До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 534
  • 778
  •   1
Отговори
# 750
Да.И на ехограф и на магарето.

# 751
  • Burgas, Bulgaria
А ''това'' дето е 4см. какво е ?Аз много се радвам истински за теб и ако искаш вярвай на глас изпсувах ,но ми стана интересно ..

# 752
Не знам.  Confused Мъжа ми искаше да ходи да бие Недялков  ooooh! Чуди се да се радва ли,че ми няма нищо или да се притеснява,че може да е късно,когато открием проблем.Честно казано снимката от Недялков остана в бебешката чанта при мъжа ми,а той тичаше някъде с детето и не успях да я покажа на лекаря,но всичко му казах,каквото ми беше казано.

# 753
  • Бургас
Това най-вероятно е било задържан фоликул , който се е спукал, ако другият яйчник е овулирл и се е вдигнал прогестерона или просто се е спукало с идването на цикъла или някоя по- режка физическа дейност. Въсможно е и да е ЛУФ и да е претърпял обратно развитие, сценарии колкото искаш, важното е че го няма  Hug...... Ако намериш снимката качи да погледнем. Не че сме някакви светила, ама толкова ехографски снимки имам вече, че почти разпознавам от раз кое, кое е

Аз бих посъветвала още един контролен, следващият цикъл  Peace

# 754
Тя е от преди 2 дни.След малко ще я кача,само да се събуди малката.Чакам да излязат часовете за Хубчев и веднага ще запазя.

# 755
  • Бургас
Тогава си била евентуално в овулация, залагам на фоликулярна киста, която се е пукнала  Wink  Или просто доминантен фоликул, ама какви са тея размери, сигурна ли си за тях  Shocked newsm78

# 756
  • Burgas, Bulgaria
EXACTLYou   -  и аз съм любопитна да погледна , ама не мислиш ли ,че 4см. ако се спука ще има течност в дъгласа , поне при мен , при пукането имаше много сериозна болка и после течност ,която Минчев твърдеше ,че е кръв  Crazy . И то  няма как за 2 дни да се резорбира  newsm78

# 757
  • Бургас
тя каза, че и е цапало до преди няколко дни.... newsm78

# 758
Според мен трябва да има течност, при мен течност имаше около 7 след пукането. Най добре търси още мнения докато не съвпаднат 2, аз незнам как единия ден има другия не се вижда, нещо не ми се струва нормално. Според мен иди и при Кироваков, работи с ЗК вземи си няправление и му се помоли да те приеме по телефона.

# 759
http://prikachi.com/images.php?images/952/8959952H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/950/8959950U.jpg

Цикъла ми дойде на 30-ти октомври,до тази неделя имах зацапване.

# 760
  • Burgas, Bulgaria
Това според мен е целият яйчник от близо  с фоликули  вътре  Rolling Eyes , вие какво мислите ? И аз имам снимки ,мога да кача , ама малко по-късно , течността ако я има седи по друг начин ,поне това което аз съм виждала .

# 761
Точно яйчника трябва да е,нали ми каза,че е целия в течност   newsm78 Нищо не разбирам,така ме стресна,че дори преглеждах дали снимката е от същия ден и час  Blush Каза,че е пълен целия със свободна течност и е паднал.И че трябва да ме боли и се учуди,че като почука там не усетих нищо  Rolling Eyes

# 762
http://prikachi.com/images.php?images/662/8591662K.jpg виж втората снимка,това е моята киста 3см.

# 763
Въобще не си приличат с моето  newsm78

# 764
  • Бургас
4 см ти е яйчника, не кистата  ooooh! ooooh! освен , че във фоликула има някаква странна преграда, друго не виждам  Shocked

Малко прилича на поликистозен яйчник

Общи условия

Активация на акаунт