Тъжна съм, самотна съм, объркана съм

• 30 806
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И разбира се, въпросните две може да не са му любовници, защото Lanfear, едва ли им е светила, а може да са всякакви - роднини, в т.ч. - племеннички, колежки и пр., но пък вече е сиктирдосан и нареден - с любовници, че и две, ама инак влюбено гледал жена си, брях, брях, брях, която пък разбира се, грам не подозирала. не подозира, щото вероятно - няма за какво.

# 121
много зависи какъв чешит,характер е самият човек.Индивидуално е.Аз например хич не обичам У, А,емоции.Харесвам уюта и спокойствието у дома. Това прави ли ме скучен,сухар,дърво. Отговорът е и Да и Не.Зависи другият как е настроен.Ако другият е настроен вечно да излиза, да търси,да пътува аз просто няма да смогна на темпото и ще абдикирам. Обичам инертността,трудно понасям промени.  Обаче ключът е да си паснеш с човека отсреща.Дали е възможно за години съжителстване и връзка отведнъж единия да полудее и да се превърне в неизживяно детство.

# 122
Не само че се случва, ами е ежедневие. душата, дръж жена си изкъсо  hahaha

# 123
Факт е, че любовта не е вечна. Мъжете "обичат" до време. Докато си млада, хубавка и слаба. Тоест обичат с очите си. Повърхностно е да, но това е положението.
После се почва кръшкане. Такъв е животът.
Това са разсъждения за самоуспокоение на жени, на които все им кръшкат.....
Ами, не, не е такъв животът.
Мъжете "обичат" до време, когато са си взели жена-трофей, за да се фукат най-вече.Както си купуват Порше или най-новия модел ТВ.....И естествено, когато придобивката "остарее", се сменя.
Не всички мъже обаче нареждат жената до колата, плазмата и телефона.
И вместо да се правят обобщения в стил :"Всички мъже са такива!", по-правилното решение е човек да се замисли "Дали пък в мен не е причината да привличам все подобни неверни идиоти?" и да се опита да промени или подхода си, или средата, в която се търси мъж.

# 124
ако се впрегне човек и се филмира и под вола теле ще намериш.Колко по-малко се взираш,толко по-добре.Вторачиш ли се братко,край.

# 125
И разбира се, въпросните две може да не са му любовници, защото Lanfear, едва ли им е светила, а може да са всякакви - роднини, в т.ч. - племеннички, колежки и пр., но пък вече е сиктирдосан и нареден - с любовници, че и две, ама инак влюбено гледал жена си, брях, брях, брях, която пък разбира се, грам не подозирала. не подозира, щото вероятно - няма за какво.

Не съм светила, но подслушвах неволно няколко разговора Rolling Eyes. Живея на първия етаж, а той обсъждаше това с приятел надълго и нашироко. Аз си седях на терасата, пуших си цигарка и си пиех кафенце. Е как да не чуя. На последния разговор се разбраха да го покрие. Уж ще ходят някъде, а той при любовницата ще ходи.  Mr. Green

# 126
Твърдо мога да кажа, че колкото и да ровиш, ако няма нищо, няма и какво да откриеш  Mr. Green

# 127
Факт е, че любовта не е вечна. Мъжете "обичат" до време. Докато си млада, хубавка и слаба. Тоест обичат с очите си. Повърхностно е да, но това е положението.
Това са разсъждения за самоуспокоение на жени, на които все им кръшкат.....
Ами, не, не е такъв животът.
Мъжете "обичат" до време, когато са си взели жена-трофей, за да се фукат най-вече.Както си купуват Порше или най-новия модел ТВ.....И естествено, когато придобивката "остарее", се сменя.
Не всички мъже обаче нареждат жената до колата, плазмата и телефона.
И вместо да се правят обобщения в стил :"Всички мъже са такива!", по-правилното решение е човек да се замисли "Дали пък в мен не е причината да привличам все подобни неверни идиоти?" и да се опита да промени или подхода си, или средата, в която се търси мъж.

