Лидл ::78::

• 95 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • В полите на Витоша :)
  Рали, аз имам абсолютно същия уред 3 в 1 на снимката. Е, няма такова удобство /работи без почивен ден/. Спестява време и нарязани пръсти/а моите бяха все така/

Този уред 3в1 на каква цена го пускат горе-долу? И дали скоро го е имало или да го очаквам?

# 601
Момичета, има ли хубави сурови кебапчета в Лидл?

Стара планина, но само от свинско.

# 602
  • Русе
Аз само от там взимам,  сега са и на промоция
За кебапчетата го "казваш", нали?  Simple Smile
И аз само от ЛИДЛ ги купувам, обикновено, когато са на промо. Не сме много по кебапчетата и кюфтетата на скара. Тези ни харесват. Peace Утре и аз ще ходя за тях.

# 603
Килимите хубави ли са?
Ако питаш за рошавите килими в кафяво, имам такъв, но малък. Купих си го за пред мивката в кухненския бокс, че като мия нещо и пръска, става хлъзгаво на плочките. Аз го харесвам, дебел е, но след време конците се заплитат, като сплъстена коса става на места(където най-много се стъпва). Но пак изглежда прилично.

# 604
Момичета, има ли хубави сурови кебапчета в Лидл?

Стара планина, но само от свинско.

bouquet
Благодаря  Hug Утре съм в Лидл.

# 605
  • софия
Ужасни сте!
Заради вас купих круши, от предишна тема - кестеновото пюре и днес кори за лазаня. И понеже не съм правила до сега, купих цели 2 опаковки, че 1 ми изглеждаше малко. Е, не е малко. Приготвих я, утре само да я запека. Дано е хубава, че ще трябва да правя още веднъж с останалата опаковка. Извадих и кестеновото пюре да правя сладкиш за събота и неделя.

# 606
  • България
zvanche, значи сега е ред на кебапчетата Wink.
Аз смятам да ги пробвам. Досега не смеех. Във фурната стават ли добре?

# 607
 zvanche и бешамел трябаше да купиш за лазанята Peace
Аз пак взех круши. За първи път взех и шкембе/ охладено, преди съм купувала замразеното/ на ленти.

# 608
 newsm11 момичета, ако някой си е купил това да го връща
http://www.lidl.bg/bg/7493.htm?rdeLocaleAttr=bghttps://

# 609
Отзиви за LED крушките имате ли?

# 610
  • софия
Бешамелът го правя. Елементарен е. Готова кайма не купувам. Искам да знам какво има в тях. Но ползвах готов доматен сос Embarassed
Първата ми домашна лазаня е с моцарела, шунка и спанак от този на големите парчаци от Лидл.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 21:08 от zvanche

# 611
zvanche, значи сега е ред на кебапчетата Wink.
Аз смятам да ги пробвам. Досега не смеех. Във фурната стават ли добре?

Не знам. Винаги съм ги правила на скара.

# 612
На тиган стават добре
До Вардар има капаци от силикон

# 613
  • Пловдив
Мистик, миди в плик взех. Ако не греша, 425 грама за 5,99 лева.
Да похваля и консервираните домати на кубчета. Много хубави! Simple Smile

# 614
  • София
Аз да питам кое е това пюре от кестени? Има ли го в асортимента постоянно, или е от тематичните седмици?
Също да питам, имаше подправки за салата - разни миксове, сега не ги намирам. Да не са ги спрели? Бяха си лидлска марка някаква...

Общи условия

Активация на акаунт