Лидл ::78::

• 95 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,

къде изчезна краве сирене от марката "Deluxe" (в метални кутии)? Днес установих, че на негово място има сирене в същата опаковка, но марката е "Pilos". newsm78

# 421
  • Варна
И при нас няма от кравето. Днес се чудех да взема ли да го пробваме, но дилемата се реши бързо.

# 422
  • София
И при нас няма от кравето. Днес се чудех да взема ли да го пробваме, но дилемата се реши бързо.

Взехте ли?

# 423
  • Варна
Не, не сме. Аз това писах, че и при нас нямаше за това дилемата се реши лесно като няма как да го вземем. На Софра-та сме си, а като пуснат Делукса ще го пробваме.
Утре чакам отзиви за чаршафите. Иска ми се да купя 1-2 комплекта за гости като идват, че за чаршафи, които стоят зяа рядко ползване не ми се дават по 100 и нагоре лв. ама тези да не са съвсем твърди и гадни...  доколкото разбирам от четеното до сега всеки път са различна материя.

# 424
  • София
"Deluxe", доколкото разбрах, няма да има вече. В същата кутия има краве сирене, но е сменена марката. Сега е "Pilos". Цената е почти същата. Deluxe ни харесваше и се чудя, дали е на същата мандра, защото кутията и надписът са 1:1. Ако не се зачетеш, може и да не забележиш промяната.

# 425
На мен сиренето ми хареса,  но и Делукс ми харесваше повече от Софра. Въпрос на вкус.

# 426
Утре чакам отзиви за чаршафите. Иска ми се да купя 1-2 комплекта за гости като идват, че за чаршафи, които стоят зяа рядко ползване не ми се дават по 100 и нагоре лв. ама тези да не са съвсем твърди и гадни...  доколкото разбирам от четеното до сега всеки път са различна материя.

Аз съм вземала почти всеки път като има чаршафи.  Предпочитам да са от тия, на които им казвате твърди, отколкото да са хлъзгави. Бях купила едни, в които до сутринта завивката винаги беше на дъното на калъфката.

# 427
  • София
На мен сиренето ми хареса,  но и Делукс ми харесваше повече от Софра. Въпрос на вкус.

И на нас "Deluxe" ни харесва повече от Софра т.е. "Pilos" в металните кутии е като "Deluxe"?

# 428
Снощи бяха изкарали нещата от днес, та взехме кори и сос Бешамел. Прилично вкусна стана лазанята. Взехме и от крушите, кашкавал Bluedino- много ни хареса, и някакъв снакс 0,99лв. - вкусен, но с ужасен аромат на салам!  Crossing Arms Laughing

# 429

И на нас "Deluxe" ни харесва повече от Софра т.е. "Pilos" в металните кутии е като "Deluxe"?

Да, като него е.

# 430
Никой ли не взе чаршафи?

# 431
  • Пловдив
При нас няма такива миди в плик.Днес и в друг Лидл бях,пак няма...

Взех от гумените ботуши,ама може и да връщам.Твърди и тежки ми се струват Rolling Eyes А и нямаше междинни номера 33-34 ми трябваше.Взех следващият.

Чаршафите си пише,че са 60/40...много готини цветове,ама дотам.Тия с ластик същата изкуствена материя.

# 432
  • Пловдив
Дали има някъде останали звънци? Те от миналата седмица бяха май а?

# 433
  • София
Ботушите с двойни номера ли са, т.е. 28/29, 30/31 и тн. или са си отделни номера 28, 29, 30?
Ако са двойни, няма да ни свършат работа. Иначе аз съм доволна от тях, да тежички са, но иначе са идеални. Имат доста дебела подплата, на моите не са им били студени и мокри крачетата. Тези, които имаме ги носи първо дъщеря ми, сега и малкия.

# 434

Взех от гумените ботуши,ама може и да връщам.Твърди и тежки ми се струват Rolling Eyes А и нямаше междинни номера 33-34 ми трябваше.Взех следващият.

То имало ли е въобще междинни номера? Нали все чифт си е един номер, как така два номера в едно? Всъщност от кой номер започват, че им се чудя и аз?

Относно неработещата сокоизтисквачка - пробвайте без бележка да я замените, тя тази марка се продава само от тях, така, че може и да се съгласят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт