Лидл ::78::

• 95 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Справя се с ядки, моркови, цвекло, алабаш, броколи, карфиол, сосове, зеле и т.н. За тези твърди се сетих на първо четене.

Благодаря, добре звучи.
А какви стават парчетата - еднакви или не? Примерно, ако искам да си нарежа продукти за руска салата?  newsm78

# 586
Освен изброените чопъра го ползвам за натрошаване на бисквити и шоколад. Не знам този дали е като моя, защото е взиман преди години и става и за натрошаване на лед.

# 587
  • Mostly in my mind
като казахте, че ползвате чопъра за сирене, се сетих, че мога да го ползвам и за пармезан. голяма досада ми е да го стържа. иначе за кюфтета смесвам магданоз с лук, стават на пюре. както ги обичаме, че не понасям люспички в кюфтетата Laughing

# 588
  • София
И на мен мъката ми е за лука за кюфтетата. Кълцам го на една дъска, докато стане ситен, но си е трудоемко и отнема доста време. Ако чопърът го прави наситно, бих си го купила само за това.

# 589
като казахте, че ползвате чопъра за сирене, се сетих, че мога да го ползвам и за пармезан. голяма досада ми е да го стържа. иначе за кюфтета смесвам магданоз с лук, стават на пюре. както ги обичаме, че не понасям люспички в кюфтетата Laughing
Аз от Лидл си взимам настърган пармезан, а от скоро има и на люспи  Peace Аз чопъра много си го ползвам, преди години съм го взимала, но е електрическия.

# 590
  • Mostly in my mind
И на мен мъката ми е за лука за кюфтетата. Кълцам го на една дъска, докато стане ситен, но си е трудоемко и отнема доста време. Ако чопърът го прави наситно, бих си го купила само за това.

прави го, и ще забравиш тая мъка  Mr. Green
Мъ℘♥Мяɣ , благодаря. не бях обръщала внимание bouquet

# 591
Този комбиниран пасатор от Лидл ли е?
Не. Bosch е .  bouquet

# 592
Мъ℘♥Мяɣ , благодаря. не бях обръщала внимание bouquet[/b]
За да бъда съвсем точна - грана падано е настърганото сирене, но аз лично не намирам разлика с вкуса и твърдостта на пармезана.

# 593
Този комбиниран пасатор от Лидл ли е?

Принципно имат такъв уред - 3 в 1 - чопър, пасатор и миксер, имам го и препоръчвам с две ръце  Peace Даже и месо съм мляла с него, нищо не му се опира.
Ето, за този говоря, снимката е произволна:
Скрит текст:

# 594
Моят чопър не е този, но да кажа и аз за какво го ползвам - освен изброеното по-горе, също и за домашна кайма (пилешко най-вече), галета от стар хляб и тиква за тиквеник. Най-омразното ми нещо беше стъргането на тиква, сега става за нула време, преди карах мъжа ми. Wink

# 595
  Рали, аз имам абсолютно същия уред 3 в 1 на снимката. Е, няма такова удобство /работи без почивен ден/. Спестява време и нарязани пръсти/а моите бяха все така/

# 596
Момичета, има ли хубави сурови кебапчета в Лидл?

# 597
  • Щастлива мама на 3 слънца
много съм доволна от чопъра

# 598
Аз само от там взимам,  сега са и на промоция

# 599
Аз само от там взимам,  сега са и на промоция

За кебапчетата го "казваш", нали?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт