Лидл ::78::

• 95 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Мидите мисля, че са 400 грама и бяха 5,99, но не са вакуумирани, а са просто в плик.
Аз днес пак минах през Лидъла, взех спагети, а днес мъжът ми е взел от детските кренвирши, за да правя пак кифлички и ги изяли Mr. Green аз взех от сушеницата, на нас ни дойде солена, но поне не е мазна.

Всеки споделя мнения от различни продукти, според вас добре ли е, тези за които има няколко варианта, да се споделят и снимки на съответните продукти от които сме доволни, защото мисля, че така ще се улесним в пазаруването, разбира се когато е възможно де Simple Smile

# 346
  • Бургас
sss_sss , размерът е  S – L
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35153

# 347
Да попитам хубави ли са зърнените бисквити-тези с мляко?

На мен ми харесват

# 348
Крушите миришат странно, имам чувството, че са съхранявани в обор.   Confused
Капучиното в кутия има по-скоро солен вкус, от колкото сладък.  Shocked   
Скрит текст:

# 349
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Много ти благодаря!

# 350
  • от Луната
Взех от Петрохана на Пикок и много ни хареса. Леко напомня на едновременшния, което се случва супер рядко вече

# 351
  • София
От тези рокли останаха ли? (в София)  Laughing http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35152
Интересува ме черната. Каква им е дължината?

# 352
Много ми хареса белият шоколад с ягодов крисп  Heart Eyes 
Скрит текст:

# 353
  • София
Охх, да ви кажа, кюфтетата телешки бургер са превъзходни. Нямахме нищо за вечеря и взех 3 опаковки (всяка по 300 грама). Не се стопиха въобще, миришат чудесно, с едно пюре и една салата стигнаха точно на четиримата - даже от лакомия май преядохме.

# 354
  • Варна
Jane, не обещавам, че ще мога да отида уикенда, но ако успея ще ти пиша.
Сладкия грах в буркани видях на Фрешона и Чира. Не знам дали някой от тях е новия, за който говорите, защото не бяха с такъв етикет. Някой ако ги е пробвал да сподели. Гледах маслата, да които писахте, но немско имаше само на Пилос, а другото беше някакво ирландско, което иначе пак е 82% като Президент. Аз ри съм пропуснала или за него не се писа.

# 355
  • Пловдив
А аз днес открих червеното им цвекло. Има едно варено във вакуумна опаковка. Стои при пресните зеленчуци и царевицата на кочани. Направих го на салата и дори половинката, дето червено цвекло не яде, си сложи два пъти от салатата. Цвеклото е чудесно сварено, сладни и е супер!

# 356
  • Варна
Тцтц.... как не съм видяла. Аз вземах на шайби в буркан. Твоето предложение сигурно ще е по-хубаво.

# 357
  • на последния етаж
Наистина е страхотно това цвекло! Аз от няколко месеца взимам - превъзходно!

# 358
Здравейте! Имам въпрос относно детските гумени ботуши в новата брошура! Излизали ли са преди? Някой доволен/недоволен? Моля за отзиви Simple Smile)

# 359
  • Пловдив

Сладкия грах в буркани видях на Фрешона и Чира. Не знам дали някой от тях е новия, за който говорите, защото не бяха с такъв етикет.

Фрешона е грахът.
Аз миди в пликове не съм засичала. Тук (Пловдив) има само от вакум опаковките.

Да похваля и 100% натуралния сок от ябълка в кутиите от 1 литър. Много добър за цената си.

Общи условия

Активация на акаунт