Искам да кажа ... (69)

• 57 059
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
В Лидл има някакви капсули тяхна марка и били за Неспрессо машини . Тази седмица имат промо . Някакви кафета и шоколадите от същата марка.
Шоколада натурален със сметана го обожавам .

# 106
  • Euskal Herria
Аз лично не харесвам машините с капсули, предпочитам кубинката. Имаме у дома и двете. Обаче сме хвърлили око на кафемашина с много функции, само се колебаем между няколко модела.

# 107
  • София
Днес ти е празник. Вместо да кажеш нещо за матрака Wink
А, точно па на празник за матрака ще говоря. Ще я хвърлям тая буца.
Иначе мъжът ми е в другата стая, ако за него питаш.  Mr. Green Сутринта празнувахме.

Вместо малцово мляко, в горещия шоколад може да се сложи обикновено сухо мляко. Тия дни ще набавя всичко необходимо и ще си направя. Само трябва да си купя хубав стъклен буркан. В ИКЕА продават такъв, какъвто ми трябва, но до там ще ходим другия уикенд.

Отново да благодаря на всички, които ме поздравиха. Бъдете здрави и щастливи.  Hug

# 108
 това е машинката. Защо да не е Лаваца? https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … RtzBtDZ5d06ZMqBlA

# 109
От доста време се каня да купя ново легло на сина. Като стигна до избор на матрак, знам кого да питам (Тонка  bouquet)
На мен пък нещо ми е напрегнато. Сипала съм си вино, има и шоколад в близост до мен.
Нищо интересно не намирам за разтуха в нет-а. Навсякъде сняг, сняг.
Утре трябва да излизам рано. Ще си поръчам такси.

# 110
  • София
Alleisha, за съжаление мога да ти кажа само какъв да не купуваш. Нямам кой знае какви познания все още в тази област.  Grinning

# 111
Аз да ви кажа, съм много доволна от един матрак на стойност 200лв. Хем е голям 160/200.
В Айко ги има - Erdoline.

# 112
  • Варна
Машинката е о.к. Лаваца е повече марка отколкото
кафе, хеле за нашенци се е превърнало в топ такова.

За матрак и аз се ослушвам...

# 113
Аз лично не харесвам машините с капсули, предпочитам кубинката. Имаме у дома и двете. Обаче сме хвърлили око на кафемашина с много функции, само се колебаем между няколко модела.
Понеже вече тясно се специализирах покрай работата - Филипс Саеко Peace А ако искате да пиете наистина добро и хубаво кафе, капсулите и всякакви други инстантни решения не са опция. Апропо, горчиво и Арабика в едно изречение е оксиморон.

# 114
  • Euskal Herria
Благодаря, Джулка. Като стигнем до покупка, ще те ползвам за консултант.  Hug

# 115
Вече съм малка енциклопедия на тема кафе и чай, така че насреща съм Hug

# 116
  • Ямбол
Аз в последно време много харесвам и съответно си взимам такова:

Елегантно меко еспресо
Тази превъзходна смес се състои от най-добрите зърна арабика, които чрез специален метод на бавно изпичане в духа на северноиталианските традиции, разкриват приятните плодови оттенъци на вкуса с леки нотки на тъмен шоколад и нежна кадифена пяна.
Правя си го в машина Саеко.

# 117
  • София
Аз пък пия само робуста. Laughing

# 118
 Ето това кафе харесвам аз
Скрит текст:
.
Арабиката е кисела - никога горчива  . Горчива е робустрата .  
Сега попаднах на това http://uspelite.com/nai-krasivite-balgarki-v-narodni-nosii-parva-chast/ - предпоследното момиче е приятелка на дъщеря ми  Heart Eyes

# 119
Още един глас за Филипс Саеко.

Общи условия

Активация на акаунт