Стефи, при теб доста неща, но ще се подредят едно по едно!
Кукумялка, Анди, моето море мина, сега на вас предстои кефа
Прекрасно да си изкарате!Това от нас
Прекрасно да си изкарате!
,с две думи ще се ходи всеки ден или през ден ,близко е и пеш е за 10 мин .
. Хайде ,момичета вие сте ?
има ли други така не млъкващи? 

Всичко ще се оправи!
А за това, че не те щадят много вкъщи, гледай и ти да не ги жалиш , ама хич , като се върнете от родилното 
През целия ден е по гащи, но слагаме за през нощта. Като гледам в горещините как изпива по 200-300 мл вода нощем, кога ли ще стане махането ...
всичко да мине добре.
, ще се справите. Дени ще помага за малката

но освен сполучливите и изгодни покупки се сдобих и със стомашен вирус. А трябваше вчера да заминем за Русе. Но май ще пропусна, ММ ще отиде сам. Аз и Кали другата седмица ще се включим за ходенето в Трявна. Добре че малката не беше с мен в неделя, а беше при баба си. Е, още е там...
.тя ще сподели повече ,когато е свободна . Европа -браво за есените покупки ,и при нас има намаления но на летни неща ...нищо не съм купувала тя е претрупана с дрехи ,а мисля и есените ще и стават даже има с етикети още от миналата есен и бяха големи .Само маратонки ще взимам евентуално септ-октомври .Тук е такава жега ,че у дома е само по гащи Никол така седи ,така спи ,не се трае и на мен ми иде да хвърля дрехите
.пък и половината ден сме на плажа и там само бански ,друго не и трябва . Препоръчани теми