Отговори
# 90
Фрози, в леглото съм аз , но преглеждам нета, да не изпусна нещо  Sunglasses
Страхотна майка си имаш, поне помага. Моята командори и всичко знае по -по- най -добре  Mr. Green

Момичета, в болничните влизат календарни дни, не работни. За разликата след термин трябва да го издаде следящият бременността.

# 91
  • Пловдив
Благодаря за отг., ще звънна на АГ.

# 92
Момичета, чета ви докато кърмя,а не ми остава време, а и ми е неудобно с бебе в ръце да пиша. Честити бебчета на новите мами! Да са здрави и много да ви слушкат.
Ние напоследък малко се зомбирахме. Малкият не иска да спи през деня заради коликите и умираме за сън. Поне вечер успяваме да поспим малко. Сега покрай коликите му нямаме никакъв режим, храним се кога от една гърда, кога от двете, понякога се доизцеждам и даваме от шише- нагаждаме се. Има дни, когато Сашко е по- спокоен и тогава си спи по 3-4 часа и е ок, но има дни, в които будува по 11 часа  #Crazy Хубавата новина е,    че е наддал с 400 гр за 13 дни. Е, това е! Да знаете, че коликите са гадна работа!  Tired

# 93
  • Пловдив
И ние сме така с кърменето от двете гърди в повечето случай но тя едната като че ли по малко пуска и не му е любима никакъв режим използва ме и за преспиване и си ме болят гърдите от многото дъвкане.
Имам питане към мамите който са приети в един ден а са родили на следващия от кога е им издаден болничния, примерно аз съм постъпила на 2.01 а съм родила на 3.01 и са ми издали болничния от 3.01. АГ твърди че трябва да е от 02.01 мисля че има логика.

# 94
  • София
По принцип болницата издават документ от датата на раждане. Аг е длъжно да попълни разликата между датата на термина и датата на раждане. А след това твоя ЛЛ изравнява до 100 и не знам си колко дни всички болнични - нещо като шест месеца, после се пуска майчинството до една година.

Так ами обясниха и ЛЛ и моето АГ - каза, че ако не родя до 25ти - деня преди термина, те ще ми пуснат болничен за разликата до датата на раждане.

ММ си поръча бебе, ама май няма да е днес, а е такова прекрасно време на вън  Laughing

# 95
  • USA
V4era 18 JanuariSe rodi na6ata vtora da6terq Thea-3200.Rajdaneto be6e mnogo lesno I barzo(vtoro rajdane).Izvinqvam Se Za latinicata,no nqmam kirilica

# 96
Честити нови бебчета,да са ви живи и здравички.
А за кърменето и при мен едната като че ли е по-малка и се пълни по-малко,и мн странно един ден мн се пълнят,др.ден сякаш изобщо няма кърма,не усещам пълнота,нито да слиза кърма,имахме един кошмарен ден през 1-1,5 часа ми висеше,сякаш не се наява и след малко пак,а те меки ,кантара показва нула разлика, #Crazy едвам издържах,на др.ден всичко нормално,днес пак няма  #2gunfire,за сега няма да се отказвам,защото памперсите са пълни,ака мн,и е станала 2900 ,наддала е още,чета за някакви лактационни кризи,скок в растежа,вече и аз незнам какво е.Набързо се оплаках,а и от снощи съм с болно гърло  #Cussing out,ужас ви казвам,
А за къпането ние се къпем през ден,използвам саносан шампоан,иначе през др.време или измивам дупето с топла вода и тампонче,или използвам мокра кърпа,зависи от зора хаха

# 97
  • София
Честита дъщеричка Теа! Да ти е жива и здрава, за расте весела засмяна, много палава и щастлива!

# 98
Линка, честито!много здраве и късмет на Теа!

Ивкелина, браво на вас, щом си ака, значи и яде  Grinning

Това вече за постъпването и раждането, не знам за болничния от кога важи.

Фрози, още не е късно днес за подарък  Wink 
Кога свърша козирогът, знаете ли точно?

# 99
  • София
То не е, ама и никакви индикации нямам, освен да получа пълно разкритие без болки, не че ще откажа  Laughing

# 100
Кога свърша козирогът, знаете ли точно?

Тази година 20-ти януари вкл. е козирог. Специално съм проверявала по същата причина Simple Smile

# 101
Здравейте, момичета! И аз проверявах до кога е Козирог, незнайно защо съм се настоила за Водолейче  Rolling Eyes
Днес се поразходих и напазарувах, уж не напълних торбата много, но такава контракция си докарах. През целия път до вкъщи ме боля корема и кръста. Като се прибрах веднага спря да ме боли. Не знам само ли си я докарах или беше подготвителна контракция която просто съвпадна с носенето на торбата. Налрая чак почна да ме свива, отиваше към остра болка, замислих се колко ли болят истинските контракции, щом тази толкова ме боля  Rolling Eyes

# 102
Аз днес бях на тонове. Ами никакви контракции нямам, не иска да излиза това детенце и това е. Знае, че е студ сега, а и баща му му казва да почака малко. За разлика от на Фрози, моя нещо май се е спекъл на финала  Laughing иначе все така съм си с 1 см разкритие.

Честито мама Линка! Да сте живи и здрави и двечките!  bouquet

Вече все по-малко сме пишещите, май по-голямата част са заети с бебчетата  Simple Smile аз да питам неща, които се сещам. Вечер на колко градуса спят бебоците, по-малко ли от през деня? Също така слагате ли шапчици?

Аз днес забелязах, че ми тече коластра, ако това е истинската коластра или е някакъв секрет просто от гърдите. Много ми стана странно  Crazy

# 103
Диди, коластра е, подготвят се. Ти къде щеше да раждаш? Ако се засечем , да се потърсим.
Вие може и да нямате признаци и да стане изведнъж, то така много момичета така родиха. Аз като контрахирам от месец, та нищо, някакво разкритие от 3см. си разхождам.

Пурплетка, торбата сигурно е допринесла, но знае ли се, може пък и да ти наближава.

# 104
Можеше да се засечем, но се отказах. Най-вероятно в Селена, ако не отида в последния момент във ВМИ.

Общи условия

Активация на акаунт