Лидл ::78::

• 95 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз купувам едни миди в плик, не тези в кутията
Не виждам разлика с другите, а са по-голяма опаковка за същите пари
Ма снощи ги нямаше в Лидл до Халите  Crossing Arms Изкупили сте ги  Crossing Arms

# 271
  • Хасково
И ние ходихме миналата вечер в Лидъл , купихме от крушите - наистина са страхотни , дали днес още ще са на промо да отидем да вземем още ? Simple Smile))
Взехме и от шоколадите на промоция - този с бисквитки - УЖАСЕН Е , изобщо не ми хареса Sad 
Имаше промопакет 2+1 сушеници по 140 гр. за 3,19 лв трите , доволна съм - вкусни са Simple Smile
И от ябълковият пай взехме , този път нещо не ми хареса .. Grinning

# 272
+1 за Кайма Стара планина и Кебапчета сурови. С каймата правих и принцеси сутринта. На опаковката пише, че е произведена от Тандем.

# 273
Здравейте ,гледам от понеделник ще пускат заек охладен , някой взимал ли е ?
Хубав ли е ?

# 274
С вашите круши....и аз купих днес на обед от насипните. Още са на промоция, кой пита. Ама утре вече няма да има налични Naughty, щото ще ги изкупите.. Laughing
Ей ги мидите вече се поизчерпаха.....
Взех си черен джегинс с кожа, и две блузки...

# 275
С вашите круши....и аз купих днес на обед от насипните. Още са на промоция, кой пита. Ама утре вече няма да има налични Naughty, щото ще ги изкупите.. Laughing

Кои блузки взе и как са на дължина? Интересува ме черната... отпред по-къси ли са, покриват ли дупето?
И джегинсите ми харесаха на брошурата, ама съм се напълнила и май ще пропусна този път.
Кожата на черния този път сигурно е от по-тънките, нали?

Момичета, благодаря за бейби спанака  bouquet

# 276

Кои блузки взе и как са на дължина? Интересува ме черната... отпред по-къси ли са, покриват ли дупето?
И джегинсите ми харесаха на брошурата, ама съм се напълнила и май ще пропусна този път.

За съжаление не взех черна, нямаше С-ка, а М-ката ми се видя широка. Освен това са с 3/4 ръкав и паднало рамо - бялата и черната, и ми е студено, като ръкава е къс, затова се отказах.
Взех от тези на чертите, трикото е по-плътно и меко. Тъмно синя М, и бяла на черни раета-С. Имам подобни на раета от предната година, много ги нося, меки са, трикото е плътно, доволна съм с две думи.

Клина с кожата е точно като миналогодишния. И като малиновия, който скоро пускаха, пак с кожа, ако се сещаш. Не е тънък. Дебел е плата, идеален ми е за зимата.

# 277
Какво ще кажете за грунда против мухъл от новата брошура?

# 278

Препоръчвам и силиконовия капак- мноого добра покупка, много го ползвам

Извинявам се за идиотския въпрос, но за какво се ползва силиконовата решетка? За да не пръска докато пържите ли? smile3505
От кога е този капак? Обърнах брошурите за тази и следващата седмица и не го открих newsm78

# 279
Какво ще кажете за грунда против мухъл от новата брошура?

Грунд нямам. От другите две имаме - спрей и блокера. Спрея наистина не мирише и е ок за вътрешна употреба. От блокера в цилиндричната опаковка не съм пръскала все още...
Иначе грунд преди май не са пускали - той пък за какво точно е? newsm78

В ъгъла на детската оня ден мидях леко мухъл. Напръсках със спрея за мухъл и наистина не мирише, което е голям плюс за мен. При предно пръскане с белина 3 дена! на отворени прозорци и няма отмирисване....

# 280

Препоръчвам и силиконовия капак- мноого добра покупка, много го ползвам

Извинявам се за идиотския въпрос, но за какво се ползва силиконовата решетка? За да не пръска докато пържите ли? smile3505
От кога е този капак? Обърнах брошурите за тази и следващата седмица и не го открих newsm78
Водят го Силиконова решетка 3 в 1. От 25.01 ще е, ето го: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35551

# 281
Скрит текст:

За съжаление не взех черна, нямаше С-ка, а М-ката ми се видя широка. Освен това са с 3/4 ръкав и паднало рамо - бялата и черната, и ми е студено, като ръкава е къс, затова се отказах.
Взех от тези на чертите, трикото е по-плътно и меко. Тъмно синя М, и бяла на черни раета-С. Имам подобни на раета от предната година, много ги нося, меки са, трикото е плътно, доволна съм с две думи.

Клина с кожата е точно като миналогодишния. И като малиновия, който скоро пускаха, пак с кожа, ако се сещаш. Не е тънък. Дебел е плата, идеален ми е за зимата.

Да, имам от кожения с дебелата и неразтеглива кожа. Значи ще пропусна, щом като са идентични.
Имам и поне три раирани от Лидл  Laughing и затова ми се искаше този път черна. Дано успея днес да отида и да намеря мой номер. Пък ще преценя на място от коя да взема.  Hug

# 282
Хубав ли е ?

Да, зайците са чудесни!

# 283
  • София
Бикините от каква материя са? Памук?

# 284
Хубав ли е ?

Да, зайците са чудесни!
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт