Лидл ::78::

• 95 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря, Виктоалия Т! Явно няма да го открия и ще си купя Филипса за 139, който гледах ... Confused

# 331
Виктоалия робота ,който ще пускат в събота го имам и го използвам основно за настъргване на моркови ,тиква,картофи и съм много доволна.

# 332
Да попитам хубави ли са зърнените бисквити-тези с мляко?

# 333
  • от Луната
Вера, а с тези ватове не се ли затормозява и има ли нужда от почивки?

# 334
  • Пловдив
Да похваля наколко неща, които опитахме последните дни.
Говеждата наденица за сушене или печене, която е намалена днес. Изсушихме няколко парченца преди няколко седмици, стана страхотна! Днес си взех отново.

Кюфтетата за хамбургери от кайма от млади телета, 300 гр. Стръхотни! Ядохме ги печени на скара, а днес както са си сплескани на една дъска ги нарязах на квадратчета, които оформих после като топчета и направих супа топчета - стана много добре.

Млечния грах в буркани, който е нов в асортимента - прекрасен  Peace

Да попитам тези миди, които хвалите във вакум опаковка ли са?

# 335
  • Пловдив
Май не се говори за тези във вакуума...ама и при нас други няма Rolling Eyes

# 336
  • от Луната
Мидите, които аз ползвах бяха във вакуум опаковка и в кутия. Други не е имало или ММ не е видял да има, но е под въпрос дали не е имало  Mr. Green

# 337
Относно робота-зеленчуците ги нарязвам преди да ги сложа в робота и използвам функция пулс,става много бързо и после пак зареждам -така,че не работи дълго време .Според мен вземи го пробвай пък ,ако не ти харесва връщаш.Не обичах да правя тиквеници само заради настъргването на тиквата,но сега ми е много лесно.

# 338
  • София
Мидите са замразени в плик-около 700 гр. за 5 лв.

# 339
  • София
О, прецакня. При нас има само от тези в кутия - 270 грама, затова така не ми се даваха 5 лева.
И аз хвърлих око на новия грах, още повече, че много ми харесаха и буркините.

# 340
Сутиените са свалени от брошурата. Свършиха ли навсякъде?  Confused

# 341
  • Mostly in my mind
аз пък не съм виждала при нас разфасовка миди от 700 гр. като че ли newsm78 къде се намират?
от известно време не виждам и бисквити Петит бьор. дали са ги спрели newsm78

# 342
  • Пловдив

Дори не знаех, че съществуват други разфасовки миди. И аз ползвам тези миди само.

Иначе морските дарове, които аз купувам са в кутия и са на 6.99... мисля, че идната седмица ги има в брошурата. Минали са някаква термична обработка и са овкусени, но при всички случаи аз съм ги ползвала само след като ги дообработя в няке друго блюдо. Така директно размразени в чиния не съм ги консумирала.

# 343
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте!
Вчера си купих черен клин/джегингс с кожа отпред и тъй като имаше мнооого момичета,които разглеждаха и едвам успях да се вредя и си взех размер С.Като се прибрах и ги премерих ми се оказаха леко големички.
Въпросът ми е някоя от вас знае ли дали случайно съществува размер ХС???

# 344
  • София
аз пък не съм виждала при нас разфасовка миди от 700 гр. като че ли newsm78 къде се намират?
от известно време не виждам и бисквити Петит бьор. дали са ги спрели newsm78

Всички съм заблудила  Embarassedсега погледнах в магазина, имаше един самотен плик замразени миди - 425 гр. - 5,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт