Лидл ::78::

• 95 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Дори да си сложила повече няма да мирише от това. На някои печива слагам двойно количество бакпулвер, за да набухнат повече, но никога не мирише.
А на какво мирише, на сода ли? Може партидата да е кофти нещо.

# 691
Дори да си сложила повече няма да мирише от това. На някои печива слагам двойно количество бакпулвер, за да набухнат повече, но никога не мирише.
А на какво мирише, на сода ли? Може партидата да е кофти нещо.
На амоняк мирише. Направо щях да падна като отворих фурната.  ooooh!

# 692
  • Русе
Сега пекох един солен кекс с бакпулвер  Belbake - няма такава смрад!  #Cussing out
Спазила съм си рецептата и не съм сложила повече, но щях да припадна от миризмата като отворих фурната.
Погледах и срока на годност да не е изтекъл случайно, но не!
Това не е бакпулвер, а амонячна сода. Коментирахме го в темата миналата зима. Тогава и аз си купих, подведена от надписа. Но в състава си му пише, че е амониев бикарбонат. След като е изстинал, би трябвало кекса да се е отмирисал, така да се каже.

# 693
Вчера се поправихме и  купихме от насипните круши, наистина са чудесни, сочни и меки. Другите са по-хрупкави.  Peace

Някой по-напред питаше за чай "Сър Едуардс" - със сменена опаковка е, ние купихме "букет от билки" и "горски плодове", много ни харесват. Peace
От другата седмица съм си набелязала тортиля питките, ползвам ги за основа за пица.
Краставичките " Фрешона" пак са на промоция .  Mr. Green

# 694
  • Майничка
Кой питаше за "Сър Едуард" с шипки и малини в Пловдив? С/у стадион Ботев има, но е в полиетиленова, вакуумирана опаковка.

# 695
  • Пловдив
Кой питаше за "Сър Едуард" с шипки и малини в Пловдив? С/у стадион Ботев има, но е в полиетиленова, вакуумирана опаковка.
Благодаря! Ще отида да си взема няколко опаковки! Simple Smile

# 696
Онзи ден купих корнишони и всичките бяха ужасни Cry Хем си знаех,че рискувам и пак взех. Нито един от тях не ставаше за ядене.

# 697
  • софия
Направих сладкиш с кестеновото пюре
Скрит текст:
Честно казано не съм очарована. Както някой беше писал, в него има доста интензивна ромова есенция. Взех го от интерес, но няма да повторя.

# 698
Онзи ден купих корнишони и всичките бяха ужасни Cry Хем си знаех,че рискувам и пак взех. Нито един от тях не ставаше за ядене.

Какво значи "рискувам"?! Дотук отрицателни отзиви за тях не съм срещала, а и непрекъснато се консумират в къщи.

# 699
Някой има ли впечатления от спортните якета, които са от утре?

# 700
  • София

Какво значи "рискувам"?! Дотук отрицателни отзиви за тях не съм срещала, а и непрекъснато се консумират в къщи.

KaRoLa трябва да уточни за кои корнишони е писала. Оставам с впечатление, че говори за пресни, а те са различни в различните магазини. Ако са били някои престарели или нагарчащи ...

# 701
  • Пловдив
И аз не съм впечатлена от кестеновото пюре, но сладкиша ми се получи добрв. Следващия път ще заместя пюрето с тахан.

# 702
Вчера взех от сладкарската сметана на пилос 30% и ми се пресече.

# 703
От утре ще има питки за тортила. Някой пробвал ли ги е, хубави ли са? Да не са някои трошливи, защото мисля да ги правя на дюнери.

ell_ell, ако говориш за сметаната от 200мл. в кутийки с преобладаващ червен цвят и маргаритка - често я купувам и досега не съм имала проблеми с нея.

# 704
Да точно за нея,и аз до сега не съм имала проблем с този вид сметана,но....Може и аз да съм виновна,защото не я държах в хладилника преди да почна да я бъркам,но го прочетох в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт