Забременели след инвитро - тема 18

• 49 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Честито Иви, живи и здрави да сте! Бързо да си натрупате грамажите. А, на теб бързо и леко възстановяване.

Моето секцио беше подобно изпълнение. Още не ми се връща да разказвам. Не знам и дали.

Слагам снимки на Матей, в албумчето. За кураж и настроение.

# 571
Ирен, обикновеното ин витро не е ИМСИ, точно ин витро си е. ИМСИ е по-сложна процедура от ИКСИ-то. Много ми е интересно какво точно е имал предвид Сигридов и в какъв смисъл го е казал, това е важното. Защото автоматично си мислим за нещо лошо, а не е задължително да е имал това предвид.

# 572
Ivvy честити  дъщерички,да са ти живи и здрави и  в най- скоро време да си ги гушкаш вкъщи Simple Smile

# 573
  • На остров
Аз не мога да съглася с това твърдение,  има разлика в начина на зачеване, след това по нищо не се различава нито бременността нито децата  Peace .  Не мога да разбера как си позволяват някои лекари да говорят по този начин.

# 574
Лолр, много е сладък малкият Матей. Колко миличко се е усмихнал. Simple Smile
И на мен не ми харесва изказването на д-р Сигридов. Или да каже какво има предвид или да си мълчи. Такива недомлъвки...

# 575
  • София
Иви, честити ди девойки, прекрасни имена! Бързо възстановяване и дано бързо да си ги приберете вкъщи!  bouquet Hug
ИКСИ или Инвитро, все не е естествено, макар да има известен естествен подбор. Много ми е любопитно какво е визирал доктор Сигридов.
А аз като майка на 2 момчета, едното естествено заченато, а др-то ИКСИ до тук разлики не откривам...
Лолр, отивам да видя прекрасния Матей.  Heart Eyes
Ще кача и аз някоя актуална на Велин!

# 576
Две в едно и тук ми споменаха, че трябва да станат поне два килограма и да влязат в 36 седмица. Така, че ще постоят още месец в болницата. А за избора на болница не се колебах изобщо след като разбрах, че чакам близнаци. Най-важното е добрата неонатология, както и времето ми доказа.

# 577
  • На остров
Ivyy ще качат бързо грамчета  Hug .

Данди и при мен младежа е естествено, а бебето е инвитро, натурално инвитро  Sunglasses .

# 578
Честито на мама Ivvy и на първите близначета за тази година в темата. Пожелавам да качат грамчета бързичко и да се прибират с мама вкъщи.
Момичета, вчера преживях голям кошмар. Както съм си в офиса, в обедна почивка отивам до тоалетна и гледам кафява кръв. Изживях такъв стрес, че си помислих, че става най-лошото. Изхвърчах с 200 км към болницата. Оказа се, че имам ниска плацента, която е застанала на ръба на шийката на матката и кървенето е от там. Казаха, че плацентата ще се вдигне след няколко седмици, с разтягането на матката. Имал ли е някой от вас подобен проблем. Кога спря кървенето. При мен днес все още цапа. Кзаха да лежа вкъщи, да пия но- шпа и магнерот

# 579
  • България

ИКСИ или Инвитро, все не е естествено, макар да има известен естествен подбор. Много ми е любопитно какво е визирал доктор Сигридов.

Аз имах предвид, че каката е естествено , едното бебе инвотро, а едното е ИКСИ Simple Smile
А какво е имал в предвид  лекаря и дали е прав , не мога да кажа, не успях да измъкна повече инфо Sunglasses.
Лекарят, който ми прави инвитро, както и ембриолога ми казаха, че няма никаква разлика нито в бременността , нито в нищо !

# 580
Да не забравя да попитам доки в понеделник за разликата между естествено и инвитро, предополагам е нещо чисто визуално в утробата.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 14:22 от Церемония

# 581
Честито на мама Ivvy и на първите близначета за тази година в темата. Пожелавам да качат грамчета бързичко и да се прибират с мама вкъщи.
Момичета, вчера преживях голям кошмар. Както съм си в офиса, в обедна почивка отивам до тоалетна и гледам кафява кръв. Изживях такъв стрес, че си помислих, че става най-лошото. Изхвърчах с 200 км към болницата. Оказа се, че имам ниска плацента, която е застанала на ръба на шийката на матката и кървенето е от там. Казаха, че плацентата ще се вдигне след няколко седмици, с разтягането на матката. Имал ли е някой от вас подобен проблем. Кога спря кървенето. При мен днес все още цапа. Кзаха да лежа вкъщи, да пия но- шпа и магнерот

Скоро и аз преживях същия кошмар,в понеделник.Както си бях на работа и изведнъж в тоалетната се изсипа ръждиво-червена кръв.Док каза от повишена физическа активност е ,  лежане и бусколизин и но-шпа.След 3 дни отидох на преглед , бебетата ми са добре и не се вижда от къде кърви.За мен си премина като цикъл.Завърши с тъмно кафяво,после светло кафяво след още 2 дни.Но аз още си лежа все още и ще го карам по полека вече.Щом всичко с бебето е добре , не се притеснявай.

# 582
Здравейте момичета на 21.01 ми беше трансфера на две тридневни ембриончета от икси. Днес си правих кръвен тест резултата е 2297  newsm44 според вас дали са две, че по таблиците, които намерих нещо не мога да се ориентирам? В понеделник ще ходя на док и ще пускам пак чхг.

# 583
Браво, Буби, стойността ти е прекрасна, но не е гаранция за близнаци.
Но пък по-скоро са.  Grinning

# 584
Браво, Буби, стойността ти е прекрасна, но не е гаранция за близнаци.
Но пък по-скоро са.  Grinning
Мерси, дано в понеделник да разбера!

Общи условия

Активация на акаунт