Забременели след инвитро - тема 18

• 49 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Споко, моят корем започна да расте в 19-та седмица някъде и за десетина дни го увеличих двойно - като си гледам снимките "преди" и "след" с разлика 2 седмици тръпки ме побиват. Изведнъж изскочи  Mr. Green

# 631
И при мен изкачването на корема стана изведнъж, направо се шашнах

# 632
ММ вчера с голямо разочарование установи, че нямам коремче, а аз го "успокоих", че едва ли ще ми проличи преди 4-5 месец.  Mr. Green
Май притесненията понамаляват, като започне да се усеща бебето след 19-20 седмица?  Rolling Eyes

# 633
Май притесненията понамаляват, като започне да се усеща бебето след 19-20 седмица?  Rolling Eyes

не намаляват, променят се нещата за които се притесняваш..... Tired

# 634
Такааа....
Днес попитах моята докторка дали може да разпознае дали бебето е заченато естествено или ин витро, тя се захили и каза, че не може, нямало никаква разлика.
Тогава споделих за Сигридов и тя "Ооо, може би е много задобрял, щом с поглед в монитора долавя разлики"
Сега отивам да редактирам името назад, за да не ги вкарам в интрига медиците.  Grinning

# 635
Уффффф, още ли го бистрите изказването на Сигридов....ми пошегувал се е човека, хайде стига сте се хващали за всяка реплика.  ooooh!

# 636
  • София/Севлиево
Aз пък имaм коремче ,зaщото си беше остaнaло от преди(зaбременях 64 кг.),a и докторкaтa кaзa,че е нормaлно ,понеже съм и леко подутa от лекaрствaтa.Днес бях нa преглед и видяхме еднa мaлкa точкa,след две седмици пaк ще ходя дa чуем сърце и дa видим колко е порaснaлa и  дaли случaйно не сa стaнaли две(две ми върнaхa),но според докторкaтa ми при тези   стойности нa чхг нямa кaк дa сa две.

# 637
Днес ми пристигна домашния доплер, който бях поръчала от интернет. Много сладки шумове се чуват, даже долових сърчицето на единия бебок. Усещането е велико !  newsm44

# 638
foxy, демек да не се надявам на спокойствие вече?  Mr. Green

KittyCatty, честито, звучи страхотно!  Hug Ти сигурно ги и усещаш?

Елислава, браво! На мен на първия преглед, освен че го (ембиончето) видяхме и че си има жълтъчно мехурче, нищо друго не ми казаха, но аз и не питах, а чета, че казват мм, г.с., на добро място ли се е захванало...  Rolling Eyes

# 639
И аз имам доплер вкъщи, точно един път го ползвах  Laughing Друго си е като усещаш движенията вече.
Ям и пия всичко, с изключение на твърд алкохол и на сурова риба и яйца. И луканка хапвам, и билкови чайове пия, винце, бира не обичам, но лятото ще пийвам безалкохолна, кафе поне по 1 на ден.... Корем си имам от ден първи, по-скоро в другата крайност съм - чудя се колко още ще расте, приличам вече на презряла диня.

# 640
Извинявам се предварително на всички момичета.

Фокси, ти си също толкова чувствителна в момента, колкото и аз, колкото и всички в темата.
Тъй като аз не съм си позоволила да ти правя забележка какво да пишеш, ще те помоля да не го правиш и ти. Мерси!

Не виждам какво лошо написах, успокоявайки тези, които се притесниха от изказването на Сигридов.

# 641
Моят корем вече доста се заобли, а съм средата на 8г.с. Ако се пусна по бански не може да се сбърка, че съм бременна. Преди да забременея си имах също малко коремче и се надявах то да ме скатава до някое време, ама на, от сега започна да расте  Mr. Green . Само се надявам до края да не придобие размери на каца, например...

Аз също ям всичко, без недопечено месо, рохки яйца и сурова кайма (тук има такъв специалитет). От рибите доктора каза само риба тон, дори и от консерва да не се яде, заради по-големите количества на живак в нея.

За ягодите не бях чувала, че не са препоръчителни, луканка и други колбаси също похапвам, но не в количества. Четох, че дреболии и особено черен дроб не са препоръчителни, заради високото съдържание на витамин А, което е вредно за плода, та и с това внимавам. Малко шампанско съм пила до сега за наздраве по поводи, за виното знам, че по една чашка на седмица даже е полезно. За лятото също ще заложа на безалкохолната бира с цаца  Grinning.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 15:34 от Mokka8

# 642
Аз всичко си ям, включително черен дроб, за който Mokka8 пише, че не е пропоръчителен. Само за домашното сирене с ММ не успяхме да се разберем и карам на купешко Rolling Eyes
Вино пия по повод, но не ми се е и допивало. Иначе не мисля, че по чаша на ден би било проблем. Червеното например даже сигурно е полезно.
Някоя би ли качила в албума коремче в 4-5 месец? Grinning

# 643
А шоколад от кога позволяват, че нали след трансфер забраняват?   Rolling Eyes

# 644
А шоколад от кога позволяват, че нали след трансфер забраняват?   Rolling Eyes
Аз не съм много по сладкото, тоест не изпитавам нужда всеки ден, но като ми се прияде - си хапвам. Изяждам си по 1 шоколад. Не съм много сигурна, но мисля, че и след трансфера не съм го спирала. Както и кафето. Поне доки не ми е казвал да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт