Лидл ::78::

• 95 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,
италианската седмица ми е любима  Heart Eyes

Какво купуваш от нея?

# 496
И при нас светещите ботушки бяха мръсни, прашни... Sick като че ли с чувала са ги изсипали...

Да споделя за олекотената завивка от 39 лв. - макар тъничка, топли много... Не се налижи да си мятам одеяло отгоре... Grinning

# 497
И аз се замислям за раничката-скъпа ми се струва, дано да е качествена.Иначе вчера със закъснение се обзаведох с 2 клина-кожен и черен с ръб-стоят страхотно, поне на мене, де. Laughing
Харесаха ми и сивите туники, но са много уголемени.

# 498
  • Бургас
Дали има още от крушите?Много са хубави.

# 499
Дали има още от крушите?Много са хубави.

Има, има....вчера взех  Laughing

# 500
  • Елин Пелин
И аз да се оплача от великия лидл: вчера след като си напазарувах и си се прибрах заглеждам бележката понеже бях купила лук насипен с цена за килограм 0.99лв. аз съм взела или поне както ми е измерено 0.960кг. но ми е маркирано за килорам. Не съм за тези 0.40кг. но защо ли ни лъжат,не се сетих да го претегля с моя кантар да си понаправя една справка. Живея извън София и не ми се връщаше за стотинки,но като марка уж номер едно прекаляват. От позната касиерка знам,че от всички везни на касите една да е точна.........

Първо как разбра, че лукът тежи 0.960кг? Би трябвало да пише това на бележката. И разликата до килограм не е 0.40кг, което е 400грама, а 0.040кг или 40гр, което в левово изражение е 5 стотинки!?!

Аз мога да се оплача, че веднъж бях взела мандарини, на цена 1.49лв за кг бяха по спомен, а на бележката ми бяха маркирали лимони при цена 2.39лв за кг. Вкъщи видях, и то защото се учудих кви са тия лимони и защо ми е трябвало да ги купувам  Joy

Случват се и такива неща. Това не ми променя чувствата към магазина. За мен си е любимо място за пазаруване, защото е малък и става бързо, без да навърташ километраж вътре, докато стигнеш до касите.
Като цяло на бележката са отразени грамове/килограми цена за килограм и накрая изчисление. А относно сметките да 0.40грама са,така е не са килограми но е грозно.

# 501
Привет!
Някога пускали ли са такъв кухненски робот http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=956 .Дали ще върши работа,гледам с ниска мощност е  newsm78

# 502
Аз се отчитам само с пъзел за детето тази седмица.
Другата ще има Чопър и Тостер, мъжки дънки и блузи и Мексиканска/Испанска седмица.

# 503
Къде виждате какво ще има другата седмица?

# 504
Къде виждате какво ще има другата седмица?
На плакатите до касите. Wink

# 505
Simple Smile ок, реших, че аз нещо не се ориентирам в сайт-а им. Благодаря!

# 506
  • Mediterraneo
И аз да се оплача от великия лидл: вчера след като си напазарувах и си се прибрах заглеждам бележката понеже бях купила лук насипен с цена за килограм 0.99лв. аз съм взела или поне както ми е измерено 0.960кг. но ми е маркирано за килорам. Не съм за тези 0.40кг. но защо ли ни лъжат,не се сетих да го претегля с моя кантар да си понаправя една справка. Живея извън София и не ми се връщаше за стотинки,но като марка уж номер едно прекаляват. От позната касиерка знам,че от всички везни на касите една да е точна.........
г или
Първо как разбра, че лукът тежи 0.960кг? Би трябвало да пише това на бележката. И разликата до килограм не е 0.40кг, което е 400грама, а 0.040кг или 40гр, което в левово изражение е 5 стотинки!?!

Като цяло на бележката са отразени грамове/килограми цена за килограм и накрая изчисление. А относно сметките да 0.40грама са,така е не са килограми но е грозно.

Аз продължавам да не схващам какъв ти е проблемът  newsm78 Или не обясняваш, както трябва, или на мен ми е нужно повече време да загрея. Какво ти е маркирано на бележката- 960 грама или 1 кг. Което и да е, ти как разбра, че ти играят тези 40 грама?

# 507
  • В една слънчева къща...
И аз съм забелязала, че има разлика между везната при плодовете/зеленчуците и тази на касата. Правила съм си труда да замервам преди да отида на касата. Е, няколко грама разлика са, но като ти минат сума ти хора, се натрупва...

# 508
  • В полите на Витоша :)
г или

Аз продължавам да не схващам какъв ти е проблемът  newsm78 Или не обясняваш, както трябва, или на мен ми е нужно повече време да загрея. Какво ти е маркирано на бележката- 960 грама или 1 кг. Което и да е, ти как разбра, че ти играят тези 40 грама?

Аз го разбирам така: маркирани са 960 гр. лук, но цената е 0,99 лв, което всъщност е цената за 1 кг.

# 509
  • София

Аз мога да се оплача, че веднъж бях взела мандарини, на цена 1.49лв за кг бяха по спомен, а на бележката ми бяха маркирали лимони при цена 2.39лв за кг. Вкъщи видях, и то защото се учудих кви са тия лимони и защо ми е трябвало да ги купувам  Joy

Случват се и такива неща. Това не ми променя чувствата към магазина. За мен си е любимо място за пазаруване, защото е малък и става бързо, без да навърташ километраж вътре, докато стигнеш до касите.

А пък аз продължавам да се дразня от мерните единици. Значи 40грама, не са равни на 0.40гр нито на 0.40кг.
Ако ще ползваме десетична запетая и ще ги изразяваме в килограми ще са 0.040кг.

Общи условия

Активация на акаунт