*Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!* Тема 7

• 35 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз бях вече на две лекции - в Скай Сити на И за мама - темата беше за раждането, какво да очакваме и как да го познаем - беше интересно, и втората бях в петък в Мега мол - За кърменето - на 9 месеца - също много интересна и полезна, а утре съм в Мол София - Къпане на бебе - не знам кой е организатора Simple Smile - другия вторник има пак в Скай Сити - Първи грижи за новороденото и за там съм се записала - всички са безплатни и поне за мен към момента са интересни и полезни, може би защото ще ми е първо детенце и не знам нещата.

# 61
Пъпешче, кой организира лекциите в Мега мол и Мол София? въобще откъде черпиш информация Simple Smile

# 62
Пъпешче, кой организира лекциите в Мега мол и Мол София? въобще откъде черпиш информация Simple Smile

Виж тук примерно: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 63
Благодаря, май по-интересните вече са минали, но и през февруари става Simple Smile

# 64
Благодаря, май по-интересните вече са минали, но и през февруари става Simple Smile
Аз като цяло се надявам не само февруари, но да ги повторят и към април, защото чак като изляза болничен ще мога наистина да посетя всичко, което искам.. сега само тук таме успявам да изляза за по нещо, защото и прегледите си отнемат време и не мога съвсем да липсвам Simple Smile

# 65
Здравейте, момичета!
Да се отчета и аз днес. Минах през ендокринолога следобед. Нищо конкретно не ми каза обаче по повод заниженото ФТ4. Каза, че има възможност да е лабораторна грешка, защото пък ТСХ е 1.01. Сега в сряда ми каза да пусна да види и ФТ3, а аз ще си пусна отново и ФТ4 и ТСХ(ако пък наистина има грешка). Дано всичко е наред, че май иначе ще ми изпише хормон да пия newsm78

# 66
Здравейте, момичета!
Да се отчета и аз днес. Минах през ендокринолога следобед. Нищо конкретно не ми каза обаче по повод заниженото ФТ4. Каза, че има възможност да е лабораторна грешка, защото пък ТСХ е 1.01. Сега в сряда ми каза да пусна да види и ФТ3, а аз ще си пусна отново и ФТ4 и ТСХ(ако пък наистина има грешка). Дано всичко е наред, че май иначе ще ми изпише хормон да пия newsm78

Здравей, не знам от кой град си и в коя лаборатория ходиш. На мен преди време ми бяха казали за някои, че не са добри. Последно ходя в бодимед, даже се опитвам да ходя винаги в централата им, защото на приятелка ендокринолога беше казал, че и пренсянето било от значение и не всички филиали са еднакво добри...

# 67
  • На остров
Аз съм учудена, че иска да види и фт3, което няма влияние върху бременността но щом така е преценил.
Цветна палитра най важно е тсх, а то ти е идеално  Hug !
Ако се пуснат изследванията в друга лаборатория, няма как да се направи сравнение с предишните според мен.

# 68
Ето намерих за още лекции, който има желание да посети Simple Smile

http://www.bebeto.org/

# 69
quick_lin, аз си пусках изследванията в местната лаборатория, но специално ендокринологът ме насочи към централната лаборатория. Та всеки месец се разхождам до окръжния град по този повод.
Две в едно Wink , ФТ3 ми го пуска от време на време. До колкото разбрах, са свързани помежду си. В общия случай ако ТСХ е в норма, означава, че ФТ3 и ФТ4 също са в норма. Поне аз така разбрах. Ако ТСХ е на долна граница, обикновено те са по към горната. Когато ТСХ ми беше под долна граница, те наистина бяха по-скоро на горната. Сега не знам какво да си мисля newsm78 Ако ми изпишат да пия хормон заради ФТ4, предполагам ТСХ пак ще падне newsm78

# 70
Срам голям, момичета, почти цяла тема не ви бях чела, тя и нова започната  ooooh! Росито, пак супер темичка  bouquet Хайде, връщам се да ви чета!
п.с. знаех си аз, че такава ще стане с тоз фейсбук! Mr. Green

# 71
Това с филиалите и лабораториите ми е мн неясно как става номера. На 7 януари давах стерилна урина в Кандиларов в Младост, ама много тъпо забравих да се измия преди това и ми излезе бета стрептокок 10 на 5 степен. След 3 дена си направих туалет както си му е реда и отидох в централния офис на Кандиларов на Бузлуджа и резултат няма бактерии. Аз мн се зарадвах ама викам айде да повторя изследването за по сигурно и пак се измих всичко както си трябва и на 15 януари пак давам проба в Кандиларов младост и пак стрептокок 10 на 4 степен. Нищо не съм взимала като лекарства между пробите. Честно не знам кво да правя вече то е като на пазара тука има тука няма. Не знам на кое да вярвам. АГто вика ако има още стрептокок венозни антибиотици, ако няма сме супер. Сега не знам какво да правя. Някой да има логично обяснение или съвет?

# 72
Пусни отново стерилна (по правилата, след тоалет) там, където ти е излязла чиста пробата.

# 73
  • София
Пъпешче и amini благодаря ви за информацията за безплатните лекции. Мисля и аз да започна. Като гледам доста разнообразни теми се разглеждат, а и на много места ги има Simple Smile
По-назад във темите видях че сте повдигали въпроса относно алкохола и по-точно виното. Аз да се оплача че от няколко седмици страшно много ми се пие бира, само от миризмата ми се допива страшно. Понякога си позволявам да направя няколко глътки  Embarassed  Embarassed  Embarassed Просто не мога да се сдържа. Може би ми липсват някои витамини Б?!  newsm78

# 74
Аз бих сменила лабораторията, да не преписват от предния път  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт