Лидл ::78::

• 95 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Паелята ми стана разкошна с пакет замръзени миди, микс замръзени зеленчци и 300гр. Бланширан ориз от Лидъл. Утре ще мина за джегингсите, дано да са ок.

# 241
И аз да похваля крушите, разкошен сок направихме вкъщи Simple Smile Утре ще търся още и био краставици. Правилно ли съм разбрала, че следващата седмица ще е италианска  newsm78

# 242
  • Пловдив
Има ли вече нова брошура в сайта? Не я виждам.

# 243
  • Пловдив
има...по италиански почва  Laughing

Та някой има ли от гумените ботуши за големи Thinking как са-удобни,тежки?
И голямата завивка...?Някой да я има?Май е прекалено изкуствена,м?
И чаршафите ми харесват като десен...

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 08:38 от mystic woman

# 244
  • София
Имаме такива гумени ботуши Лупилу и са супер. С много дебела подплата и стават и за студено време. Мисля да взема отсега за каката за догодина. Малчо износва сега нейните от миналата.  Mr. Green
Ще им взема и пъзели от 30 части.
 Peace

# 245
  • Пловдив
 Peace
Аз за кишата като стане се подготвям и за зеленото у-ще на детето.Чудих се и за турист.обувки.Вчера като звънях на тел-а,жената ми каза,че предстои да ги пуснат.

# 246
  • Бургас
Харесах си спалния комплект с листенцата,ама като го знам техния "Ранфорс"...... Laughing

# 247
Да сте виждали някъде останали от универсалните дистанционни? Трябват ми две.

# 248
  • Mostly in my mind
Харесах си спалния комплект с листенцата,ама като го знам техния "Ранфорс"...... Laughing
аз пък лилавия комплект с перата и завивка.
какъв е техният "ранфорс"? не е ли хубав? newsm78 миналата година за детето бях взела един комплект, бахретен. Мекичък, мъхест  и приятен е.  Simple Smile Но тези предполагам ще са по-тънки

# 249
От Лидл съм вземала много качествен спален комплект, страхотна материя - памук, естествено, но не мисля, че тези сега са такива. Поне не виждам да има написано изрично, е ч е 100% памук, така, че едва ли са добри  Rolling Eyes Но на място като се види, се разбира какви са, то си личи. И чаршаф с ластик съм купувала, пак памучен, но нямащ нищо общо като материя с другия комплект.
Да похваля от снощи - цитрус-машинката за фрешове, - чудничка  Heart Eyes Как не съм пупила по-рано се чудя.
И от една моцарела настъргана съм доволна, стана вкусна пица. Крушите достатъчно сте ги коментирали, хубави са. портокалите в мрежа обаче не ми се виждат достатъчно сочни - дали насипните са различни  Thinking

# 250
  • София
Охх, прецаках се с едни мандарини - дърво направо, нямат обелване. Стари са и пълни със семки. Единственото им достойнство е, че са много ароматни. Добре че купих само 1 килограм.
Ходих, видях мидите, досвидяха ми се 5 лева и ги оставих. обаче май все пак ще взема тия дни.
И аз съм си заплюла чаршафите с ластик.

# 251
  • София
Привет,
знаете ли дали сосовете от италианската седмица имат много гадости в тях? От типа на консерванти, оцветители и т.н.

# 252
Биволската моцарела не беше ли в "Италианската седмица"? Не я откривам, а я харесваме... Thinking

# 253
Охх, прецаках се с едни мандарини - дърво направо, нямат обелване. Стари са и пълни със семки. Единственото им достойнство е, че са много ароматни. Добре че купих само 1 килограм.
Ходих, видях мидите, досвидяха ми се 5 лева и ги оставих. обаче май все пак ще взема тия дни.
И аз съм си заплюла чаршафите с ластик.

И аз взех мандарини, трудно се белят и имат семки, но не са стари. Тези, които взех са страхотни, сочни и ароматни.

# 254
Някой да е гледал днес роклите?

Общи условия

Активация на акаунт