Забременели след инвитро - тема 18

• 49 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ирен много се радвам, че всичко е минало добре при Сигридов и си останала доволна. Относно твърденията му, че гинекологът може да разпознае кога бебето е ин-витро, допускам, че е нещо дребно, което само професионалисти могат да различат (като например мястото на имплантацията и т.н.). Не вярвам да има други съществени разлики и също така се учудвам как някои момичета успяват да открият негативизъм дори в най-елементарното и безобидно изказване на Сигридов. Да си различен не означава непременно да си по-лош, напротив - понякога означава точно обратното. Честити розови гащи ! Женско царство ще е при вас.  Hug Относно дългото чакане при Сигридов, аз явно имах огроооомен късмет, защото на моята втора ФМ, разцепиха секундата с точност - имах час в 10,30 и влязох в 10,31 !  Mr. Green

По въпроса с храните - аз също хапвам всичко и дори започнах отново да пия кафе (по 1 на ден) по препоръка на Сигридов (дано не предизвикам нова революция в темичката) - според него кофеинът има ползотворен ефект върху бременните. Напоследък ми се прияжда много сладолед и понякога прекалявам, но засега не ми се лепи на задника поне.... Embarassed

Честити бебчета на Иви ! Дано скоро да се приберат вкъщи при мама и да растат живи и здрави !  bouquet

# 616
Аз кафето не съм го спирала, нито при стимулация, нито сега. Пия нес кафе и нито един лекар не е повдигал въпрос за това.

# 617
Аз започнах да се мажа с олиото на Хипп, но  ми цапа сутиена, затова вече почти не си слагам. Купих го, когато бях в 16 г.с. и имам повече от 1/2 в шишето.
За яденето - имаше един период, когато внимавах какво да ям. Това беше около пети - шести месец. Но вече ми писна. Много ми се яде сладко... Joy Мъча се да го огранича, но не ми се получава. Joy Почти всеки ден си хапвам я шоколадче, я сникърсче, вафличка, локумче. Знам, че не трябва, но ...

# 618
Церемония, кое кокосово масло изполваш?
amini, от кой продукт от всички, които използваш си най-доволна?

# 619
Сякаш био ойл ми допада най-много. Но го ползвам само вечер защото омазнява дрехите.

# 620
# 621
Здравейте момичета, много ви се радвам като ви чета. Аз не съм писала откакто родих преди 4 месеца и сега е страхотно, че виждам много момичета, които съм чела по другите групи от Проблемно забременяване. Ако мога от телефона утре ще кача снимка на мойто съкровище в албумчето и сега вече като влязох в ритъм с бебока ще се радвам да продължавам да ви чета и да се включвам от време на време.

# 622
  • България
Earth80 и аз ползвам Кокона, но ми идва малко мазничко и понякога се мажа с него , основно по корема , а едно друго по-лекичко а етоалетно мляко ползвам за тялото. Гърдите не ги мажа толкова, но се замислих, че доста пораснаха и може би трябва и тях  newsm78 Това на кокона ми го препоръча аптекарката, която каза, че дъщеря й въпреки, че ползвала всякакви скъпи мазила се нацепила цялата и май от това накрая била най-доволна.
 Но аз също съм чела , че мазането няма да те спаси ако кожата не е еластична.
Кафето го бях спряла още преди стимулацията и то доста успешно - няколко месеца не пиех и не ми липсваше. После в началото на бременността , когато започнах да имам запек и  лекарката на ЖК ми изписа някакво лекарство, питах мога ли вместо него да пия кафе, защото знам, че ми действа добре за тази работа. Каза ми , че няма  проблем и по две на ден да пия. После питах и Сигридов ( ама аз съм намерила кой, щом го препоръчва  Laughing ) и там сестрата ми каза, че може и по две на ден ако искам Simple Smile. Е, аз пия по едно де Simple Smile

# 623
  • София/Севлиево
Aз много обичaм дa пия чaй,но сегa не смея,зaщото незнaм кои сa подходящи.Примерно ментa ,мурсaлски и лaвaндулa стaвaт ли?
Зa хрaнaтa не ми е тaкъв проблем,колбaси у домa не се купувaт,нито морски дaрове.Със сиренето беше мaлко проблем дa убедя ММ ,че е много полезно,a също и прясното мляко,без което не могa.Ягоди също ям,зaмрaзени,слaгaм си по няколко в смутито-те сa много богaти нa фолиевa и изобщо не ми стaнa ясно зaщо дa не ги ям.С минaлaтa ми бременност стрaшно много ги похaпвaх...

# 624
Аз се мажа с кокосово масло органично. Мирише много хубаво, на Баунти:). Става и за готвене . Кафето го отказах много преди стимулацията. Просто един ден се нервирах, че съм зависима към него, пиех по 3-4 кафета на ден. Същия ден , не си спомням в какъв контекст, един колега каза, че трябва да се борим със зависимостите, които имаме, и тогава реших да се пробвам. Два дни ме боля адски главата и на третия ден се чувствах като преродена. За храната, гледам да похапвам уж здравословно, но понякога се изкушавам на боклуци. Преди да забременея бях вегетарианка, сега наруших 4-5- пъти с месо, че единия път и КФС ядох.

# 625
Аз се мажех с масло WЕLEDA, но му качиха драстично цената и реших да премина на по-евтиния вариант MATERNEA. Обаче имам спукани капиляри на места и се чудя дали да не жертвам 33 лв и да се върна отново на Wеleda, че от него имам хубави отзиви. Минава ми през ума и да се мажа със зехтин, защото е с подобна консистенция, не цапа и освен това е полезен. Ще потърся днес това кокосово масло в аптеки Римедиум. 

# 626
Аз се мажа с масла от шиа и от какао
Скрит текст:
Кафе си пия по едно на ден, но към 15-16 часа умирам за сън. Не знаех, че може и по 2 кафета. Това ще реши проблема Laughing Ще питам Сигридов след 10тина дена.
Иначе да ви кажа вчера и днес почнах да сдухвам нещо Rolling Eyes Не съм ходила на преглед от 1 месец, на 10.02. съм, а и все още нямам никакво коремче. Има общо издуване, но коремче не.

# 627
в коя седмица си? не при всички се появява в началото.

# 628

18 г.с. съм. Доколкото разбирам почвам 5ти месец. Аз не държа да имам голям корем, но предполагам ме разбирате с излишните притеснения от време на време Rolling Eyes Просто като не съм ходила скоро на преглед, поне коремчето да растеше hahaha
Наистина притесненията на майките почват още от забременяването. Да не говорим, че при нас ги има от почване на опитите Tired

# 629

18 г.с. съм. Доколкото разбирам почвам 5ти месец. Аз не държа да имам голям корем, но предполагам ме разбирате с излишните притеснения от време на време Rolling Eyes Просто като не съм ходила скоро на преглед, поне коремчето да растеше hahaha
Наистина притесненията на майките почват още от забременяването. Да не говорим, че при нас ги има от почване на опитите Tired

И аз съм с много малък корем в 15 г.с.+, а почти не се вижда нищо, дори и в профил . И аз днес се бях притеснила дали всичко е ок, след като корема не расте. По КОледа ми беше много по-голям, очевидно от КОледното преяждане. Няма да има спокойствие явно.

Общи условия

Активация на акаунт