Великобритания - тема 62 Зимно Великденска

• 66 800
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Привет  Simple Smile Първо да попитам знаете ли къде мога да намеря парти грил?

Напоследък се замислям за учене, работя вече от повече от година във фабрика, взимам горе-долу добри пари, но не искам да правя това до края на живота си. Искам до уча ИТ или бизнес и администрация, работата е там обаче че в нашето градче има само един колеж и не особено много възможности. Бих искала сериозна професия а не просто завършен курс за 2-3 месеца. Знаете ли дали има възможност някоя от тези специалности дават възможност за дистанционно или задочно обучение, защото редовно такова не мога да си позволя. Освен това ако може да ме насочите към някой университет и цени (ако има запознати) ще съм много благодарна.

# 121
  • Bristol
Аз съм чувала за хора, които са изпратили изтекла БГ книжка за смяна с английска и са си получили английската. Ако има някой по запознат може да каже така ли е Wink
И аз съм чувала. Трябва да се провери.

# 122
Парти грил има в Бг магазините Simple Smile

# 123
  • Варна
Провери и Amazon и ebay, там съм виждала Wink

# 124
Здравейте на всички!

И аз се присъединявам към вашата група, в Англия съм от година и два месеца. Засега в Лондон, но се надявам да се преместя към Хоув (Брайтън§Хоув) в близко бъдеще.  Mr. Green

Хвърлях ви по едно око отвреме-навреме Blush, но не бях писала във форума като цяло отдавна, и все отлагах да се присъединя пак. Но ей ме на! Simple Smile Радвам се да видя познати ник-ове Simple Smile

# 125
  • постоянно
Здравей Копнеж  Simple Smile

# 126
  • London
Запис Simple Smile

# 127
  • След завоя в дясно
fantasyy@@ погледни в Open University имат on-line курсове.
Добре дошли на новите момичета.
Мая- честито и от мен.
Малката Госпожица Мърморана-браво на момчето за ентусиазма.

# 128
Мая, честито! Ще стискам палци да се наредят бързо нещата около смяната на име.

МГМ, мрънкаше за едно, а се оказва, че имало далече по-интересна сюжетна линия. Laughing Но това не е някакво продължение на историята с магазинския младеж, нали?

Копнеж, позната ник си ми, трябва ми време да се сетя от коя тема.

# 129
  • London
Аз съм чувала за хора, които са изпратили изтекла БГ книжка за смяна с английска и са си получили английската. Ако има някой по запознат може да каже така ли е Wink
И аз съм чувала. Трябва да се провери.
Вярно е. Моята беше изтекла година преди това.

# 130
Благодаря момичета!
Днес си говорихме, че ще е по-лесно да не си сменям името. Има още време да реша

# 131
  • някъде в орбита...
Въпреки, че следвам законите стриктно, щото освен друго ми е и работа, ако сега трябваше да минавам през това, щях да си го спестя. Нямаше да регистрирам брака в Бг, само щях да си сменя името тук. Но пък обстоятелствата ни са такива, че не ме притеснява особено като каква се водя в Бг и дали там съм пресрочила срокове и т.н. Rolling Eyes

# 132
  • UK
Еll благодаря ти, сега ще погледна  Hug

# 133
Провери и Amazon и ebay, там съм виждала Wink
Виждала съм и в турските магазини.

# 134
  • UK
Имам спомен, че писах някъде за продавачката, ама може да не е било тук - ако е било - прескочете моля. Тя беше супер първите две седмици, никакви проблеми, и един ден каза сори, ама трябва да напусна. Първо ми каза, че понеже има и друга работа (два дни седмично), и учи за масажист и иска да си отвори студио за масаж вкъщи, няма да има време за втора работа. После ми каза, че не може да си позволи да живее само на заплатата от магазина, и ще си търси работа на пълен работен ден. Нали знаете как, когато лъжат, някои хора дават повече от една причина за нещо, аз просто реших,че е малка, много й се видя работата и не й хареса. Тя каза, че ще остане докато си намеря човек, аз се отнесох с разбиране и това беше, имахме един съвсем нормален и приятен ден на работа заедно, вечерта я закарах до тях с таксито, както правих през двете седмици дотогава, понеже сме в една посока, говорихме си за коледното парти следващия понеделник и всичко беше наред... Докато вечерта не ми писа съобщение "ще дам две седмици предизвестие". Аз попитах какво стана с оставането докато си намеря човек, тя ми отговори, че ще го обсъди с НР и ще се свърже с мен, аз й отговорих, че не е нужно да се отнася толкова формално, не съм направила нищо лошо, че да не може да говори с мен, а да трябва да минава през НР.  Тя ми писа"Виж, няма да се връщам". Аз я попитах какво има предвид, няма да остава повече от дв седмици или няма да идва изобщо повече. Тя каза, че няма да идва изобщо (след като пет минути по рано ми беше казала две сеедмици). В този момент тя беше на коледно парти на другата си работа, и аз малко се ядосах, понеже към този момент бях работила три месеца нон стоп, месец без никаква почивка, съвсем сама, изгубихме време да търсим човек, интервюта и тн, две седмици обучение, и тя ми сервира това. Пожелах й успех с намирането на работа с подобно отношение, което не беше особено професионално от моя страна, но бях ядосана. На това получих един дълъг смс от някой, който от нения телефон се представи за нейния шеф, и каза, че никога не бил виждал подобен тормоз за толкова кратък период на работа, и че ако не спра да й пиша, ще се оплачат от мен на работодателите ми. Аз в този момент реших, че тази е някакво психо, кой знае какво им е разказала, предполагам за да накара другия си шеф да се чуватва добре, един вид тя работи при мен защото й се налага, но не може да ме понася и аз съм ужасна, а вие сте толкова добър шеф и тн. Наговорила им е куп лъжи. Аз само казах, че си искам ключа от магазина, и това беше. Тя дори не дойде да ми го донесе, а прати някаква жена. И сега пак, другата седмица имам 13 интервюта, дано имам по голм късмет.

А по повод англичанина нямам кой знае какво за казване, не е онзи от магазина, онзи вече не идва, не знам какво стана с него, един ден ми писа обещавам че ще дойда утре, и ме пита дали са пуснали обявата за работата, за която трябваше да му помогна да получи интервю, и на следващия ден ни вест ни кост от него, пише из Фейсбук, но не е идвал последните 20 дни и не ми отговори на съобщенията като го питах дали ще идва. Изобщо не ми и трябва, честно казано. Моя англичанин не ми е гадже, дори, тоест само той не знае, че е, ама както и да е. Виждаме се от около шест месеца, винаги, когато имаме свободно време, напоследък почти всяка вечер. Никакво женене, просто се виждаме и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт