Сънувах... име Малвина

• 6 164
  • 44
  •   1
Отговори
В 10 г.с. съм и ми е рано да мисля за имена. Но сънувах една вечер това име, Малвина, и не ми излиза от акъла. Така преди време сънувах име за бебето на една колежка и тя взе че го кръсти както го бях сънувала.
Познавате ли някой с името Малвина?  хем ми харесва, хем е супер странно. А си падам по по-обикновените бг имена. Синовете ми са Калоян и Михаил.

# 1
Аз сънувах Евдокия.Тоя сън ми причини огромно количество стрес и нерви.Името така и не се прие.

# 2
На мен ми харесва. Малвина- момичето със сините коси  Simple Smile, май беше от Буратино.
Сред двама силни батковци с царски имена- една принцеса с приказно име  Heart Eyes
Желая ти лека бременност и пухкав финал, пък дали ще е Малвина или трети чифт сини гащи, няма такова значение  Wink
П.П. Аз сънувах името Вихрен, ММ така ме изгледа, щом му споделих, че не споменах повече за съня  Mr. Green

# 3
Еееее, а Вихрен е толкова яко! И Вихра за момиче - също.

Малвина си е малко странно, факт, но е име на литературна героиня и както има сумати момиченца, които се казват Ида, що пък да няма и Малвина? Харесва ми и аргументът на Елиас за принцесата с приказно име.  bouquet

А мен ме хваща страх - като си знам колко са ми шантави сънищата, някой ден ще взема да сънувам някой Диего-Петкан и после... не се будалкам с вашите сънища, напротив: аз вероятно бих се повлияла от евентуален такъв при избора на име. То затова се и тревожа.  Laughing

# 4
Малвина.....,прекрасно име....! Heart Eyes

# 5
Еееее, а Вихрен е толкова яко! И Вихра за момиче - също.

Нали! И много щеше да му отива на темперамента на моето диване  Heart Eyes Но погледът беше толкова смразяващ, че забравих и сън и вопъл  Laughing

# 6
На мен Вихрен много ми харесва. Малвина да,ама е много странно, а винаги съм се чудила на родителите на деца с шантави имена.
Но на моите двама не съм им избирала имена, първото баща им каза: винаги съм искал да се казвам Калоян, а за второто баткото каза:ще имам брат Мишо, и само това повтаряше. Аз му казвам:неее,сестричка ще е, а той:братче,братче...Мишо Simple Smile))

# 7
Много хубаво име, като малка много ми харесваше тази героиня, много красива беше нарисувана в една детска книжка.

После като студентка когато веднъж празнувахме Хелуин се маскирах като Малвина, не си боядисах косата синя, а само си нарисувах сълзи като Буратино, но мисля, че всички ме разпознаха, а и бях с много хубава рокля. Много нежно име ... 

# 8
  • Пловдив
Малвина е прекрасно име! Прекрасно!  Heart Eyes

# 9
"За произхода и значението на името Малвина има няколко теории. Според латинската версия името се превежда като сладък приятел. Гръцката версия твърди, че Малвина означава нежност. А от келтски език името се превежда като гладко чело."

Малко странно ми звучи, но не е много лошо.

# 10
  • Бургас
Малвина ми звучи като прекрасна фея,но и аз се сещам за приказката за Буратино.Би било чудесно име за момиченце.

# 11
На мен ми харесва,Звучи много нежно.
Аз също сънувах малко преди да родя,че раждам и ме питат как се казва бебето и аз казвам Мелани, и акушерките казват аууу как и отива.Е след доста спорове така се казва дъщеря ни.

# 12
Малвина е хубаво име , на мен ми напомня за един филм от детството ми Робинята Изаура, една от героините се казваше така.

# 13
Яна,Магдалена,Йоана.

# 14
  • София - Рим и обратно
Малвина е хубаво.
Аз бях сънувала Естела (героинята на Дикенс) преди да се роди голямата ми дъщеря, но тя самата с личицето си ми подсказа категорично, че това име изобщо не й отива и се отказах. Слава богу Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт