До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 081
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Д -р Веселин Димитров работи ли в Св. София още?!
В сайта им не фигурира.
Доколкото знам не работи в Света София вече, само в Транпортна болница.

# 646
Има ли гинеколог-онколог д-р Петрова или Петкова?Казали на мъжа ми нея да търсим.Ако няма,има ли гинеколог-онколог,от който сте доволни?Трябва ми спешно,за 2-ро мнение.

# 647
  • Пловдив
Има ли гинеколог-онколог д-р Петрова или Петкова?Казали на мъжа ми нея да търсим.Ако няма,има ли гинеколог-онколог,от който сте доволни?Трябва ми спешно,за 2-ро мнение.

Има Д-р Петкова, точно АГ-онколог е, но е доста възрастна и не знам дали изобщо практикува още.Кабинетът и беше близо до Краснодар, но нямам актуални координати.По-добре се консултирай с Д-р Хубчев в приемните му часове за Бургас.

# 648

Има Д-р Петкова, точно АГ-онколог е, но е доста възрастна и не знам дали изобщо практикува още.Кабинетът и беше близо до Краснодар, но нямам актуални координати.По-добре се консултирай с Д-р Хубчев в приемните му часове за Бургас.

Аз бях при Недялков и предположи,че имам тумор на яйчника,но туморните маркери са добре.Хубчев има ли кабинет на Герджиков или се бъркам?Уж преглеждала докторката,2 жени казаха,но не са били 2016 на преглед  Confused За докторите от Девата не искам да чувам,че заради тях стигнах до това положение.

# 649
  • Пловдив
Bandida , тогава най-добре професор Горчев, мисля , че идва в Окръжна един път месечно.
На Петкова кабинетът и техниката са супер допотопни, а тя е на 70+, не бих разчитала на нея , на " Цариградска" преглеждаше иначе.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 14:52 от Горгона

# 650
Bandida , тогава най-добре професор Горчев, мисля , че идва в Окръжна един път месечно.
На Петкова кабинетът и техниката са супер допотопни, а тя е на 70+, не бих разчитала на нея .

Благодаря  bouquet

# 651
  • Бургас
тумор или киста?

# 652
Каза тумор,но резултатите от туморния маркер са добри.Сега звънях на Недялков,понеже се бяхме разбрали и каза в четвъртък да отида,защото след като резултатите са добри,трябва да се направи лапароскопия.Изпадам в паника.

# 653
  • Бургас
Споко, най-вероятно е киста.....защото без операция няма как да види каква е находката.

ОБАЧЕ, нещо не ме кефи лекаря напоследък и ще алармирам и тук  Crossing Arms Crossing Arms  какво се е засилил с тези интервенции, не знам, но не ми харесва. Преди 2 месеца бях на преглед, намери ми малък полип и каза, веднага- хистероскопия, при което аз  Shocked Shocked  ама казах, да забавим, че работа, това онова, трябва да се наглася. Изпратих си нещата до друг лекар в София и ми каза, че първо полипа е малък, второ най-вероятно е хормонален проблема и с корекция на хормоните, ще изчезне. 1 месец на прогестерон, билки и диета и полипа го няма  ooooh! ooooh!

Ако е киста, може да се махне и само с хормонална терапия, потърси второ мнение и поне още 1, 2 цикъла наблюдавайте и изследвайте, преди да те отворят  Peace това е личен съвет.

# 654
  • Пловдив
Каза тумор,но резултатите от туморния маркер са добри.Сега звънях на Недялков,понеже се бяхме разбрали и каза в четвъртък да отида,защото след като резултатите са добри,трябва да се направи лапароскопия.Изпадам в паника.

Знам, че е  лесно да се каже, но- без паника,  преди да си чула поне още едно мнение.
Пиши после, да знаем какво са ти казали, стискам палци всичко да е наред  Hug

# 655
  • Burgas, Bulgaria
Колко е голяма кистата ? И аз имам маркери пускани , ма те обикновено за ендометриоза ги правят .

# 656
Каза,че самия яйчник е пълен с течност  #Crazy Каза,че не е киста.Иначе е измерено с УЗ - 4,5 на 2,5  newsm78

# 657
  • Бургас
Скрит текст:

Търси второ мнение, мога да препоръчам д-р Александов, Варна или Пловдив.....

На кой ден от цикъла те гледа? Какво му става на този доктор  #Crazy  newsm78 newsm78 От къде го измисли този тумор и то с един преглед, че и да те отваря веднага.....нещо му става напоследък

# 658
Иди при още някой, на моя приятелка преди години и казаха тумор трябвало да се маха яйчника, изпадна в паника. Оказа се киста и всичко и е наред. Така че търси още мнения ако не искаш в Бургас някъде другаде.

# 659
  • Сливен
Значи да ти кажа и април месец ме оперираха в Ст Загора от киста бях на консултация при д-р Стоянов който е онколог-гинеколог.Август месец ходих на коремен ехограф в маджуров и там се видя пак киста но бях на работа и нямаше как да отида на гинеколог преди две седмици ходих при недялков и той веднага това не е киста прилича на туморно образувание не ме питай докато станат изследванията какво ли не ми мина през главата понеже съм минала една лапаро и две коремни операций нямах сили да понеса още една,но в крайна сметка се убедих тотално че в Бс няма лекари

Общи условия

Активация на акаунт