Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 260 484
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 945
Плаща се престоят,въпреки че си осигурен. Мисля ,че беше към 2-3 лв на ден

Не е вярно.
Нищо не се плаща.

# 946
  • София
Плаща се престоят,въпреки че си осигурен. Мисля ,че беше към 2-3 лв на ден

такова нещо няма при раждане. да не говорим като съм лежала в инфекциозна с детето, понеже беше кърмено, също не плащах....за не кърмените, майките си плащаха престоя.....
плащаш си ако искаш вип стая.

# 947
не искам да се заяждам,Но
преди 2г родих платих за 3 дена престой мисля беше към 10-12лв. Кърмила съм,незнам какво общо има това.
Миналата седмица говорих с една докторка там,пак е същото .Даже мислят за всичко да се плащало....дано не стане така
Аз също не изгарям от желание да плащам,при положение,че това е най естествения процес при който трябва да ти помогнат  а не да те оскубят като пиле

# 948
....преди 2г родих платих за 3 дена престой мисля беше към 10-12лв........  

Родих там преди 1г. и 8 месеца, и не съм плащала нищо.
Всичките мами от Отчетните, които са раждали там, също не са плащали нито стотинка.
Не знам за какво си плащала и изобщо не виждам никаква логика в това.
Никъде не се плаща за болничен престой след раждане.

# 949
Мили, мами!
Тази анкета е продължение на темата на Ani** "Кой родилен дом в София е за предпочитане?" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86193.0. Целта е да се получат по-ясни количествени резултати.
Тъй като и аз не съм взела решение къде да раждам, ще ви бъда благодарна ако споделите впечатленията си от болницата, където сте раждали.

Аз раждах във Вита, като наблюдаващ лекар през цялата бременност и при раждането ми беше д-р Славкова и съм супер доволна. Условията много ми хареса, както и грижите за мен и бебчо. Горещо препоръчвам, както и мои познати които са раждали там са на мнение, че отново ще отидат там.
Успех и с пожелание за леко раждане на здраво бебче, където и да избереш

# 950
Плаща се за всеки ден болничен престой потребителска такса от пациента в размер на някакъв % от МРЗ, до 20 дни годишно, но родилките са освободени от нея
Ако влизаш в Шейново за някаква манипулация, различна от раждане, вероятно ще платиш, ако ли не- няма

# 951
Мили, мами!
Тази анкета е продължение на темата на Ani** "Кой родилен дом в София е за предпочитане?" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86193.0. Целта е да се получат по-ясни количествени резултати.
Тъй като и аз не съм взела решение къде да раждам, ще ви бъда благодарна ако споделите впечатленията си от болницата, където сте раждали.

............Успех и с пожелание за леко раждане на здраво бебче, където и да избереш

Ти забеляза ли, че мацката е задала въпроса си преди повече от 3 години?!  ooooh! Laughing

# 952
Преди 8 години родих в бившата "Тина Киркова" и не бих повторила там при никакви обстоятелства.
Случих на най-грубия възможен екип и преживяването не е за разказване. Не платих нито стотинка на никого, но не мисля, че проблемът е в парите. Смятам, че просто си зависи от хората.
Не гласувах, защото нямам положителни впечатления от никоя болница все още. Засега, на първо четене, съм се насочила към II градска и живот и здраве да мине раждането, ще споделя мнение.
Междувременно се записвам да следя темата, тъй като естествено живо ме касае. Grinning
Някой има ли информация къде позволяват на таткото да присъства на раждането?

# 953
  • София
В ТК със сигурност може да присъства таткото, но срещу заплащане, което колко точно беше не си спомням (100 или 200лв) ... А Втора градска е в ремонт мила и не се знае докога ... Ако ти имаш някакво инфо сподели ... Поздрави

# 954
Аз избрах "Тина Киркова", защото преди 8 години единствено там позволяваха тази екстра (не се заплащаше нищо).
Сега знам, че в Майчин дом може.
За II градска не знаех, дано я приведат в работен вид до февруари догодина. Sad
Ще проуча въпроса и ще докладвам, когато събера информация. Simple Smile

# 955
Здравйте, на мен ми предстои раждане, но според мен мнението за болниците е строго субективно и зависи от това  на какъв персонал е попаднала майката. Навсякъде има лоши специалисти и груби акушерки за съжаление, защото все пак това са хората, които помагат за появата на един нов живот и в този смисъл това е много благородна професия. Но не мисля че даването на пари за един физиологичен процес , какъвто е раждането само и само да си купим добро отношение винаги е увенчано с успех.
Бях свидетел как една токущо родила майка с бебе на една седмица, която едва ходеше разказваше как е чакала лекарят и от Токуда да я приеме, но той не я е приел и тя беше дошла в Тина Киркова, където я приеха веднага по спешност. Сами си правете изводите.

# 956
  • София
... на какъв персонал е попаднала майката....

да де, ама аз стоях 5 дена /на 3-ия ме попитаха "Ама ти защо не си изписана?"  Shocked/ и нали се сещаш, че смених бая персонал за тези дни! Виж, на педиатрите, една от чистачките и една ... не знам каква длъжност беше - евала! но всички останали, които се изредиха  Sick та те на 2-рия ден ми казаха, че нямам кърма и ми бутаха добавката. следваща смяна ми вика "Коя е тая, където ти каза, че нямаш карма? Ти имаш и мен да накърмиш! Ама не знам защо не става - давай добавка  Shocked" за справка: още кърмя  bowuu справих се абсолютно сама без да дам нито веднъж добавка!
да не говорим, че мивката беше запушена и изобщо не можеше да се ползва....
 smile3505

# 957
... на какъв персонал е попаднала майката....

да де, ама аз стоях 5 дена /на 3-ия ме попитаха "Ама ти защо не си изписана?"  Shocked/ и нали се сещаш, че смених бая персонал за тези дни! Виж, на педиатрите, една от чистачките и една ... не знам каква длъжност беше - евала! но всички останали, които се изредиха  Sick та те на 2-рия ден ми казаха, че нямам кърма и ми бутаха добавката. следваща смяна ми вика "Коя е тая, където ти каза, че нямаш карма? Ти имаш и мен да накърмиш! Ама не знам защо не става - давай добавка  Shocked" за справка: още кърмя  bowuu справих се абсолютно сама без да дам нито веднъж добавка!
да не говорим, че мивката беше запушена и изобщо не можеше да се ползва....
 smile3505
къде това ?????????? #Crazy #Crazy #Crazy

# 958
За коя болница става въпрос? Все някъде ще трябва да родя  Simple Smile

# 959
  • София
Майчин дом е това - има много да се описва ... и все в този дух, ама няма смисъл ... аз и историята за раждането бях пуснала по-напред  Sick... ох ... момичета - успех, където и да изберете  Praynig Praynig Praynig аз не знам, като ще ми дойде пак до главата ...  ooooh! дано нещата са се променили  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт