Лидл ::78::

• 95 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
За гумените ботушки с подплатата-не топлят,крачетата са студени и спарват.
Аз ги искам за кишата, предния път като се разтопи снега улиците станаха реки и краката и' бяха мокри. Има ботуши естествена кожа, но с връзки и навлезе вода вътре. За това, което ги искам, съвсем ли не стават? ДГ е на 15-20 мин. път, нейно вървене. Благодаря!

# 376
Пуснали са пак фъстъци,  стафиди и банани с шоколад. 

# 377
Гумените ботушки ползвам за дъжд. За киша ми се струва, че държат студено, нищо, че имат едно като чорапче вътре...

Чаршафи - гледам в Кауфланд др.седмица ще има долни чаршафи от бархет. Пише 100 процента памук, мек бартер...Дали ще е като бархетните чаршафи в Лидл, детските? Thinking ..се чудя...?

# 378
Аз ги искам за кишата, предния път като се разтопи снега улиците станаха реки и краката и' бяха мокри. Има ботуши естествена кожа, но с връзки и навлезе вода вътре. За това, което ги искам, съвсем ли не стават? ДГ е на 15-20 мин. път, нейно вървене. Благодаря!
Да,студено държат,не топлят,подходящи са за дъжд,при меко време/5 градуса поне/.Др.вариянт е да пробвате с шушони и допълнителни вълнени стелки и набързо до градината.Преди време пускаха апрески,те са по подходящи,все още ги има в някой магазини.Ако ли не виж тези
http://www.struvasi.bg/product/2193/detski-zimni-apreski-v-siv-tsvyat.html

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 19:04 от Dkoki

# 379
Естествено, че стават за киша и вода. Нито едни гумени ботуши не топлят и всички гумени ботуши спарват. Ако вземете малко по-големи, обуйте памучни хавлиени чорапки, поне малко ще е по-комфортно.

# 380
  • Майничка
Специално за гумени ботуши съм вземала от Дайхман едни терлички от нещо като неопрен, едновременно държат топло и не спарват крачетата.

# 381
  • Пловдив
+ джегинс и туника. Наистина малко са уголемени и ги смених

# 382
  • In the shadows of my mind
Oтидох днес за сьомга, към 16ч - нямаше никаква, най-вероятно заради промоцията, но до сега никога не ми се беше случвало да видя целия хладилник празен, независимо дали има промоция или не. Явно много я ядат тази сьомга  Mr. Green Казаха ми, че зареждат всяка нощ и да ида утре.
Аз шоколад не ям, но ММ хареса белия.
Някоя от вас купувала ли е от замразените пици, как са след приготвяне? По принцип купувам замразените бегети с подправки и масло и много ги харесвам, но за пицата се чудя...

# 383
Някоя от вас купувала ли е от замразените пици, как са след приготвяне?
Купувала съм, за нас са безвкусни. Има едни правоъгълни върху картон и с найлоново фолио отгоре. Ужасни са. Тестото става като тухла твърдо като се опече.

# 384
ММ беше взел замразени пици в кутии. Кръгли. Маргарита и някаква с гъбки и нещо си...
У дома се харесаха, даже детето яде, а то е притенциозно по принцип..На мен също ми допадна..

# 385
  • На брега на морето
Купувала съм замразени пици веднъж.
Едната беше с месо другата без. Не бяха крайно лоши, за нещо набързо понякога биха свършили работа, но като цяло не са нещо кой знае какво.

# 386
И аз не съм очарована от пиците, пък и като се има предвид с какви боклуци са пълни и колко са вредни, хич не ме изкушават.
Взех замразени малини, дано са хубави. Търсих от горските плодове, които бяха пускали, но няма. Явно са ги изкупили.

# 387
  • Mediterraneo
Пиците освен да се ползват за основа, за друго не стават, т.е. да си наредиш отгоре колбаси, гъби, че и кашкавал  Whistling

# 388
Пиците не са лоши,аз слагам и др.продукти-саламче,гъбки,маслини,царевица и др.Пробвайте охладените пици,едната е със сирена,а другата е със салам,до корите за баница са.

# 389
Пиците освен да се ползват за основа, за друго не стават, т.е. да си наредиш отгоре колбаси, гъби, че и кашкавал  Whistling

Точно!

за същото време можеш да си направиш бъркана пица и дори да ти е по-вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт