Радост,здраве, весели игри, НОЕМВРИйчето през 2016-та ще го сполети!

• 50 311
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние се завърнахме от морето  На Кали май й омръзна или се измори от плажа, защото вчера даже не искаше да отиде. Каза, че сега плажа спи...и така, сега пак вкъщи. Дано успея да я заведа някъде на планина.  То този път не с баща и. Хич не му беше кеф и само се цупеше. Та ме развали малко изкарвянето. Не му се занимава с детето много. То и затова си бяхме все сами на плажа, сутрин като станем и така. Изобщо не ми помагаше. А до плажа си е носене на разни неща, пък и Калина понякога. Той за малко през деня и вечер. Следващо ходене ще е с приятелки и без него. Малко съм му ядосана...но пък ние си изкарахме много хубаво с нея.
Стефи, при теб доста неща, но ще се подредят едно по едно!
Кукумялка, Анди, моето море мина, сега на вас предстои кефа Simple Smile Прекрасно да си изкарате!
Това от нас

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 14:43 от evropa

# 226
Ходих на лекар ,пуснаха ми хормони ,чакам резултат и като излезе ще ходя пак за диагноза и лечение .Никол се оправи .Вчера ходихме на детски воден парк ,много се забавлява и най хубавото е ,че е без пари  Simple Smile,с две думи ще се ходи всеки ден или през ден ,близко е и пеш е за 10 мин .
evropa- като си в къщи помагали за Калина ,излизат ли на разходка двамата ,играят ли си ?Може да е имал нагласа за почивка ...ама с 2г дете не става точно така  Simple Smile.  Хайде ,момичета вие сте ?

# 227
  • На десетия....
evropa  може да е имал друга нагласа за почивка, мъжете са егоисти понякога. / за моя го твърдя на 90 процента/ Миналата година не съм се пекла на плажа, само докато спеше малката се редувахме на басейна, сигурно и тази ще е така.
Стефи дано всичко с хормоните да е в норма.
Аз работя, при това сама с малко помощ от шефа, да не кажа,че ми пречи повече от колкото да ми помага. ММ е с болки в кръста, ако седи повече време не може да стане и едва ходи. Като крайна мярка май ще му бият инжекции. Кучето имаше осил в лапата и е на на антибиотик , и него го следя. Димана ми липсва, но я чувам всеки ден.  Забавлява се и без нас детето, но се натъжава, когато ни чуе. От мен толкова.

# 228
  • София
Да похваля моето момиче -вече е без памперс от месец. И през нощта с
ъщо. За няколко дни свикна, много лесно. Явно просто и дойде момента Simple Smile
П.п изтрих си поста без да искам, вместо да добавя нещо по темата с ММ, но не е загуба Simple Smile
Къде са всички -морета, планини еееее ваканция

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 15:29 от evropa

# 229
Още не ми е дошло,(няма цикъл) иначе ми дадоха час за 23август, та ще се чака за да разбера на какво се дължи. Как сте? Слаба активността, явно лятото ще е така... Ние ходим на плаж, днес пак на водния парк, обичайни летни забавления тук. Много говори Никол, за минута не и спира устата. И все пита разпитва, какво е това?защо? Кой? Къде? Въпроси, въпроси...  #Crazyима ли други така не млъкващи?

# 230
  • София
Тука съм. Аз пък най-накрая почти я отбих и цикъла ми го занемА #Crazy
И Лили приказва,пее,приказки разказва-много обича да й чета преди заспиване Simple Smile
Купих си къща,уикендите сме там..сложих басейн,люлка,има барбекю супер е Simple Smile
на море-септември.

# 231
  • На десетия....
Магнетче честита да ти е къщата. Супер е да има къде да избяга човек. Цикъла ще се регулира.....трябва му време.
Стефи ще чакаш 23, то какво ти остава.
Димана много говори, пита, отговаря, пее песни, разказва приказки, философства....въобще както си му е реда.
На 6 август пътуваме към Приморско за една седмица и след това в Родопите  за няколко дни, и след това  Рила и тя почивката свърши.
Аз също по лекари ходя, показа ми се бучка в слабините. За момента я водят доброкачествена, но  предстоят още изследвания.

# 232
Здравейте. И Криси много говори и пее постоянно.
Аз сега съм на хапчета, че да не родя до вторник, уж трябва да лежа, ама няма как покрай Криси и така и вкъщи много не ме щадят и вече съм на предела на силите си. В понеделник влизам в болницата и там ще си почина хаха Simple Smile

# 233
  • София
Здравейте Simple Smile
Магнет,  Честита нова къща! Желая ви да прекарате много щастливи дни в нея и всеки път да намирате уют и спокойствие Simple Smile
Стефи,  дано всичко да е наред с изследванията. Уф, много време има до 23 август,  сигурно чакането не е много приятно ...
Кукумялка, и ти ли по лекари! Какво следва сега, ще те оперират ли?  Praynig Всичко ще се оправи!
Европа,  поздравления за памперса , успели сте напълно да го махнете  thumbsup  На мъжа ти ще му уври главата! Дано само да не е със закъснение ....
Кадроваче,  стискам палци да устискаш! Ще чакаме хубави новини от теб Simple Smile А за това, че не те щадят много вкъщи, гледай и ти да не ги жалиш , ама хич , като се върнете от родилното Wink
Да се похваля, че и моето момче има голям напредък с памперса.  newsm44През целия ден е по гащи, но слагаме за през нощта. Като гледам в горещините как изпива по 200-300 мл вода нощем, кога ли ще стане махането ...
Ваканцията на яслата свършва вече, в понеделник почва пак. Мина някакси този месец. Разминахме се само с един вирус и едно ухапване от бездомна котка, но за сметка на това, бяха едновременно! Заради високата температура не можахме да сложим ваксина тетанус и си умрях от притеснение. Хомеопатката каза да не пие и антибиотик.  Устиска Ясен и без ваксина, и без антибиотик,  ама голямо треперене му стоварих.
Е, хайде стига толкова, да не злоупотребявам с вниманието ви Simple Smile

# 234
Стефи, дано всичко е наред. Доста време има, но като се завърти ежедневието ейсега ще дойде.
Кукумялка, дано всичко е наред и при теб. Приятно изкарване на морето! Ние като сме на морето, цяло лято няма мърдане.
Магнетче, честита къща! Чудесно е да имаш ккъде да избягаш и да се разнообразиш.
Кадроваче, не остана! Леко раждане и да знаеш, че при мен след това вече беше много по-лесно.
При нас малката вече стана много активна. Пълзи и се изправя навсякъде. Есстествено е като залепена за Дени. "Играят" заедно. По площадката вече я пускам, че няяма търпение да чака в количката Дени да се наиграе. Събира тълпа  от деца след себе си. Дени пък не дава никой да я пипа, да й говори и въобще да я погледне. Тя си е само негова и много я ревнува.
След  лятото ще се опитаме да направим почивка и с двамата, въпреки че ММ нещо се отказва. Аз ще настоявам, че не ми се оставя никой.

# 235
Магнет   Simple Smile,честита къща, много детски игри и отъпкана трева от бързите детски крачета. Кадровачката, то не остана и скоро ще гушнеш бебо. Лъв ♌ като сина.

# 236
Благодаря ви  bouquet

# 237
  • На десетия....
Хайде , Къдроваче не остана  Hug всичко да мине добре.
Анди дано от днес Ясен да е спокоен и здрав в яслата. Димана този месец ще пропусне, останаха ни само 5 дни до отпуската. Аз не знам какво ще става. Ако не ми пречи може да не се оперирам, но трябва да се следя. Искат и ядрено магнитен, май ще търся и друго мнение.
Biskvitka87 децата заслужават почивка и те  Hug ,  ще се справите. Дени ще помага за малката  Wink

# 238
  • София
Еййй, ще чакаме Кадровачето да се включи.  Hug
Аз в неделя ходих в един мол, купих на Кали някои неща за есента,  че всичко и е късо вече. Има намаления в доста магазини и на неща за есента. Мноооого хубаво есенно якенце, дънки, малко блузки. Нямах намерение,  защото още нямам есенна настройка, все пак август предстои Simple Smile  но освен сполучливите и изгодни покупки се сдобих и със стомашен вирус. А трябваше вчера да заминем за Русе. Но май ще пропусна, ММ ще отиде сам. Аз и Кали другата седмица ще се включим за ходенето в Трявна. Добре че малката не беше с мен в неделя, а беше при баба си. Е, още е там...
Кукумялка, прекрасно да си изкарате почивката! Стискам палци притесненията да са напразно!
Стефи, и при теб да се нормализират нещата. 23.08 е и далеч и близо. Желая ти добри новини!
И на Ясен да му е хубаво в яслата!
На всички здраве!
Бисквитка, да отидете, където си си наумила и весело с двете дечица! Баткото ще помага щом е толкова ангажиран с малката Simple Smile
Магнетче, много и весели спомени в къщата!

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 12:28 от evropa

# 239
Да издам ,Кадровачката има бебе -казва се Николай и с мама са добре -да е жив и здрав  Hug.тя ще сподели повече ,когато е свободна .   Европа -браво за есените покупки ,и при нас има намаления но на летни неща ...нищо не съм купувала тя е претрупана с дрехи ,а мисля и есените ще и стават даже има с етикети още от миналата есен и бяха големи .Само маратонки ще взимам евентуално септ-октомври .Тук е такава жега ,че у дома е само по гащи Никол така седи ,така спи ,не се трае и на мен ми иде да хвърля дрехите  Grinning.пък и половината ден сме на плажа и там само бански ,друго не и трябва .

Общи условия

Активация на акаунт