Лидл ::78::

• 96 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Има ли в постоянния асортимент шоколадови капки или ги пускат само в промоция?

Шоколадовите капки само по Коледа и май и по Великден пускат, не са в постоянния асортимент.
Благодаря  Hug Днес потърсих, но не открих. Явно съм виждала покрай празниците.

# 121
  • Русе
Ето, това са кренвиршите на Дулано. Преди десетина дена имаше 2 кашона, намалени на 30%, а срока им на годност е 21.01. Thinking Взех една опаковка и прибрах във вризера. Каня се маруси с кренвирш да правя, но не им е дошъл реда. Нямат вкус на пушени. На снимката се вижда и редовната им цена.
Скрит текст:

Като опитате кафетата, пишете отзиви - дали се усеща много киселата жилка! Лавацата която пия е 70% Робуста и 30% Арабика, но може и да се прежаля да пробвам и Беларом.

# 122
Аз ги харесвам много капките и си купувам по повечко, че да има за мъфини и курабийки на детето Simple Smile

# 123
Паеашутани не беше лесно да стигна, но успях. Риба нямаше и в Русе, за това ще ядем пиле Simple Smile.
Аз кренвирши купувам само на Житница. Точно за домашна маруся и хот-дог. Като от едно време са.

# 124
Лавацата която пия е 70% Робуста и 30% Арабика, но може и да се прежаля да пробвам и Беларом.
Коя е тази Лаваца, може ли снимка?
И аз не обичам да ми киселее кафето.

# 125
  • Варна
От всички Лаваца, които съм пила досега,  Куалита Росса (червена опаковка) е с най-мек и некиселеещ вкус. Вече само нея пия.

За монтирането на пасатора никога не ми се е налагало да включвам и приставка за бъркане, за пръв път чувам. Имам два такива с купи, единият при майка, другият вкъщи и си работят по един и същи начин. Може би е някакъв каприз на конкретния миксер, знам ли?

Момичешките роклички ми се видяха изключително тънки, както и клинчетата, и блузките. Ако не ви трябват за добре отоплена ясла, може да прескочите пазаруването този път. Хубави са, приятни, но не са подходящи за сезона. Аз се сдобих с ватираните долнища, които ми се струват уголемени - дъщеря ми е на 2 г. и 6 мес. и размер 86-92 й е с аванс, а хич не е дребна. Направи ми впечатление, че отново има сбъркани окомплектовки - в една и съща опаковка има панталонки, които имат разлика от 4 пръста!!! Гледайте добре, че да не се връщате в тоя студ!

Шоколадът с кафе на Беларом ми хареса, много ми върви с кафето и не го споделям с никой вкъщи  Grinning

# 126
  • Варна
Какво е това маруся?
Не ми харесва, че напълниха Лидл с български масови стоки, които се намират във всички магазини. Явно, за да привлекат клиентите, които не харесват Лидл точно заради липсата на такива в началото. А точно по това се отличаваше от другите вериги. Масовите купувачи си търсят познатите български марки и това е.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 20:33 от jijo2233

# 127
Минах и взех пакет кренвирши Дулано, нямаше детски в нашия Лидл, ама не сме ги отворили, сега пък не ми се меси вече, след като пътувах цяла вечност в претъпкан автобус. Взех и 2 шоколада - черен шоколад и такъв със сметана, пакет рибни пръстчета, които изпекох и ни допаднаха, пакет карфиол - 1 кг и пакет спанак. Доволни ли сте от спанака, видя ми се доста ниска цената в сравнение с Фантастико. Кестеновото пюре беше във фризерите пред касите, опаковано е като пакетче масло.

И аз щях да питам Simple Smile

П.с. Допълвам се  Mr. Green Момичета, точно това исках да правя и аз, едно време като бях ученичка правеха такива и ги именоваха - питка с кренвирш Laughing
https://www.google.bg/search?q=%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0 … S2SnwJ2AgHrwXM%3A

# 128
Има ли кренвирши в Лидл от които сте доволни, но да не миришат на дим/пушек или каквото и да е. По път ми е, а съм решила да направя питки с кренвирш тия дни, но понеже не купувам никакви кренвирши, та не съм наясно, кое става и кое.
Всички кремвирши, не само в Лидл, са безвкусни. Само от Берьозка стават за ядене.

# 129
 blackcat6 , рибните пръстчета ххл продължават ли да са на цена 5.99 или си взела други.

# 130
 newsm10 точно това е "Маруся" - питка с кренвирш. В Плевен ги именуваха "Балатон" Simple Smile

# 131
blackcat6 , рибните пръстчета ххл продължават ли да са на цена 5.99 или си взела други.

Още са на тази цена, днес гледах. Peace

Кренвирши Пикок от тъничките се харесват у нас. Само от тях вземаме...

# 132
Ходих до Лидл в 18:30, блузките бяха свършили, взех комплект клинчета и рокличка, наистина са много тънки, подходящи са за топла пролет, аз за тогава гш взех. Панталонките бяха хубави, но нямам нужда от такива в момента. Взех шоколад с кафе, но не е моят шоколад, не че няма да го изям Blush. Взех и круши, надявам се да са хубави.

# 133
Ами да, големи са - 30 броя, 5,99, ХХL трябва да са  Laughing Една приятелка ми препоръча микс морски дарове, обаче ми се видя много малко за цената си и така попаднах на пръстчетата. Вземала съм от Фантастико, но там са отвратителни, тук са по-добре, биват за спасяване на положението Peace
Момичета, аз почти не съм влизала в Лидл и не съм запозната нито със стоките нито с промоциите, но от гледна точка на локация ми е най-най-удобния магазин, защото минавам от 2 до 4 пъти покрай него и е грехота да тичам до другия край на квартала за нещо. Затова по принцип следя темата за продуктите от които сте доволни, за да се насоча и през седмицата, когато ми се наложи да съм наясно.
Тия пръстчета са във фризера, пред касата, където е и кестеновото пюре, така е в Лидл Студентски, но предполагам, че и в другите магазини е такава подредбата.

# 134
От мидите взимам аз,  готвя ги с ориз.  Много са хубави

Общи условия

Активация на акаунт