Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 367
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Привет и от мен.
Аз май ще се откажа да пробвам от прекрасните ви рецепти.Изхабих всички яйца и всичко отива в кофата  Crazy Много искам да ми се получи хлебче и нещо сладичко  Whistling Whistling Whistling
Хляба ми стана като суров в средата и сладкиша от снощи/СЛАДКИШ "САН ХУАН"/ така се ноду хубаво докато се печеше , направо излезе от формата.И като спрях фурната остана един пръст.Освен това усещам подсладителя в него и не ми е по-вкуса ooooh!
И друго да ви споделя, вчера на обед хапнах чери доматки с извара-е няма да ви кажа как ми се изду корема след това.Подозирам че имам проблем със стомаха и някои зеленчуци и варива така ми се отвазяват.
Благодаря момичета вчера си намерих от сиренето за мазане  Hug но имаше само 0,2% Сега остана да намеря и сухото мляко и да пробвам още някоя рецепта за сладкиш , че в повечето рецепти присъства.Обаче където и да питам всички ме гледат умно  Crazy
Снощи вечерята ми беше зелена салата с малко чери и рукола.Хапнах и едно кюфте на скара.И знаете ли, много солено ми дойде и това го отдавам на режима.Принципно ям соленичко и подобно кюфте ми беше ок преди....но сега явно отвиквам  Peace
 Вие сте отдавна на режима и сигурно ви отегчавам с моите излияния  Crazy Crazy Crazy
Усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 391
  • Испания
Добро утро!

Elsinor, ама защо в кофата?  Shocked

Кой хляб прави? Моят с подправки /както писах, аз не му слагам подправки/ се изпича много добре във фурната.

Сладкишът "Сан Хуан" наистина спада, но е зверски вкусен. Може би си сложила много подсладител. Пробвай преди да печеш, като близнеш малко. Първия път, като го правих, беше с крем. Следващите пъти - без крем, слагам есенция лимон и портокал и има вкус на козунак.

За обезмасленото сухо мляко сигурно ще ти помогне някоя дюканка, живееща в България.

Възможно е да се подуваш от някои зеленчуци. Яж един ден само един вид и следи какво става. Така ще откриеш кой е зеленчукът.

Каймата за кюфтето ти ли я приготви? Преди ядях много солено, сега почти не соля. Свиква се и това е добре.

Не се притеснявай, споделяй!

Усмихната и режимна неделя!

# 392
  • София
Elsinor сухо мляко има в Кауфланд, в нашия е срещу ексуизата.

Хляба аз го правя супер лесен, 200гр трици, 1 ч.ч кисело мляко, половин ч.л сода, щипка сол. Забърквам всичко,  слагам хартия за печене и пека на 180 градуса 30тина мин. Стига ми за поне 4 дни
Щом усещаш подладителя, пробвай със стевия? Пак я има в Кауфланд.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 10:17 от Мацето

# 393
Айнщайнчеееееееееееееееееееее  Hug.......и този суроватъчен протеин кИде го намираш тииии?

Аз да ви успокоя де......няма да мога да го пия този ликуид-след всички неща дето изброих вчера щях да припадна в магазина, и едва ме завлякоха до колата....това ми се случва за 3-ти път. Явно имам някаква непоносимост към някоя съставка......че пък нали съм и лакома, та си купих 4 опаковки  #Cussing out

# 394
Добро утро сърежимнички!
Смайлзче:hug:

Моята тричава палачинка стана на вкусна каша Joy
Сложих цялата смес в малък тиган като си мислех,че ще се получи мъничко,но уви!Стана дебела п-ка и сурова затова я забърках:)))) Елси,моята кофа е стомахът- директно отиде там:)

Деска,колко браунита излизат? Тези бисквити ме подканват направо.Страхотни изглеждат! 

# 395
  • Испания
Аз да ви успокоя де...

Аз съм спокойна  Wink, ама ти, Алинке, не си прави експерименти с тялото и не го трови с какви ли не боклуци. Чайове за отслабване, хапчета - всичко това е вятър и мъгла и само пълни джобовете на производителите и продаващите ги, а побъркват метаболизма и тровят хората.  Peace

eleaa,  Hug Деската не каза колко са излезли, а на мен от три дози ми излизат 16 /в края на рецептата е снимката/. Като видя в една рецепта, че продуктите не са много като количество, винаги правя двойна или тройна доза.

# 396

Ето Бисквитите:
Скрит текст:

по коя рецепта са тези апетитни бисквитки?

... и сладкиша от снощи/СЛАДКИШ "САН ХУАН"/ така се ноду хубаво докато се печеше , направо излезе от формата.И като спрях фурната остана един пръст... и на мен ми се случва това спихване с хляба от белтъци  Rolling Eyes
Сега остана да намеря и сухото мляко и да пробвам още някоя рецепта за сладкиш в нашия кауфланд е срещу яйцата, най-отгоре

# 397
Добро утро на всички Simple Smile

Деска,колко браунита излизат? Тези бисквити ме подканват направо.Страхотни изглеждат! 

Елеаа на мен браунито не ми се получи ама хич, обърках и сложих и 3 с.л. сухо мляко... и понеже като Смайлс направих тройна доза, всичко отиде в кофата, понеже стана гумено и ужасно не можах да го преглътна! Но да, излизат 16 парчета, пак зависи от формата за печене, моята е малко продълговата, че нямам квадратна  Wink

Pink pill рецептата е от сайта на Смайлс....

БИСКВИТИ, ПЪЛНИ С ШОКОЛАД

2 жълтъка
2 супени лъжици Маисена
1 супена лъжица обезмаслено мляко на прах
подсладител
настъргана кора на 1 портокал или есенция

Разбъркайте всички продукти до получаване на еднородна смес. Разпределете във форми за мъфини. Дебелината трябва да бъде само ½ см.

Печете 10-15 минути в предварително загрята на 200º фурна. Докато се пекат, се нагъват и се образува трапчинка, която после ще напълните с шоколад. Извадете и оставете да изстинат.

За пълнежа

обезмаслено прясно мляко
1 чаена лъжичка обезмаслено какао на прах
2 супени лъжици обезмаслено прясно мляко на прах

Смесето какаото и млякото на прах. Започнете да добавяте малко по малко течното обезмаслено мляко, докато получите нито много гъста, нито много течна консистенция /като загребете с лъжичката, да не пада от нея/.

Напълнете бисквитите и изчакайте пълнежът да стегне.

Аз направих двойна доза и в сместа с жълтъците сложих 1 с.л. обезмаслено прясно мляко, че иначе много гъста и твърда смес стана, една дюканка го е правила така и при мен се получи. Но на мен ми станаха някак си тънки като ги изпекох.

# 398
Добрютро, банда!  Hug След толкова комплименти, да взема да спретна колетчета с продукти първа помощ? Съвсем сериозно, най-вече да не вземете да се напълните с разни шантави неща като протеини на прах, глюкоманан, глутен и пр., пък да не ви харесат? За лазанята на ПинкПил още ме гризе съвестта, че аз й пуснах фитил, пък то кво излезе, та, П.П., да си знаеш, следващия път като правя домашна слим паста, яе те предвидя.  Laughing Ако има и други мераклии, казвайте отрано.

Алинка - суроватъчният протеин е протеин на прах, концентрат (не изолат), използва се за протеинови шейкове и е кощунство да се готви с него, т.е. не е за всеки ден, но като за моменти на преритване, или пък искаме да сме хем режимни, хем ненаказани, става. Не засякох като грамаж колко е, предположих, че оригиналните протеинови макарони дават % по-скоро на обема, но пък и на пастата кво толкова има да и се сбърка. Интересно ми е дали от вар. 2 ще станат равиоли/пелмени/вареники?  newsm78

