*Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!* Тема 7

• 35 032
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Аз да се оплача че от няколко седмици страшно много ми се пие бира, само от миризмата ми се допива страшно. Понякога си позволявам да направя няколко глътки  Embarassed  Embarassed  Embarassed Просто не мога да се сдържа. Може би ми липсват някои витамини Б?!  newsm78

За витамините - не мога да кажа, все пак приемай някакви витамини за бременни.
Относно бирата - има няколко доста добри безалкохолни бири, аз си пийвам като ми се допие много.
Clausthaler и  Krombacher са си с вкус на истинска бира Simple Smile Продават ги във Фантастико  smile3503 Все пак гледам да не се оливам, щото си е газирана безалкохолна напитка, което не е много полезно така или иначе Simple Smile

# 76
Здравейте бъдещи мами Simple Smile
За първи път, чак сега, се включвам в темата ви и във форума като цяло.
Изчетох доста неща от темите ви и съм препълнена от информация Simple Smile
За сега не съм купувала нищо за бебока, може би от суеверие, може би защото все още се чувствам добре и съм редовно на работа и  не ми остава много свободно време, и аз незнам, но скоро и аз почвам с покупките.
Единствения ми проблем до сега с бременността се появи едва вчера (за това почнах и да се ровя в нета) въпреки че от днес съм в 25 г.с. и досега нямах никакви проблеми, никакво гадене, повръщане и т.н.
Но сега си имам диария и силно къркорене на корема. От вчера съм само на сухари и сирене и се надявам да мине.
Затрупах ви, но съм закъсняла и бързам да кажа много Simple Smile

# 77
  • София
има няколко доста добри безалкохолни бири, аз си пийвам като ми се допие много.
Clausthaler и  Krombacher са си с вкус на истинска бира Simple Smile Продават ги във Фантастико  smile3503
въобще не съм се сетила за варианта с безалкохолна бира. Благодаря, ще ги опитам Simple Smile

# 78
Добро утрооооо!  Coffee typeuu

Как сте момичета в това снежно и студено време?Бебчовците слушкат ли?

Аз онзи ден явно се попреуморих и след като се спрях да почивам едни болки в таза и тазобедрените ябълки и колкото повече лежах или стоях седнала след това ставането и вървенето ми бяха ад.С док сме го коментирали това,че е от разширяването на таза,но по спомен с моя това май ми се случваше на по-късен етап. Thinking

Kristya няколко глътки,а дори и половин чашка не е проблем да си пийнеш щом ти се допива толкова много.Това съм го обсъждала и с моето АГ и същото се отнася и за чашка вино.
За липса на витамини немога да кажа нищо,не съм започната.

# 79
  • София
Амини, точно тия са в Мол София, а в Мега и на Цариградско са на списание 9месеца

# 80
Пъпешче, да кажеш днес как е минала лекцията  Simple Smile
Росита, кога обикновено се случва това с разтягането и колко дни държи, тъкмо са ми поотминали болежките и много се надявам да не се връщат  Praynig

# 81
Това с филиалите и лабораториите ми е мн неясно как става номера. На 7 януари давах стерилна урина в Кандиларов в Младост, ама много тъпо забравих да се измия преди това и ми излезе бета стрептокок 10 на 5 степен. След 3 дена си направих туалет както си му е реда и отидох в централния офис на Кандиларов на Бузлуджа и резултат няма бактерии. Аз мн се зарадвах ама викам айде да повторя изследването за по сигурно и пак се измих всичко както си трябва и на 15 януари пак давам проба в Кандиларов младост и пак стрептокок 10 на 4 степен. Нищо не съм взимала като лекарства между пробите. Честно не знам кво да правя вече то е като на пазара тука има тука няма. Не знам на кое да вярвам. АГто вика ако има още стрептокок венозни антибиотици, ако няма сме супер. Сега не знам какво да правя. Някой да има логично обяснение или съвет?
tsvetya, стерилната урина трябва да започне да се работи максимум до един час след взимането на пробата. Затова е безсмислено да се оставят проби в лаборатории, които ги транспортират другаде. Много лесно се замърсяват тези проби и дават фалшив положителен резултат. 10 на 4, ако не се лъжа беше граничен резултат, така че може и замърсяване да е. Провери къде точно правят посявките и направо там си носи пробата и то да е взета максимум час по-рано. Ако е централния ви офис, най-добре там. Обикновено ако излезе чиста проба, това се счита за достоверен резултат. Пробата с бактерии има смисъл да се повтори, за да се потвърди бактерията.

