*Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!* Тема 7

• 35 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Аз днес така се бях настроила да пращам малкия на градина, че вече 3 седмици е вкъщи. Мислех, че ще се отдам на почивка, а той ми се събуди с Т и кашлица Hug
На всичкото отгоре на мен ми прилоша и повърнах Thinking Та сега се чудя вирус ли ме почва или нещо от тая Феро Фолгама(и тя можела да предизвика стомашни неразположения разни). Заподозрях я и заради странния вкус, който имам в устата в момента Sick
Някой имал ли е такива реакции от нея newsm78

# 211
 цветна палитра не мога да помогна със съвет. Аз пих малфотер с каката и нямах такива неразположения. Мисля че ако и утре след приема й повърнеш трябва да се консултираш с доктора да ти я смени.
И аз да се оплача - таман ви се похвалих, че съм по-добре и витамините ми влияят и днес хоп. Пак припаднах в градината на детето.  ooooh! Баща й излезе в 5 за работа и се наложи аз да я водя и старата песен на нов глас. Явно не трябва да излизам от вкъщи преди 12.  Confused

# 212
Цветна палитра, възможно е да е от желязото. На мен също ми се е случвало. Особено като смених любимия малтофер, който ми понася отлично с Тотема  Confused

Амайрани, пиеш ли кафе сутрин?

# 213
 amini и кафе пия и закусвам. Сега се зачетох, че кръвното което имам е нормално за бременност и след средата почвало да се вдига - ама моето инато като мен не мърда.  hahaha Човека от бърза помощ ми го мери след като се съвзех и се хвана за главата - 50/90 не знам колко е било по време на припадъка. Че и детето плаша така.  ooooh! Ами няма да бързам да излизам сутрин, ще си се излежавам докато ми се нормализира и така. Явно така ще си карам поне докато родя. Само се надявам тогава да ми мине. Иначе ще трябва да вземем по-сериозни мерки.

# 214
Моето нормално кръвно е 60/90 - бременна или не. Последният път като ми беше зле целия ден се оказа, че е стигнало 40/70, и си бях бременна 2ри месец.

# 215
То и моето толкова и никога не ми е правило проблем. До сега. Проблем ставаше като реши да се нормализира, защото организма ми го отчиташе като високо. Ще видя какво ще правя. Че сега всички викат ми трябва да лежиш - е мога ли още 3 месец това да правя. Още повече че бебето е добре. И няма опасност за него. Като ме "изпишат" от болницата в четвъртък ще посетя личната да видим какъв съвет ще ми даде и тя.

# 216
Забравих и да споделя по-скоро любопитен факт..

В петък бях на имунолог по повод на генните изследвания и да споделя, че ми попрегледа всички резултати и забеляза, че имам много ниско вит. Д. Каза, че това определено може да допринесе към проблемите с тази терапия и е хубаво да го адресирам максомално бързо. Още повече, че зимата по принцип намалява стойността, та ако оси прецените - пуснете ей така профилактично да си знаете. Вит. Д, доколкото ми обесни лекаря има и връзка с усвояването на калции и от бебето включително и затова е доста важно да се държи в норма.
А пък аз си го бях пуснала от любопитство ... никой не се е сетил до сега да го провери..

# 217
  • На остров
Амариани да не би да имаш проблем със захарта и за това така да ти става лошо?

# 218
Предния път като припаднах в градината сестрата предположи, че може да ми пада захарта. Определено не е висока, изследвах се скоро. И си се разкарвам е бонбон в джоба, но просто онзи ден смених якето изабравих да пъхна каквото и да е в новото. Проблема е че каквото и да ям и пия( сладко, вода, кафе, айран и други) ми трябва да седна и поне половин час, за да подейства. Определено ще трябва да разбера от какво се получава, но ще е след четвъртък. Явно не е вестибуларния апарат както мислеше невролога- изгълтах цяло шишенце хомеопатични хапченца за него.

# 219
amairani , изследвала ли си ТСХ? Аз първите месеци си мислех, че ми е лошо от бременността, а то се оказа от твърде ниско ТСХ. Направо ми причерняваше на моменти и трябваше да полегна. На разходка понякога получавах сърцебиене Naughty От както влезна в нормите, не съм имала тези проблеми обаче.

# 220
Тъкмо това мисля да правя. Само да си взема болничния, че да не им направя на болницата проблем, ако отида сега. Нали се водя, че лежа там. И без това се моля да няма проблем с бързата помощ дето я викаха днес.

# 221
Голяма загадка се оказа твоя казус. Дано бързо се намери решение. Хич не е приятно това, което ти се случва.

# 222
Лошото е че доктора не му обръща сериозно внимание. И трябва сама да предполагам какво може да е. Мисля че просто леко ниско кръвно, леко нисък хемоглобин, леко ниска кръвна захар и ако вестибуларният ми апарат играе шеги и то от тук малко то там малко и се натрупва. Странното е, че най зле става сутрин. После пак не съм много жизнена ама не е чак така. Уфф сега ще видя и хормона в четвъртък дано се разбере най-сетне от какво е.
 ooooh!

# 223

amairani, предполагам скоро си правила пълна кръвна и си знаеш хемоглобин и тн., но ако ще пускаш изследвания може би почети и пусни и някой и друг витамин, минерал .. виж тези нещица,  ако си англоговоряща (дори да не си - имената си се превеждат директно:) ). Ако имаш възможност да ги пуснеш е възможно да обогатят картината, а някои от тях са свързани и със щитовидната:

# 224
Как сте в тоя студ , момичета ? Ние с малкия седим вкъщи на топло, не съм го водила на ясла , но ме подлудява , не ме оставя да дишам, постоянно играем. Миналата седмица гледахме бебка , 550 гр . е и според доктора всичко е наред .
Днес се събудих с болка под ребрата , мисля , че се дължи на това , че бебка притиска органите , и киселини имам , не мога да ям пържено.  Как ще се издържи до края, незнам , едвам се обръщам вече в леглото .
Момичета , пиете ли още фолиева киселина , аз до към 4-ти месец и я спрях ?
За количките , имам от баткото Кангаро Виктория , зелена и съм доволна от нея , доста здрава се оказа за тея пари , сега съм я дала друго детенце да я ползва , за малката ще вземем друга , но още не съм разглеждала . С баткото по цял ден гледах сайтове , сега нещо нямам мерак , вкъщи няма къде да се разминем от играчки, за капак ни подариха чин - люлка, 2 м. широчина  , само това ни липсваше

Общи условия

Активация на акаунт