Лидл ::78::

• 95 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
благодаря момичета, златни сте!
а може ли да попитам гладки ли са или стоят на топченца, как само го обясних ooooh!
В смисъл има някои които са си като крем, а някои стоят като на малки зрънца,не са точно кремообразни

Goldesa взимаме непрекъснато. Според мен е на вкус и консистенция ужасно близо до Филаделфия.

Другото не съм го пробвала

# 646
  • София
Момичета, има ли сурови орехи за сладкиши? Какъв е грамажа и цената?

За гумените ни ботуши, не пропускат категорично!
Изпотяват, но хубавото е че крачетата на дъщеря ми бяха много топли като се събу вкъщи, поне да не ме е страх че ще настине. Днес отиде с кожените си ботуши. Намазах ги с една импрегнираща паста от Дайхман и я инструктирах да не стъпва в локвите. Гумените ще ги ползваме за по час-два, макар че къде ли? Освен да вземем куче и да ходи да го разхожда  Joy Joy Joy

# 647
  • Пловдив
Наистина в Лидл Тракия са мноого груби продавачите...Намусени и все викат и обсъждат на висок тон Naughty Не се работи така!

# 648
  • Пловдив
Напоследък не съм следила Лидъл, искам да ви попитам дали не съм изтървала френска седмица?

# 649
  • Перник
Напоследък не съм следила Лидъл, искам да ви попитам дали не съм изтървала френска седмица?

Доколкото помня, френска седмица имаше през есента последно.

# 650
  • Пловдив
Има ли лешници в Лидл? Може да да печени или сурови, но да са безсолни, че ще пращам половинката, а той пазарува само с ясни команди.  Joy Joy

# 651
  • Пловдив
Има ли лешници в Лидл? Може да да печени или сурови, но да са безсолни, че ще пращам половинката, а той пазарува само с ясни команди.  Joy Joy
Сурови има на пакетчета .За печени не зная.

# 652
  • Пловдив
mama66, много благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 653
  • Пловдив

Доколкото помня, френска седмица имаше през есента последно.
Да. Тогава. Свършиха ми подправките... сега чакам.

# 654
  • Mostly in my mind
Не сме фенове на готови кебапчета и кюфтета, били те и Стара планина. Взимам месо и го смилам на кайма. За сметка на това пък пилето Дюк е задължителна покупка винаги. Simple Smile

# 655
  • Варна
Здравейте!
Бихте ли казали каква е цената на таблетките за съдомиялна на Лидл?
Колко броя са?Има ли в магазина и регенерираща сол?
Утре ще ни монтират съдомиялната и ще ходя сутрин до магазина,се чудя дали да ги взимам,доволни ли сте?
Исках  Феъри ,но никъде не го намирам из магазините..

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 20:13 от Velina_p

# 656
  • Русе
Здравейте!
Утре ще ни монтират съдомиялната и ще ходя сутрин до магазина,се чудя дали да ги взимам,доволни ли сте?
Има сол за съдомиялни в ЛИДЛ, около 2,70-2,80 лв. е пакета. Преди и течност имаше, но отдавна не съм купувала и не знам има ли все още. Таблетките им не съм ползвала, защото си ползвам прах, но знам, че коментарите бяха положителни.

# 657
Здравейте!
Не са лоши, но пробвай прахта на Кауфланд
Скрит текст:
. Супер евтина, лесно се дозира, мие много добре  Peace Иначе гланц и сол си позлвам на Лидл  Wink

# 658
  • Варна
Благодаря ви ,момичета!

Лидл ми  е до носа,както се казва,на 5 минути и ми е много удобно.
Кауфланд ми е далеч,но ще го имам предвид този прах.

# 659
Да, аз от всичко, което съм пробвала съм много доволна точно от тази прах и вече само нея си я ползвам, а и стига за много време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт