Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
Ако тялото не понася овесени трици, те могат да бъдат заменени с 1 супена лъжица ленено семе + 1 супена лъжица чиа + 1 супена лъжица сусамово семе. Тези семена съдържат същото количество полезни фибри и имат същия ефект като триците - извличат и отстраняват токсините и вредните вещества от тялото, както и подпомагат изгарянето на мазнини.
-
Какви са основните предимства на диетата на Дюкан?
-
Какво представлява редуването на ПЗ/П дни в режим на Дюкан?
Все пак ти си решаваш, Алинка.
Просто на мен не ми се получават някой неща, както казах, придържам се към опростените ястия 
чудно си оформила рецептата. Още не съм стигнала до оформянето на вариант 2 на Алинкината паста, но тия дни се надявам да успея. За пшеничния протеин (глутена) и нишестето: не, нишестето не може да замени глутена в рецептите с варено (паста) тесто. Нишестето работи идеално, самостоятелно или в комбинация с ленено семе, чия, сух белтък и др. за заместване на пшеничното брашно в печивата.
Натам върви; пратиха ми няколко тома енциклопедия на кулинарната наука (химия, физика, биотехнологии и прочие благинки), таааааааааааааа... само да ми дойде музата!