До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 004
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Добре, благодаря bouquet

# 181
Момичета, какво мислите за д-р Градева в славейков 21А блок ...... някой ходил ли е при нея ?  Rolling Eyes

# 182
  • Бургас
Момичета, какво мислите за д-р Градева в славейков 21А блок ...... някой ходил ли е при нея ?  Rolling Eyes
Непременно я пропусни!

# 183
Непременно я пропусни!

Благодаря за отговора, но може ли да кажеш защо.... за да придобия някаква представа

# 184
аз ходя при Татяна Габровска в кабинета й в меден рудник , но някак си ми се струва небрежна и неубедена в коментарите си.... апаратурата й е добра, но до там. Сякаш искам да отида при друг, но не знам точно при кой ..... чувала съм добри отзиви на Кироваков в Чудотворец, но когато отидох да си запиша час, беше заето за месец напред....... такъв доктор дето ще трябва да чакам месец при наличие на проблем , не ми се нрави особено

# 185
  • Бургас
Непременно я пропусни!

Благодаря за отговора, но може ли да кажеш защо.... за да придобия някаква представа
Сестра ми е ходила при нея преди години. Каза, че е неадекватна бабичка с доста неактуализирани и остарели познания. Беше й изписала супер неправилно и неадекватно лечение. Сестра ми беше потресена от нея.

# 186
с риск да прозвуча като престаряла но в зората на демокрацията / сами си изчислете преди колко години Laughing /и Градева и особено Петкова бяха наистина много добри и на предпенсионна или пенсионна възраст ...съгласете се че времето на никой не прощава - не очаквах още да работят . След чудене / някъде по напред споделих / ей така само с едно устно мнение -но пък от личната лекарка отидох при Илиева - сутрин във военна болница , след обяд във Лайф хоспитал... аз лично останах много доволна

# 187
  • Бургас
да, Градева е доста на възраст, аз съм ходила при нея преди десетина години,  когато живеех в Славейков, за мен беше достатъчно компетентна и внимателна

# 188
  • Пловдив
Петкова е АГ с онкологичен профил, за толкова време във форума, не съм чула някой да я е посещавал за следене на бременност или при планиране на такава.Тя беше по тежката артилерия - кисти, маточни проблеми, хормонални проблеми в критическата, кюртажи и т.н.
Градева и в зората на демокрацията си беше откровено неадекватна откъм предписано лечение, ако изобщо успееше да диагностицира правилно.

# 189
а за настоящия период .... кой гинеколог бихте препоръчали ?  newsm78

# 190
аз лично не съм ходила при Градева но при много години обгори раничка на моя приятелка и тя бе доволна . Аз съм ходила при Петкова на профилактичен преглед след лазерно обгаряне в София - бях доволна -ама това е преди повече от 17 год  Embarassed

# 191
  • Бургас
Покрай негативните спомени съвсем се отплеснах😧. Всъщност влязох, за да попитам знае ли някой дали в Бургас има добър хомеопат или човек, който се занимава с билкарство?

Зависи за какво търсиш хомеопат, иначе аз имах фоликулярна киста и разклатени хормони и с хомеопатични лекарства всичко влезе в норма. Като имай в предвид, че давах кръвни изследвания и преди и в края на лечението, а също ме гледаха и с вагинален ехограф преди и след лечението. Единия хормон межд 3 и 30 беше 0,0000 и т.н. , а другия от 30 до 300 беше близо 2000.

Ако в тази посока търсиш ще ти кажа пиши ми.

# 192
В коя болница е д-р Недялков, плаща ли се допълнително за ехографски преглед?

Преглежда в МБАЛ Маджуров, раждания води в Бургасмед , ако не бъркам.За цени може да се обадиш на рецепция.

Има доплащане и е с предварително записване, освен ако не си му звъннала лично и той да ти е казал кога да отидеш.  056 87 79 60 е телефона на регистратура, можеш да звъннеш и да си запазих час.

# 193
  • Burgas, Bulgaria
Ей , щях да се изненадам ако НЯМА  доплащане !
Само търговски дружества ......

# 194
Привет. Препоръчайте ми някой в Меден Рудник за профилактичен преглед? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт