Лидл ::78::

• 95 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Няма ли някой пресен притежател на сутиен?!?
Взех от Кафето в тъмно кафява опаковка - не е лошо, но мисля, че по коментарите тук това, което е 100% арабика ще е по-добро.

Ето, че на крушите не им се доверих, а то се оказа, че е трябвало! Сега ако и крушите пропусна....

# 286
Благодарч за отзивите за раничката, в понеделник ще се купува Simple Smile

# 287
  • have faith and be patient ..
абе момичета , тези замразени морски деликатеси , минали ли са някаква термична обработка ? смисъл за добавяне в салати как се процедира ? може ли да се размразят и директно в салатата или трябва да се джъзнат леко на тигана ?

# 288
  • Стара Загора
Бикините от каква материя са? Памук?

Бикините са..цитирам от етикета: лицева страна: 90% полиамид, 10% еластан (ликра), дантела: 87% полиамид, 13% еластан и платката 100% памук.

Иначе за блузките, някой питаше по-напред...отпред са по-къси, отзад по-дълги, но като че ли са леко уголемени...Взех м-ка и ще я връщам.

# 289
  • Пловдив
Няма ли някой пресен притежател на сутиен?!?
Взех от Кафето в тъмно кафява опаковка - не е лошо, но мисля, че по коментарите тук това, което е 100% арабика ще е по-добро.

Ето, че на крушите не им се доверих, а то се оказа, че е трябвало! Сега ако и крушите пропусна....
Притежател на сутиен- smile3521

75В-отговаря си,изпран и от утре ще се носи.

# 290
  • София
Взехме и от шоколадите на промоция - този с бисквитки - УЖАСЕН Е , изобщо не ми хареса Sad 
Охх, на мен така ми хареса, че ако децата не ме гледаха ужасено, щях да го омета целия на веднъж. Хареса ми твърдия шоколад и крупкавите бисквитки. И не е прекалено сладък. Уфф, страхотен е.  Blush

Взех от крушите, и от мидите. Първо ми се досвидяха, заради цената, но ги мислих два дни и най-накрая купих. Ще се изядат, няма страшно. Някой беше писал, че в баелята е добавил и един микс замразени зеленчуци. Какви зелечуци имаше? Мисля морков и зелен боб да метна. Гъби децата не ядат и няма да слагам.

# 291
Знаех си че няма да ме подведете крушите са супер, мъжа ги огледа критично и след като свършиха пита , защо не ги е видял сутринта като ходил Simple Smile

# 292
Аз харесах корите за лазаня и сос бешамел, както и италианската бутерка. Отзиви за панираните морски дарове? Щеше ми се да са само калмари, ама...  Flutter

# 293
Отидох за сутЮените, останали само два черни в скъсани кутии и не моя размер, така и не успях да ги видя на живо другите модели. Sad Туниките и джегингсите нещо не ме грабнаха. И да не съм без нищо, се понапънах да си спомня кой какво хвалеше тук в темичката (ей, големи подстрекателки сте! Hug) и купих круши, онзи ликьор с кафето (преди време някой го похвали, ама помня Simple Smile), арабиката в жълтия пакет, нея си я харесвам, соленки, сусамени блокчета, направо съм се пристрастила към тях, мога да ги хрупам постоянно, Embarassed, кашкавал, някакви луканко-суджуци ММ си взе. И силиконов капак не видях, а исках, не ми вървеше днес на планирани неща.

Притежател на сутиен- smile3521

Завид, голяяям завид! Simple Smile bouquet

# 294
Аз взех една карирана рокля. Още не съм я пробвала, после ще дам отзив. Учудващо следобед имаше останали XS. Praynig

# 295
  • Варна
Отидох специално за круши и... останали 20 в кашона. Най-очуканите и зелени и не вземах.. Клиновете ужасни, туниките също- много изкуствени материи. Купих си шоко фастъци и други дреболии да не е без нищо и изненада... артикул без цена. Викнах служител, провери цената и ми се извини, че явно някой колега е цитирам:"спал докато е правил етикети". Всичко ок, случва се, но така да говориш пред клиент за колеги не е в полза на магазина.

# 296
  • Русе
... И силиконов капак не видях, а исках, не ми вървеше днес на планирани неща.
Той ще е другата седмица. Не се ядосвай Wink

# 297
Отзиви за шкафа за обувки? Не помня имало ли го е до сега.

# 298
  • от Луната
Някой има ли отзиви за робота, който ще е другата събота? Основно ме интересува функцията рендосване, че резачка(чопърче) си имам  Mr. Green. Днес пратих ММ на пазар и естествено му поръчах миди, утре ще се готвят по рецептата на Хепи с ориз  Mr. Green. Взел е и прясно мляко, както и от зърнените закуски мидички, че детето само това закусва.

# 299
... И силиконов капак не видях, а исках, не ми вървеше днес на планирани неща.
Той ще е другата седмица. Не се ядосвай Wink

viki_1974, явно съм чела-недочела нещо, бях сигурна, че е от днес. Ще разгледам брошурата и сайта им.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт