ВТОРИ клас - 5тема

• 56 093
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Момичета, много съм боса във ФБ... но "затворена група" може ли да се търси/намира/вижда?!
Мирама (и не помня новия ѝ ник) е админ и не знам членове могат ли да добавят иначе с удоволствие бих...  

# 436
Светле, честита ви награда!  smile3501
Не я виждам обаче.

Споделих снимки във фейсбук-групата ни. И вече са видяни от 8 души. Защо ти да не можеш?  newsm78

Щото не ми е коректен линка  Embarassed https://www.facebook.com/groups/342663839232396/ Тук би трябвало да се вижда.

ако групата е затворена всяка публикация може да бъде видяна само от неин член.

# 437
А, ако се даде линк така, дали ще може да се намери и съответно да се приемат новите желаещи от Dive?

# 438
  • Бургас
Съдържанието на мен ми го дава недостъпно Rolling Eyes.
Искам и аз в FB групата Flutter

# 439
  • Sofia
Дайте ми на ЛС данните си там, да ви намеря/ ще трябва и да сприятелим и ще пробвам да ви добавя (само познати никове от темата!), пък ако не друго поне ще  бъде информирана Мирама там, чрез моите опити и ще ви добавя тя, ако не успея аз като член.

# 440
  • София
... една майка е написала, че трябвало да дадат на повече деца, защото нейната дъщеря се поучвствала неоценена, питала какво не прави както трябва...  Confused
Оххх, Божкеее! Това, което ти направят родителите, никой друг не може  Tired

И моите хора са втора смяна, малко организацията куца все още, но се надявам да се нагодим. С воденето на китара е малко прецакня - от 9:00 часа е заниманието, двамата докато минат става 10:00, докато ги заведа на училище - 10:30. Онзи ден се прибрах в 11:00 - ни яла, ни кафе пила, бях дзвер! Ако си намеря работа на нормален работен ден за съжаление ще трябва да жертваме китарата. Госпожата пък много доволна от тях, каза, че ще ги праща на някакъв конкурс. Ние с мъжа ми хич нямаме амбиции да се изявяват, обаче на децата добре им се отразява - стягат се и си налягат парцалите, като имат цел.

# 441
  • София
Светле, честита ви награда!  smile3501
Не я виждам обаче.

Споделих снимки във фейсбук-групата ни. И вече са видяни от 8 души. Защо ти да не можеш?  newsm78

Щото не ми е коректен линка  Embarassed https://www.facebook.com/groups/342663839232396/ Тук би трябвало да се вижда.

И аз не виждам...  Confused

# 442
  • София

Аз пък не знаех, че има ФБ група. Сега вече знам, но не я откривам...

И аз не знаех, а и не я намирам.
Светле, за децата тези грамоти са голяма работа  Laughing А недоволни родители винаги ще има.
И ние ще имаме РС в петък.

И аз не знаех - не че ако знаех щях да се засиля да ползвам повече тоя бук, де.

# 443
  • Перник
Снощи се ядосах на госпожата от занималнята. Правили диктовка. На лист. Цяла учебна година ще стане, откак карат децата да си късат листа от тетрадките и никой не си прави труда да им обясни да късат двоен лист от средата. Ние с баща му показвахме 100 пъти, но нали не сме госпожата, не вървим. Късат се единични листа откъдето и както дойде. Съжалявам, че не снимах вчерашния да видите колко е оръфан. Как не се дразни госпожата да проверява подобни хартии, не знам. Но не това ме ядоса, а следното: написал нашият "тротЛар" и не е поправено, обаче "Скиор" поправено на "скьор"  doh Казах му съвсем сериозно да предаде на госпожата от мое име първо да научи български език, а после да поправя грешките на другите  Twisted Evil

# 444
  • Sofia
... написал нашият "тротЛар" и не е поправено, обаче "Скиор" поправено на "скьор"  doh ...
Да се смееш ли, да се ядосваш ли...  
Аз и двете.  Mr. Green

# 445
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Снощи се ядосах на госпожата от занималнята. Правили диктовка. На лист. Цяла учебна година ще стане, откак карат децата да си късат листа от тетрадките и никой не си прави труда да им обясни да късат двоен лист от средата. Ние с баща му показвахме 100 пъти, но нали не сме госпожата, не вървим. Късат се единични листа откъдето и както дойде. Съжалявам, че не снимах вчерашния да видите колко е оръфан. Как не се дразни госпожата да проверява подобни хартии, не знам. Но не това ме ядоса, а следното: написал нашият "тротЛар" и не е поправено, обаче "Скиор" поправено на "скьор"  doh Казах му съвсем сериозно да предаде на госпожата от мое име първо да научи български език, а после да поправя грешките на другите  Twisted Evil

Tired ще го каже и ще берете ядове  Tired

и нашия реши, че няма нужда да му проверявам упражненията, защото ги проверявали и двете госпожи - от училище и в занималнята.
проверих въпреки възраженията му. е, пак имаше грешки.
за стотен път обяснявам, че в клас са 20 и повече деца и госпожата няма време да проверява всяко нещо, в занималнята времето също е малко...
не и не, госпожата била казала... проверила... написала...  Tired

# 446
  • Sofia
O, аз пък "спорих" с англичанката...
Щерката чете  "clap" с Х, поправям я, че е с К, ама същото - госпожата казала...   ooooh!

# 447
  • София-Младост
Скрит текст:

Tired ще го каже и ще берете ядове  Tired
Чак пък ядове...и при нас имаше веднъж такава поправка. Детето си написало правилно думата, тя задраскала едно А и написала отгоре Ъ. Обяснихме му, че неговото си е вярно, вероятно г-жата е направила грешка, защото и се налага да провери още 20 диктовки. (А и е бременна...и хормоните вероятно не прощават).  Crazy Мъжът ми първосигнално реагира бурно с/у г-жата, но след това я оправдахме.
Това за листовете ми се вижда много неправилно. При нас имат отделна тетрадка за диктовки.
Или да се купят няколко тетрадки и тя да раздава листове, защото и двойно откъснат лист от средата е много...едва ли се правят чак толкова дълги диктовки.

# 448
  • Пловдив
И моето има тетрадки в занималнята - даже по две.
Не се ядосвайте много, децата се научават да пишат, да проверяват дори госпожата. Нали сме модерни вече:  за английския - има гугъл, за българския - има онлайн речници. Просто трябва да ги им покажем. Когато хванат госпожата в грешка няколко пъти - започват да мислят.
Не че е добре госпожата да е в грешка де. Ако стане редовно вече е проблем.

Моите вчера след занималнята на Ангел ходиха на ледената пързалка, после на Макдоналдс. Няма и английски тази седмица, че и за тях се отнасяла грипната ваканция. Говори се, че и школата по математика няма да работи. Съвсем изгубиха учебен тонус.  Confused
Добре, че тренировките останаха, за да има някакъв ангажимент.

# 449
  • София
Аз съм член на групата, виждам публикацията, но без файла Sad
Преди време и нашата класна беше поправила - мн. ч. на бобър. Алекс писала бобри, а отгоре с черено - бобЪри. Обясних, че е грешка и толкова. Има и пропуснати грешки по диктовките... Не си представям какво е едно и също да ти мине повече от 20 пъти пред очите.

Общи условия

Активация на акаунт