Искам да кажа ... (69)

• 57 144
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Хайде Тони, ти повлече крак. Дай тон.

# 76
Аз спретнах един импровизиран горещ шоколад - преди това и в момента готвим с дъщеря ми баница и червена леща по фейсбук чат -ама те два часа редят една миниатюрна тавичка.
Мариянка е също сладурче .

# 77
  • София
Пропуснах да кажа, че Марианка е прекрасно и лъчезарно детенце.  Heart Eyes

Жалко, че я няма Даун сега. Крайно време е да нарами фотоапарата и да нащрака няколко сърфисти, да ми пусне тук един трейлър, че да знам какво да очаквам на място.  Grinning

Вани, аз сега гледам ударно филми с Джейк Джиленхол. Какво пък му намерих на този момък не знам, ама много секси ми идва.  Heart Eyes

# 78
Какви карти, дайте да си говорим за мъже.  Mr. Green

Ми да си говорим. Моят го няма, така че съм на линия  Sunglasses
Сама ли си с децата? Party

# 79
  • Mediterraneo
Тони, да ти е живо и здраво името!

Аз се сдобих с нова татуировка  Heart Eyes Не издържах да я довършат, но другата седмица ще е готова! Много съм хепи, понеже е дълго отлагана и беше крайно време!

# 80
Сама съм, Жади, да. След малко ще къпя Алина, по-късно Виктор. И съм на линия.

Джейк е хубав, да, ама аз си падам по ... абе тип Стейтъм, Кличко /както знаете  Laughing/ и дори Даниел Крейг.

Тарти, покажи.

# 81
  • Mediterraneo

Нека я завърши другата седмица  Peace А сега е подуто и зачервено мястото( на прасеца е).

# 82
Ванини,ако има и други желаещи аз съм навита картите  Peace Мариана е много сладичка и тя,потвърждавам,че всички деца от темата са разкошни. Heart Eyes Hug

# 83
Брей, пак изметоха в Покажи се. Що трият тия хора не разбирам. Човек не може да се посмее.

# 84
Лилю, видя ли новото пералне, страхотно попадение, а?

# 85
Баницата е готова и ми пратиха снимка
Скрит текст:
. Вкусна била - поне си струват 2 часовите ми мъки да обяснявам  Joy

# 86
  • София
Запис  със сняг,мисля да украся пак елхата. hahaha

# 87
  • Ямбол
Канчев, видях я, честито. Не разбирам, а и не ме вълнува засега. Моята държи още. Като се скапе ще мисля за нова, модели и т.н.
Жармен, много апетитна и красива е баницата. Но си личи, че е играчка. Да не би всеки лист да се завива на руло, после да се реже и нарежда? Не съм правила така.

# 88
Скрит текст:
днешна снежна от село .
  Joy Да ама не е толкова голяма играчка -ама те така се мотаха ,че ми се видя век и аз нал реших уж горещ шоколад да правя та ми звъннаха таман си топлех млякото и го заминах - мотах се да обяснявам има век и по едно време мисля си аз те готови и ще я слагат във фурната - чудя се защо Монито маже сместта с четката  Joy Викам няма да се меся да не мислят се карам и тя като ми снима до къде са се хванах за главата
Скрит текст:
.
Да поясня печката им е малка - мини фурна и тавичката малка . Та се прави с половин пакет кори от 500г . Тези 8 листа ги редиха почти час   Joy  Познайте защо  Joy  -ами едновременно се чати на телефони  Laughing  +говорене с мен на лаптопа  Laughing
 Тази баница се нарича Розички и е с майонеза. Преди да открия Одринските кори само нея правех ,а преди нея пък една Созополска в която също няма мляко и става уникална.

# 89
  • Ямбол
Сместа вътре в корите само сирене ли е, няма ли яйца и кисело мляко, поне аз това слагам в баниците.

Общи условия

Активация на акаунт