Лидл ::78::

• 95 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Агнес  Hug  Непременно ще проверя и ще си купя  Hug

# 721
Пресните краставички не бяха хубави-пипнах ги-до една бяха меки.Доматите на клонка са хубави-вече десети път вземам сигурно.Нямат пластмасов вкус, добри са като за  зимата.
Искам да похваля и намаления Айвар-от червени чушки, люти чушки и патладжани.Събота беше на 1, 29 /мисля newsm78/, взех само 3 буркана.В неделя обаче нямаше, стоеше празно и мястото му с редовната цена-1,99 лв. Едното бурканче ми се случи да е по-лют, другия не беше чак  толкова.

# 722
  • Северо=Западналия край
Минавам набързо за да ви кажа да НЕ си купувате - препаратите за мухъл! Добре, че не взех цялата им серия която включва и кит и боя и т.н.
Взех само този спрей който чисти мухъл и.......съм бясна, освен да ми намокри стената нищо друго не стана. Мухъла си е там, не е мръднал. Отивам да си купя Савото, поне  на него мога да разчитам.

# 723
  • София
За какво ти е Саво? Разредена белина в шише с пулверизатор върши същата работа и мирише по-малко.

# 724
мухала след това трябва да се измие с гъба, мисля че и на опаковката си пише че не изчезва. Но пък спира появата му след това. Савото мирише ужасно, после поне няколко дни трябва да се проветрява. Аз махнах нашия мухъл точно с препарата от лидл.Просто оставих да действа 30мин и после с гъбка измих.

# 725
  • Северо=Западналия край
мухала след това трябва да се измие с гъба, мисля че и на опаковката си пише че не изчезва. Но пък спира появата му след това. Савото мирише ужасно, после поне няколко дни трябва да се проветрява. Аз махнах нашия мухъл точно с препарата от лидл.Просто оставих да действа 30мин и после с гъбка измих.
Добре де, след като сте минали с този препарат изобщо ли не се променя картинката? То все едно не е пръскано с нищо! На опаковката пише да не се отстранява предварително мухъла, то какъв е смисъла да напръскаш и после да си търкаш мухъла? Със Саво съм пръскала и там всичко изчезва за 10 мин. С белина не съм пробвала, но ще пръсна сега да видя какво ще стане.

# 726
Аз имам алергия към препарати и саво не мога да ползвам, започва веднага да ми се повдига.С този препарат и добре отворени прозорци,някак успявам да изчистя. Пак има леко задушлива миризма, но някак  поне изтрайвам.А и след едно проветрение в стаята може да се спи.

# 727
  • София
Добре де, след като сте минали с този препарат изобщо ли не се променя картинката? То все едно не е пръскано с нищо! На опаковката пише да не се отстранява предварително мухъла, то какъв е смисъла да напръскаш и после да си търкаш мухъла? Със Саво съм пръскала и там всичко изчезва за 10 мин. С белина не съм пробвала, но ще пръсна сега да видя какво ще стане.
Аз деликатно се опитах в предишен пост да предупредя, че не става този препарат и не си заслужава парите.
babyby, там е работата, че този препарат съвсем не е "стоп"за повторна поява на мухъл. Нас ни поблазни това, че е без миризма, защото го искахме за изчистване на една от стените ни в спалнята. Не само че не изчисти, но се появи отново след няма и месец и половина. С ММ просто го отписахме препарата, той дори го изхвърли"благославяйки го" #2gunfire

# 728
  • Пловдив
Аз го ползвам и съм много доволна. Сивия цвят от мухъла не изчезва, и аз първия път си помислих, че не действа, но действа. Спира разпространението на мухъла, а петната си ги чистя с друго.

# 729
Незнам какво очаквате, като не спазвате упътването на препарата. Пише ясно, че се мие след това с гъба.  Но да напръскате, и да чакате сам да изчезне мухъла, при положение, че е написано какво трябва да се направи...е малко несериозно, извинете.

При мен се изчисти мухъла, после пръснах и от другото отгоре, не грунда, а третото....и догодина ще мога да кажа дали при нас действа или не...

# 730
преди месец чистих нашата спалня, за сега няма мухъл, не мога да кажа дали пак ще се появи,но ми е достатъчно и че за сега няма.Ако трябва пак ще пръскам.За мен най-важното е че няма миризма и че успях да изчистя мухала с него.
Бих казала че много бързо и лесно падна, търках с гъба за чинии с релефната част.Но съм търкала и на места където не съм пръскала, ами там много трудно се маха и не съвсем.
Не мога да кажа че съм супер доволна от този препарат, но не мога да кажа че и не става.Има си опътване и спрямо него нещата се случиха.

# 731
  • Северо=Западналия край
Не убеждавам никого, но за мен този препарат не струва. Това да пише че е за петна от мухъл и да си стоят петната и после да ги чистя с друг препарат, за мен е нелогично. То ако и без да се пръска с нищо се изчисти с гъба мухъла пак ще изчезне /чистила съм по този начин, но от майстори знам че мухъл не се трие, защото се разнася/. Купувайте си го, щом на вас ви върши работа, аз просто го мятам в кофата.

# 732
  • София
Отивам да атакувам мексиканската седмица. Няма ли нова тема?

# 733
Минавам набързо за да ви кажа да НЕ си купувате - препаратите за мухъл! Добре, че не взех цялата им серия която включва и кит и боя и т.н.
Взех само този спрей който чисти мухъл и.......съм бясна, освен да ми намокри стената нищо друго не стана. Мухъла си е там, не е мръднал.
+1
Тръгнах с идеята да купя 2 от видовете. Прочетох съдържанието и действието и се отказах, взех само единия. За унищожаване на мухъл. Май си дадох парите за вода с лимонтузу.  Grinning Ама здраве да е! Пръскам често, за мен е важно мухълът да умре, не просто да стане невидим. А спорите на плесените са на практика вечни. нямам намерение за сега да търкам с каквото и да е, за да не си заразявам гъбите и околната чиста повърхност.

# 734
  • София
Да ви кажа - Тако сета е със сухи питки, като царевичен чипс и соса е рядък и нищо особено.
Яд ме е, че не взех само питките, те поне бяха мекички.

Общи условия

Активация на акаунт