# 82
Добър ден и от мен. bouquet Аз се завръщам от консултация - 650 гр. Все още си е момче. За сега е в стартова позиция с главата надолу (ама той май си се върти ден през ден  Rolling Eyes). Това е от мен. Доктора каза другия път - запис на тонове вече. Ще съм 28 седмица тогава.

# 83
Хайде мамчета дойде и моят ред да се отчета от ФМ.
Тегло - 630 гр., всичко си му е наред на бебчо, дори и пишлето си му е на място.
През цялото време на прегледа се опитваше да си лапне краката и се беше обърнал с дупето към нас, та таткото и баткото бяха леко разочаровани, защото не успяхме да му видим личицето.
Аз като цяло до сега съм качила само 4 килограма, но съм си едричка по принцип и това много ме радва, че в противен случай сигурно щях да се търкалям вече.
Сега ми остава да си направя другите изследвания полагащи се за този период от бременността, но чакам да се стопи леда по улиците, че е някакъв ад предвижването по тротоарите и улиците. Едва пристигам на работа.
Хайде, това е от мен и нека ви е Слънчево, Цветно и Нежно....

# 84
Радвам се на всички хубави новини, все така да е  Hug

# 85
Хубави новини, браво момичета Simple Smile

# 86
Има ли някоя от вас на която са и изписали Малтофер Фол за хемоглобина ?  newsm78

# 87
Привет и от мен днес,

Бях на лекцията на 9 месеца, темата беше нещо от рода на "какво ви трябва за новороденото". Определено понаучих някои неща. На мен ми е първо, така че много факти отностно това какво да очакваме и приемаме за нормално ми се набиха в главата. За всичките в противен случай сигурно бихх изтерясала.. Затова, ако имате възможност да отидете на някои ще ви донесе инфо определено.
Не останах обаче за козметичните, защото трябваше да се връщам на работа, та не знам там дали има някаква полза или е изцяло рекламна работа.

Толкоз от мен за лекцията Simple Smile  Ако има и други мнения ще се радвам да сравним! 

# 88
  • София
Sabah мен ме гледаха за евентуален серклаж, но засега не се налага, стискам ти палци всичко да е наред  Praynig
Между другото колко ти беше шийката, и изобщо кое наложи серклажа ?
Шийката според лекарката ми е добре, вероятно около 3 см, но се е "отворила"(не било разкритие) и тъй като се водя рискова бременност с предходни аборти предпочетохме този вариант за наша сигурност. Интересно, че след серклажа болките в кръста изведнъж спряха. Остана ми само тежестта ниско долу когато се пораздвижа малко. Но с магнезии и лежане нещата се пооправят. Така че засега режимът ми е само легло-баня- маса- легло.  newsm46

# 89
Добро утрооооо!  Coffee typeuu

Как сте момичета в това снежно и студено време?Бебчовците слушкат ли?

Аз онзи ден явно се попреуморих и след като се спрях да почивам едни болки в таза и тазобедрените ябълки и колкото повече лежах или стоях седнала след това ставането и вървенето ми бяха ад.С док сме го коментирали това,че е от разширяването на таза,но по спомен с моя това май ми се случваше на по-късен етап. Thinking

rosit@, и аз съм на такова положение с ябълките, даже през нощта ставам по 2-3 пъти и се разхождам, иначе не мога да легна нито на една страна от болки и не мог и да заспя..
Освен кратки раздвижвания обаче не съм намерила друг вариант за облекчение. Сподели, ако намериш нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт