи се.На момичето дето румбата се качва или шагито не е шаги или,абе невъзможно е.Нека направи видео и да го пусне тук.Не се заяждам.Моите шаги са дългокосмести.

# 628
В ютюб има клипчета на Румба върху шаги. https://youtu.be/qSt759mWVOI Има и други.

# 629
  • Балчи-Варна
Да я докарат,да се качи на моите шагита.

Общи условия

Активация на акаунт