Великобритания - тема 62 Зимно Великденска

• 66 737
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Истински се вижда само със сърцето.
Усмивчица мисля че това е жито, погледни ако искаш Simple Smile

https://www.buywholefoodsonline.co.uk/organic-wheat-grain-1kg.ht … U5wf83hoCwkTw_wcB

# 616
  • Cambridge, UK
ох, че съм заблудена и това ми прилича на жито Grinning
моля някой още да потвърди че е така, да го поръчвам Simple Smile

Crazy Embarassed

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 20:27 от usmifchica

# 617
  • На село (близо до Лондон)
Chocolate все са скъпи транспортите 😣. Зависи къде е, но има national express рейсове които в определени дати/маршрути са по евтини. Също провери мега бус http://uk.megabus.com/

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 22:59 от GI

# 618
usmifchica  wheat grain е жито/пшеница на зърна. Зависи за какво ти трябва - иначе булгура е бланширана и грухана/натрошена пшеница.

# 619
  • Cambridge, UK
ще се пречиствам с житния режим на Дънов

# 620
За Дънов ти трябва това което е на цели зърна Simple Smile Успех с пречистването  Peace

# 621
  • Ilkeston
Здравейте. Исках само да споделя, че съм много доволна от коластрата като имуностимулатор при рецидивиращи УНГ инфекции. Лека вечер.

# 622
Мвжду другото съвсем наскоро ходихме на зъболекар цялото семейство, на мен ми направиха една пломба. Мъжът имаше проблеми с един зъб, в Бг го съветваха да слага коронка,той така и не намери време. Сега тук зъболекарят каза, че нямало нужда от коронка, ставало с пломба, стърга, пили, сложи пломбата и тя след точно два дни падна. Мъжът ми е бесен, не желае повече да ходи тук на зъболекар, притеснява се, че вече след цялото пилене и дълбане вече и за коронка няма да става, а направо за мост и смята да си стои така, докато не отиде в Бг на зъболекар. Голям късмет има и той, все попадаме на некадърници или навсякъде е така? SadЗъболекарят беше индиец, даже се учудих,че въобще седна на стола, защото още не е свикнал съвсем с етническото многообразие тук и си носи предразсъдъците от Бг.

На сайта на NHS всички зъболекари имат оценки и коментари, също и в Google. Tа аз просто четох коментари на други пациенти за практиката, зъболекарите и т.н. Не бих делила и подхождала с предразсъдъци от етническо ниво Simple Smile, защото не е обосновано. Там където аз ходих на зъболекар, главната зъболекарка беше индийка и съм много доволна от нея.
Освен това имай предвид, че всичко което минава през NHS (все едно по здравна каса) е с много по лошо качество. Работят с по-некачествени материали.

# 623

Ето снимка на pearl barley - направо си е същото като това от линка.  hahaha Ужас! Ще взема да се поправя, не че имаше разлика в ашурето с него де  Mr. Green

Относно зъболекарите, мога до утре да изреждам български такива, които ми съсипаха хубавите здрави зъбки. Отне ми много години и обикаляне на десетки кабинети да намеря наистина добър специалист.
Тук голяма част от приятелите/познатите са повече от доволни и то по NHS от зъболекарите си. Лошото е, че и аз ще трябва да експериментирам, защото или техните са ми далече или не работят в удобно за  мен време, или списъкът с чакащи е огромен.
isolda1, къде има рейтинг на самите зъболекари? Аз само на клиниката намерих.

# 624
Pampers хубавото е че ако ашурето вкисне може да стане бира евентуално  Mr. Green

Аз гледам общите отзиви за клиниката и когато са добри няма проблем с различните специалисти в тях. В първата стоматологична практика бях при двама и двамата работеха прекрасно.

# 625
  • някъде в орбита...
http://www.nhs.uk/Service-Search/Dentist/LocationSearch/3
Но задължително и едно търсене на форумите за допълнителни гледни точки Wink

При избора на лекар/клиника/зъболекар и аз проверявам чуждите мнения онлайн. Но и признавам, че хич не ме притеснява да си търся резултати, та ако не ми изнесе много бързо сменям специалистите.
Сега например ще сменям зъболекар, щото този ми говори пълни глупости. И ще сменям, и ще се оплаквам, до като не намеря друг добър, както имахме в предишният град - някой, на когото мога да разчитам и да имам доверие.
Произхода не е по никакъв начин фактор относно уменията на лекар или зъболекар.

# 626
Уикипедия казва за булгура това - "зърнена храна, която се приготвя от различни сортове твърда пшеница (T. durum) чрез попарване, изсушаване и натрошаване (грухане)" и "Булгурът е пълнозърнеста храна. Обикновено се продава бланширан, изсушен и частично обелен. Различава се от натрошената пшеница по това, че е предварително попарен. "
  И аз трябва да търся дентален център някакъв. Това лято,преди да дойдем ,уж правихме зъбите на голямата в България,че имаше няколко пломби за слагане. Сега всичките са паднали и трябва да слагаме нови евентуално  Close  .
 Имутостимуланти - когато бяхме в България,през зимния сезон редувах Марсианци Имунактив и Марсианци Имунофорте и бях доволна. Сега в УК мъжът ми купува разни комбинирани витамини,съобразно с възрастта.Дали има ефект,не мога да кажа.Обаче не съм виждала да се продават имуностимуланти,освен витамини.Може и да има,но да не съм обърнала внимание.Аз взех едно Кило офф,уж за отслабване - никакъв ефект,диета ще трябва,ясно е  Rolling Eyes
  Деж,бързо оздравяване на децата и дано по-скоро намерите свободен час за специалист  Hug

# 627
  • София
Преди година и малко почина баща ми и съм варила тукашното pearl  barley. От стреса не четях ... просто го видях, купих, сварих и приготвих. И си стана както очаквах - жито за помен. Мисля, че по същия начин би помогнал същия pearl barley и за пречистване, или поне аз бих пробвала Simple Smile
Зъболекар още нямаме, то и в моя район клиниката е само една.
За имунитет е хубаво именно имуностимуманти да се дават. Витамините са си витамини. Коластрата е много добра за тази цел, наистина. Аз от две години давам шуслерови соли. Номер 3 са за имунната система.

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 00:07 от dmm

# 628
  • София
И да задам въпрос за CV,  как е най-добре да опиша последните няколко години, в които не съм работила, за да обгрижвам детето? Мери мисля, че беше писала някъде назад в темите, но не си го копирах.

# 629
[
isolda1, къде има рейтинг на самите зъболекари? Аз само на клиниката намерих.

Ох, извинявай само на клиниката са оценките, но просто чети мненията и става ясно. То в една клиника не работят повече от 2-3-4 човека.

Общи условия

Активация на акаунт