Всъщност не ми действа успокоително. Просто вече не ми дреме особено и след не едно разочарование поради различни причини не мога да си позволя да възприемам насериозно мъжете. Винаги си имам едно наум.
Аз заключение "Всички мъже са такива!" не съм правила. Визирам булшинството. Разбира се срещала съм в обкръжението си и такива щастливи бракове без изневери. Но да улуча аз такъв го считам за печалба от тотото  hahaha
И каква може да е причината да се привличат такива мъже?
И в какви среди се събират неверните и верните мъже?  newsm78

# 128
Сега,четейки авторката отново си мисля,че номера на китайката е тази неизбежна механичност,повтаряемост,скучноватост от дългото съжителстване,брак да я превърне човек в спокойствие, а не в тревога. Да кротнеш малко топката,да не тръгнеш да доказваш наново ,защото е много изнурително и изгарящо.Не си длъжен целия живот да изкараш в едно темпо.Като добър футболен тим.В началото натиска-вкарва гол и след това се разхожда и се наслаждава по тревата.

# 129
Нев да го проумее и да започне да живее своя си живот, а не да се нервира заради човек, който си е просто такъв. Да го промени не става. Няма да успее.

Е чак пък, не са съвсем толкова повърхностни. Има си мъже, които ще те обичат и да не си двайсет годишна манекенка, то иначе какво, всички дълги бракове да са по сметка ли. Аз съм виждала дядовците ми как гледат бабите ми с топлина в очите, а са минали златна сватба вече, нито са слаби, нито млади. Ако няма да те обича и набръчкана и посивяла и всякак, не ти трябва, не е твоя мъж си мисля аз.

Има разлика между страст и привличане. Може да си привлечен от доста неща в човека.

За мен по-голям проблем ще е, ако мъжът ме желае физически и сексуално, но не ме привлича по други параграфи (азбучен пример- да стои трайно безработен и да не прави усилия). В такъв случай дори да ти обръща внимание и да показва мерак, по-скоро ще е досадно.

# 130
  • Варна
душата, за липсата на секс как ще се изкажеш? Предположения?

# 131
последното нещо,което ще помогне е вторачването в този проблем.На 99 процента е психо-соматичен,не физически.Разбира се,не изключвам пича да си излива енергията другаде.  Ако на мен се случи,бих намалил работата и стреса.

# 132
Аз съм виждала дядовците ми как гледат бабите ми с топлина в очите, а са минали златна сватба вече, нито са слаби, нито млади.
Аз пък мога да ти кажа, че това лято едни баби на плажа се бяха пуснали по цици и един дядо до мен цъкаше и разправяше на приятелчето си до него "гледай ги какви са сбръчкани, пък са се съблекли по цици" ... много романтика и топлина в очите ейййййййй Simple Smile
Никой мъж не харесва слаби, млади и красиви жени Simple Smile

Абе да не би да няма хиляди пълнички жени, които си имат хубави семейства? Не е речено, че килограмите предопределят семейното щастие. Не казвам да се търкаляме на воля, ама някой и друг килограм не са проблема на века.

И милиони мъже харесват слаби жени, после се сърдите мъжете ви като заглеждат млади, слаби жени. Веднага давам случка... моята колежка минава по плажа в Приморско и дочува отстрани жена да казва на мъжа си "какво я гледаш тази, малко малка ще ти дойде и с тоя силикон" ... а тя 25 годишна, слаба със страхотна дълга коса, дълги крака и големи естествени гърди хахахахахах

# 133
Слаби може да сме винаги, но вечно млади няма как да останем  Mr. Green А трябва да си живеем добре на всяка възраст, не да се побъркваме, че мъжът можело да загледа друга  Crazy

# 134
От тази тема разбирам, че ако не съм вечно на 21, красива, слаба и т.н. направо ми е време да се гръмна или поне да вляза в манастир, за да не загрозявам гледката...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт