Лидл ::78::

• 95 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз цвеклото го взех за Нова година, но тогава не го направих, че нямаше място на масата и за него. Сега спретнах една салата със сиренето на Железница, малко листа Айсберг, чесънче и дресинг от майонеза, кисело мляко, семена копър, зехтин и сол. Стана трепач!

# 361
Мидите, които използвах за паелята бяха в найлонова опаковка, на която пишеше 500 гр, без глазура 425. Сега се сещам, че беше синьо-бяла и пишеше на гръцки, дори имаше рецепта на гръцки, ама като не му разбирам. Може да съм я купувала през гръцката седмица, стояха ми във фризера.

# 362
Като става дума за Фрешона-всичко на тази марка ми харесва, супер са им нещата,грах, корнишони, а царевицата в кутии е много сладка и крехка. Напоследък си правим много често-затоплена и с малко масло(немски Пилос) и солчица...чудна гарнитурка, като онази на пара става  Simple Smile

# 363
  • Стара Загора
Здравейте!
Вчера си купих черен клин/джегингс с кожа отпред и тъй като имаше мнооого момичета,които разглеждаха и едвам успях да се вредя и си взех размер С.Като се прибрах и ги премерих ми се оказаха леко големички.
Въпросът ми е някоя от вас знае ли дали случайно съществува размер ХС???

В каталога пише, че най-малкият размер е S.

# 364
  • Пловдив

[/quote]

Фрешона е грахът.
Аз миди в пликове не съм засичала. Тук (Пловдив) има само от вакум опаковките.

[/quote]Linkata,миди в плик купих в четвъртък от Лидъла в Кичука. На плика пише, че са отгледани в Чили, а са опаковани в Гърция. Laughing Правих салата от миди и бейби спанака с още малко добавки се получи много вкусно.

# 365
Аз май се уредих с рендето за 55 лева. Thinking

# 366
Аз си взех от сивия джегингс Sномер,но ми е голям ,стои ми като торба в горната част,а и сигурно се отпуска.Върнах го,няма по-малък номер,хем знаех,че лидълските S-ки са ми големи,но много ми хареса.. Rolling Eyes

# 367
Много харесвам прясната паста, която е на промоция другата седмица. Дано да има до вторник-сряда, че на предишната промоция беше свършила още на втория ден, а на по-предишна имаше дълго време след като приключи тематичната седмица.
И ботушките за малките ще погледна, че щерката има нужда от такива. Едно детенце от групата има от предишната промоция, добре му седят и изглежда, че са му удобни.

# 368
Аз си взех роклята на райе, само че ще я връщам. Не е лоша, но с нея съм като баба. Надолу е права и няма никаква форма, на модела изглежда по-добре. ooooh!

# 369
Здравейте, някой има ли отзиви за прахосмукачката Parker? Rolling Eyes

# 370
Цитат
author=mimeime link=topic=898060.msg32402498#msg32402498 date=1453489959]
От тези рокли останаха ли? (в София)  Laughing http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35152
Интересува ме черната. Каква им е дължината?
Купих си черната, точно до коляното е, но както са писали и преди мен, роклята е една безформена, торбеста  Rolling Eyes Като за погребение е.  Embarassed Чудя се дали да я връщам или да я занеса някъде да ми я стеснят малко в горната част. Освен това е и уголемена, обикновено купувам М, тази е С и пак ми е една идея по-широка.  Rolling Eyes

# 371
  • София
Прахосмукачката от днес пускана ли е и друг път? Отзиви?  Благодаря bouquet

# 372
Зеленият боб в буркани - на промо е сега - хубав ли е ?
Вчера един мъж пред мен беше натоварил цяла количка и чак тогава забелязах ,че има промоция . Срещу касите е изложен.

# 373
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Да попитам тези от вас които са използвали чаршафите с ластик - доволни ли са от материята им ?
До сега не съм взимала с ластик и малко трудно се ориентирам в размерите. Имам два матрака с размери 80/190/23.
Този размер ще стане ли newsm78
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35426

# 374
Да ще стане,точно това е размера за вас.Аз не съм доволна от тях,моите не са 100% памук и се заваляха ,отделно се скъсаха на 2 пране.От тези които са100% памук,момичетата са доволни.Сега незнам от кой точно вид ще пуснат,аз ще ги погледна на място и ще си преценя.За гумените ботушки с подплатата-не топлят,крачетата са студени и спарват.

Общи условия

Активация на акаунт