Вчера гледах едно предаване (руски, ч.1, ч. 2) за съня, хормона на растежа и отслабването/подмладяването, и вероятно впечатлена от информацията, откъртих към 5 и нещо следобед, та чак до тази сутрин. Сетих се за Карина и Алина, и задържането: 1) спите ли достатъчно, и то навреме? Активността на хормона е между 9 вечерта и 3 през нощта; не е зле да се опитате да използвате максимална част от този интервал, ако е възможно. 2) Вярно, че при Дюкан няма ограничение във времето, когато да се яде, но ако хапвате (и то въглехидратно) преди лягане, вместо хормона на растежа се отделя инсулин, и вместо да отслабвате насън, се получава обратният ефект. Опитайте да ограничите приема на зеленчуци до 3 часа преди лягане в ПЗ дните, а ако много много много ви се дояде преди лягане (и водата и билковите чайове не помагат), то нека е поне 1 час преди лягане и то нещо белтъчно, а най-добре казеиносъдържащо (т.е. млечно). Би трябвало да има резултат още след една седмица. Аз тва със спането ще го опитам; нищо не губя. Ей, някой да не хукне към аптеката да купува синтетичен хормон? Упс, инфо за хормона на български; за вредата на синтетичния препарат на български

Браунита, ммммммммммммм...  bouquet

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 11:35 от fractal

# 399
Браво,сладурки! Леле, колко сте активни...аз докато дюканствах само 2 теми изписахме за 3 месеца Simple Smile
Е, не мога да изкарам чист протеинов ден и това си е. Става ми много зле.
От празниците насам съм +1кг., който не мога да ликвидирам. Стигам до 63,500 и хайде пак нагоре. Не му се притеснявам много, но все пак ми се иска да ми е горна граница 63кг.
Новите момичета добре действат, пишат и коментират, което е чудесно Simple Smile
Успех на всички и много усмивки!!

# 400
да си знаеш, следващия път като правя домашна слим паста, яе те предвидя.
     newsm51
това за съня за мен важи - почти всичките ми минуси ги отчетох в събота сутрин, когато ставам след наспиване, а не след звънене на аларма  Wink

Des Iv, благодаря за рецептата  Hug как съм я пропуснала, често търся рецепти за оползотворяване  на жълтъци. Досега ползвах две - едната е за млечно-жълтъчен крем за мен, другата е за картофени целувки за децата Simple Smile

# 401

Des Iv, благодаря за рецептата  Hug как съм я пропуснала, често търся рецепти за оползотворяване  на жълтъци. Досега ползвах две - едната е за млечно-жълтъчен крем за мен, другата е за картофени целувки за децата Simple Smile

А от белтъците какво правиш newsm78 че сега имам 4 в хладилника.... днес съм на П ден!
И между другото незнам защо като престои този шоколадов пълнеж, става с твърда коричка отгоре... не ми харесва и вкуса се променя

Между другото ArhMih предложи някакви въведения в бисквитките, но не ги разбрах точно, да помага Wink Може така да станат по-добри  Wink

Фрактал, много полезно това за съня, аз съм го чувала, даже съм го пробвала.... но снощи да ви кажа, порди това пълнолуние Joy преди лягане след полунощ хапнах малко бисквитки и една "лодка" тиквичка с телешка кайма #Crazy и легнах и заспах  hahaha и днес естествено се събудих по-тежка хаха 70.8!!!

# 402
 Добро утро  Hug
 Докато се разпиша и сте минали на другата страница...ту бебето нещо иска, ту баткото с домашното ме занимава  ooooh!
 Днес канарът се спря на 73.1, дали да не си мръдна лентичката?  Laughing
 Днес за закуска ще ям филе от скумрия, защото остана от вчера и никой не го иска, а аз храна мразя да хвърлям. Към него добавям 300мл кисело мляко с накиснати 2с.л. трици и 1с.л. ленено семе.
 За обяд - пиле, мариновано с подправки и зелен боб и броколи варени
 В - от пилето пак, нно сигурно без зеленчуци.
 имам и две мляко с нес както обикновено, водата си я знаем  Laughing
 Имам и въпрос - използваате ли соев сос за маринноване наа месо? Като после се изважда месото и не се готви в него? Режимно ли е?

# 403
Имам и въпрос - използваате ли соев сос за маринноване наа месо? Като после се изважда месото и не се готви в него? Режимно ли е?

Да и аз искам това да питам, защото все пак соевият сос е много солен, нали??? Или пък уни сос, но той е същата работа...

# 404
Благодаря на тези, които не минаха между редовете и обърнаха внимание на поста ми, който впрочем не касаеше само спорта   Hug Взимам се още по-здраво в ръце и се надявам в крайна сметка резултатът да си проличи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт