Искам да кажа ... (69)

• 57 065
  • 763
  •   2
Отговори
# 120
Давидов е наистина много хубаво кафе  Peace
Скрит текст:
Много несериозни картоиграчки сте Laughing Дано успеем да се съберем някога 4  Praynig Simple Smile

# 121
  • София
За матрак и аз се ослушвам...
Тръгваш от основното - твърд или мек. Ако е първото - мемори пяна. Мек - пружини, но пък те крият рискове. Средните положения не ги знам. Най-удобните матраци, на които съм спала, са тези в хотелите. Много е гадно - вкъщи да ти е неудобно, а по хотели да ти е комфортно.

Кафе изобщо не пия, защото имам непоносимост към кофеин. И мъжът ми не пие. Ако ни дойдат гости, кафе да не очакват.

# 122
Hug Hug Hug
Виктор и Алина не видях Simple Smile
Тото е станал много голям!
Марияна е много сладка малка дама Simple Smile
Кой липсва? Деян с чаровната усмивка!
Heart
Не успявам да пусна снимка от телефона. Някой ако знае как става, да ми каже. Не мога да пейстна линка.
Пък Виктор и Алина и Тото ги изтървах. Sad

# 123
Алина, Тото си седи, аз не трия снимки  Hug

# 124
  • Телиш/Плевен
Наскоро купих матрак за леглото на дъщеря ми, спрях се на Дон Алмохадон, модел Cuna. Доволна съм, щерката си спи доволно, дано и занапред да е така. Гаранцията е 8 години.

# 125
Алина, Тото си седи, аз не трия снимки  Hug

Аааа, добре че ми казя, видях го. Голям човек си е станал. Деян пък само седнал седи, нито се изправя, нито има признаци на прохождане. Така му е добре,  спокойно му е седнал.

# 126
Ууу, Белла, и аз го видях Тото. Мъж. Одрал ти е кожата.

# 127
Добро утро, от слънчев Тайланд:) Всичко е наред при нас, пътувахме чудесно и бързо се нагодихме към часовата разлика.
 Видях Тото и Мариянка много са сладички, кога порастнаха? Ето и едно коте Жаки, веднага намери интернационални приятелства, всеки си говори на неговия език и се разбират:) За Жаки всички чужди езици са френски, не знам защо така е решила:)

# 128
Добро утро!
Жаки, на малкото Жаки да му намачкаш бузите, голяма е скица.

Аз се приготвям да снегорина до работа. Дано да не е много студено в офиса.

Хубав ден ви пожелавам!

# 129
Добро утро. Малката Жаклин е прекрасна. Пак да пускаш снимки, Жаки и да разказваш.

Тук все още няма сняг, което е добре. Дано си свършим работата. Стиснете по един палец.

Виктор пак спа на почивки. Едва гледам. Защо така не спи спокойно това дете, не мога да разбера. Храни се през деня и пак става за по 50-60 грама вечер. Мрънка, върти се... Взех го при мен снощи след поредното ставане, викам си ще спи по-спокойно. Не.

# 130
Добро утро!
Изпуснала съм много, но сега няма да мога да наваксам. Видях обаче малка Жаки и чудни снимки. Много ми харесва снега навън, но няма да откажа и слънце и море.
Аз през уикенда имах служебни задължения, но успяхме и снега да уважим няколко пъти Simple Smile

# 131
  • София
Добро утро!
Чудесна е Жаки! Много ви завиждам за топличкото където сте сега. Нас тук ни затрупа снега.  Tired Децата му се радват, обаче мен ме втриса - предстои ми да се разходя с тримата до лекарката им, после до училището на голямото момче (планирам да паркирам в подножията на Бояна и от там да изтропкам пеша нагоре, че знам ли дали е разчистено) и после на пазар.
Почти не съм спала тази нощ. Двамата кашлящи спят при мен за да ги наглеждам и цяла нощ просто не спряха да кашлят, особено дребосъчко. Най-интересното е, че въобще не кашлят едновремено - първо единя кашля, кашля, кашля, после излиза в почивка и щафетата се поема от другия  ooooh!

# 132
Добро утро и от мен. Успешен ден на всички.
 Мислех, че е много студено и навлекох детето с  ушанки и кожух като за Сибир, а то мекичко ми се видя, дали има  -1, не съм и погледнала в телефона.
Съжалявам за кашлицата , и аз съм го минала това с моето дете като беше на 3-4 годинки, имала съм такива безсъни нощи, много е неприятно да се мъчи така детето. Да минава по-бързо, стискам палци Hug

# 133
Добро утро Simple Smile Ние сме все така затрупани. Детето с баща си заминаха пеша на училище и работа.

# 134
  • София
Благодаря, Ша! Подозирам, че пак ще опрем до инхалатора и вентолина, но да видим.
-5 градуса е навън в момента и пада още температурата. Преди час беше по-топло.

Общи условия

Активация на акаунт