Лидл ::78::

• 95 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Раниците които пускат в Лидл хубави ли са , какви са ви мненията че тази смини маус ми хареса много и се чудя дали да взема ако естесвено останат докато стигна до магазина. Напоследък нищо не съм купувала от там заради лошото време не мога да стигна до магазина Sad

# 256
Биволската моцарела не беше ли в "Италианската седмица"? Не я откривам, а я харесваме... Thinking
Има я, 5,49 лв/250 гр.

# 257
Да, тъкмо мислих да си редактирам поста. Намерих я на актуалните предложения.

# 258
  • Бургас
Цитат
Цитат на: margo** в чт, 21 яну 2016, 08:59
Харесах си спалния комплект с листенцата,ама като го знам техния "Ранфорс"...... Laughing
аз пък лилавия комплект с перата и завивка.
какъв е техният "ранфорс"? не е ли хубав? newsm78 миналата година за детето бях взела един комплект, бахретен. Мекичък, мъхест  и приятен е.  Smile Но тези предполагам ще са по-тънки

Crazy Какво съм писала..........листенца  Laughing.Точно с перата харесах.Ами техния Ранфорс е 60/40 памук/полиестер.

# 259
Имам бархетен комплект и ми е жал да го сваля дори само за да го изпера, толкова го харесвам
Тъкмо се зарадвах че пак ще има комплекти, а те явно са от гадните дето после висят по месец в магазина...
Имам завивка, но не знам дали е същата...топли мнооого и  я харесвам много
Препоръчвам и силиконовия капак- мноого добра покупка, много го ползвам

# 260
  • Mostly in my mind
Да, бахтереният е чудесен и е 100% памук.Ще ги видим и тези, но като ви чета коментарите,  се досещам от кои са  Mr. Green раничката с Мини Маус и на мен мн ми харесва. Simple Smile

# 261
  • България
Имам чаршафи на Meradiso, 100% полиестер, меки, като полар. Само веднъж съм виждала такива. Взех два комплекта, отделно и мек долен чаршаф. Само тях ползвам през зимата.

# 262
О, бархетния и аз го имам. Детето не дава да го сваля за пране. Тоооолкова е мекичък. Heart Eyes

# 263
  • Пловдив

Препоръчвам и силиконовия капак- мноого добра покупка, много го ползвам

Извинявам се за идиотския въпрос, но за какво се ползва силиконовата решетка? За да не пръска докато пържите ли? smile3505

# 264
  • София
Да не пръска при пържене, за изцеждане на вода при готвене, за подложка за топла тенджера.
Дамските пантофи не се одобриха в къщи - има нещо неудобно на ходилото, до пръстите.

# 265
  • Пловдив
Aisha, благодаря! За изцеждане, ако беше само, нямаше да я купя, но щом и да не пръска става я включвам в списъка желания!  smile3525

# 266
Да, имала съм една мрежа, метална , против пръскане- е то нямаше миене това нещо и изобщо не ми беше удобно. Тази става и за капак, и за цедка, и за подложка и се мие много лесно  Peace Ползвам я нон стоп

# 267
  • София
Раниците които пускат в Лидл хубави ли са , какви са ви мненията че тази смини маус ми хареса много и се чудя дали да взема ако естесвено останат докато стигна до магазина. Напоследък нищо не съм купувала от там заради лошото време не мога да стигна до магазина Sad
Моето дете е с такава раничка на градина. Здрава е вече 3-4 години.

# 268
Днес ходих и се мотах близо час - взех клинове , джегинс / който ми е широк и ще го сменям - ако сваря мой размер / , бикини .
Круши , шоколади , капучино и съгледах ,че едното кафе с робустрата се купува повече - хоп и от него .
 Мидите гледах - но се оказа че са под название морски дарове - има и миди или някакъв микс . Кое ще ми препоръчате за паеля и един или два пакета да купя ?

# 269
  • Пловдив
Жармен, http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35532 има всичко необходимо ти за паелята. При това добре овкусено. Аз слагам още миди, защото много обичам, но тази кутия върши работа. Идната седмица я има.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт