Лидл ::78::

• 95 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Спанака бейби само го мия и го добавям в салатата. Понеже е дребен, дори и не накъсвам.
Край, пращам мъжа да се пързаля до Лидл и обратно за круши. Simple Smile Ако се контузи, вие ще сте виновни. Wink

# 226
А аз пък моля за снимка, ако има на този бейби спанак или обяснения как да го открия. Пише ли си на пакета "бейби", къде да го търся?

# 227
  • Пловдив
А аз пък моля за снимка, ако има на този бейби спанак или обяснения как да го открия. Пише ли си на пакета "бейби", къде да го търся?
Намира се при салатите и е от постоянния асортимент. Във високи ппрозрачни плексигласови тарелки е, опакован с прозрачно фолио.
Снимка не намерих.

# 228
Да пише бейби спанак, и е в тарелка с прозрачна опаковка. При зеленчуците е  Peace
Наирянка какво слагаш в салатата със спанак, освен него  Blush

# 229
Миналата година си взех от загряващите възглавници за крака, тая пак ги бяха пуснали. Да, ама ми се развали, пък са с 3 години гаранция. Не си намерих касовата бележка от въпросата покупка. И сега какво, мога ли да се възползвам от сервиз или? newsm78

# 230
  • Пловдив
Tancheto23, аз добавям настъргани моркови, ябълки, сол, зехтин и оцет. И толкова.  chef Simple Smile

# 231
Tancheto23, аз добавям настъргани моркови, ябълки, сол, зехтин и оцет. И толкова.  chef Simple Smile
Благодаря. Довечера ще я пробвам!

# 232
  • Русе
Миналата година си взех от загряващите възглавници за крака, тая пак ги бяха пуснали. Да, ама ми се развали, пък са с 3 години гаранция. Не си намерих касовата бележка от въпросата покупка. И сега какво, мога ли да се възползвам от сервиз или? newsm78
Опитай, може и да те огрее. Peace

# 233
Някъде из софийските магазини да има от блузките за момчета 98-104?

# 234
аз може би ще върна точно този р-р, но ще знам в събота или неделя (тогава ще ги взема и ще ги пробвам) Wink но не знам даже какъв цвят са

# 235
  • Пловдив
Такаааа в момента в тенджерата ми има миди с ориз. Много внимавайте какво ще се получи хахахаха

# 236
Аз днеска пак минах за заквасена сметана. Взех и от шоколадите два, биват, не са идеално лоши, от детските кренвирши имаше, ще правя кифлички и аз, точно за тази цел ми се виждат идеални, взех 1,200 кг от бонбоните с плодов аромат на 7,99 и май само това. Даже за майтап на мъжа ми станах, взема ме от работа и ме пита - през Лидл ще минаваш ли Joy
Крушите са много хубави, освен че са сладки са и ароматни и сочни, който има възможност да мине и да си вземе, аз не взех, защото в събота си купихме един кашон портокали и няма да можем да ги изядем, ако купуваме други плодове през седмицата.

Мерита, ето ги моите миди от вчера обаче: http://www.img-share.eu/main/image_view/SAM_3022JPG7bwUhua.jpg.htm

# 237
Паелята в специален съд ли  я приготвяте ? / От днес имам уок -ама  е някак странен с по -широко дъно и се чудя дали с нея да го сефтосам /

# 238
  • Варна
Вече има реклама, в която обясняват защо марките в Лидл са непознати. Защото били техни собствени и не се плащало за марката , а за качеството. Интересно защо чак толкова години след откриването на Лидл се налага да дават обяснения под формата на реклама и има ли още хора , които не знаят какво се продава там. А и тази реклама я пускат в момент, в който започнаха да се предлагат все повече познати и масови марки, наред с техните собствени.

# 239
  • Пловдив
Паелята в специален съд ли  я приготвяте ? / От днес имам уок -ама  е някак странен с по -широко дъно и се чудя дали с нея да го сефтосам /
Ами! Специален съд не съм мислила да купувам. Доста е обемен и не ми е чак толкова нужен. Избирам си някоя тенджера с по-широко дъно и съм аз. Simple Smile Може пък и в уок да стане. Опитай!

Общи условия

Активация на акаунт