Радост,здраве, весели игри, НОЕМВРИйчето през 2016-та ще го сполети!

• 50 310
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
Честит син на Кадровачето! Да е здрав, щастлив и много послушен, а на нея бързо възстановяване!
И аз планирам тази седмица да направя обиколка по магазините. Ако има есенни намалени дрешки ще е чудесно, аа ако не - по традиция  ще понапазарувам малко по-големи за следващото лято.
Вече вссеки ден вземам Дени в 4 от градината и ходим  на плаж. Чудесно е! След това докато се изкъпем и ядем  и навън става приятно за разходки.

# 241
  • На десетия....
Къдроваче, да е жив и здрав малкия юнак! На теб бързо възстановяване  Hug
evropa бързо да ти минава вируса. За пазаруването, аз нямам спирачки и ММ ми е забранил да купувам за Димана каквото и да е.  
 Аз като преди отпуска, много работа. Поне вкъщи ремонта е на 90% приключен. Има само первази да се сложат и мебелите, но тях трябва да ги чакаме.

# 242
На 2.08 в 10.40ч се роди Николай с мерки 3200/49 с планово секцио. Беше за кратко на кислородна палатка, нещо с адаптацията. След дълго молене ми го дадоха в 22.30 да го кърмя, дано продължим успешно. Аз се възстаноеяеам м бързо, от персонала много ме хвалят. Станах и ходих на 5-я час Simple Smile. Благодаря ви за пожеланията

# 243
  • София
Кадроваче, честита рожба! Здрав и щастлив да расте Николай! А кака Криси да помага на мама, здраво и безгрижно детство! Кадроваче, герой си ти!!
Кукумялка, и аз се оливам с дрешките за Кали...ще взима да се преместя при Стефи - прекрасно звучи -топло и плаж...само бански ще купувам Wink и за двете ни

# 244
  • София
Кадроваче,  Честита радост! Да ви е жив и здрав Николай Simple Smile
Нека детето расте умно, щастливо и с много късмет! На майката - бързо възстановяване, на таткото -  безпроблемно изтрезняване Wink

# 245
  • София
 Къдроваче, Честита рожба, да Ви е жива и здрава. Много да Ви радва и направи най-гордите родители.

# 246
  • София
Гледам, че активността в темата съвсем замря. Добре, че radanai писа, все пак да не излезе, че си приказвам сама  Crazy И Стефи не се обажда...
Малчо посещава детската ясла. И понеже това му е най - дългото ходене за цялата година, чак сега виждам нежелани допълнителни ефекти от това. Научил се е да си чопли носа,  да си играе с храната, да се жабурка (и задавя) с вода и напитки, да пуска плюнки и т.н. Отглеждам хулиган! Изобщо не ми харесва това влияние! Как да противодействам?
Предполагам, че тази тенденция ще продължи и даже ще се засили в детската градина ... Успокоявам се, че е по-добре да е здрав и да ходи, отколкото да да боледува вкъщи и аз да си го "култивирам"  ooooh!
Има ли и други с подобни проблеми?

# 247
  • София
Анди, включвам се да не си говориш сама Simple Smile
На нас ни предстои от 15.09 първа група. И аз имам подобни притеснения,  понеже в яслата, независимо,  че беше по-малка /октомври-декември 2015г./ мн бързо прихвана няколко дивотии и неправилно говорене от сестрите. Още помни някои от тях и ми припомня отвреме навреме "не се казва Ела, а елА"... И сега знам, че ще е така. Но като я поправя за говоренето го запомня и после го казва правилно. За хулиганските прояви не знам...но мисля, че е по-добре здрави и на градина, отколкото дори и здрави, но вкъщи. Ще растат и ще разбират нещата, ще престават да ги правят. На тяхно място ще започват други пакости-според възрастта и интересите- ние трябва да не спираме да обясняваме кое е лошо и невъзпитано. Ако е мн зле може би лек разговор с други родители от групата и с учителките. Но дано не се налага...сега така говоря, но времето ще покаже.
Вие давате ли някакви витамини, имуностимулатори и пр. Чудя се да давам ли нещо малко преди тръгването на градина. Миналата година давах Самбукус нигра. Но като чета разни статии са доста спорни мненията за това дали е добре или не ползването на такива добавки. Вие как мислите?

# 248
  • София
Давам самбукус. Даже сега си направих домашен.

# 249
  • На десетия....
evropa аз миналата година давах коластра по това време, но Димана направи алергична реакция и я спрях.  Давала съм и Имунобор, и Сабукус през миналия сезон сигурно и сега ще давам. Давам и само черен бъз като подсладител за чая.
За вредните влияния от яслата, Димана също там се научи да си бърка в носа и да се бърше от ръкавите. Но пък много напредна в говоренето, в обличането и събличането. Сега в първа група ще я видим, вече много иска да ходи при децата. Все пита за приятелчетата от яслата,  но ще е в друга градина и дано бързо да свикне. На нас ни казаха чак на 19 септември да я водим, добре че имам варианти за гледане.
Нашата отпуска приключи, на морето времето беше хубаво, Димана ни слуша до колкото и е възможно и успяхме да си починем. След това обикаляхме из Родопите и там и хареса. Сега около празниците през септември пак сме резервирали за Родопите дано времето да е с нас и да става за разходки.
Аз направих  бъбречна криза и последната седмица пак съм по лекари.
Ей такива неща около нас.....

# 250
Онзи ден писах, писах, но като гледам не се е публикувало.
За вредните навици - естествено си бърка в носа. Започнал е да се кара "Аааааааа" и да наказва познати и непознати. Отделно казва на всеки, че е лош. Естествено има и много положителни неща - там е напълно самостоятелен и казват, че е готов за първа група. Друг е въпросът, че вкъщи отказва да се облича, съблича и да пишка сам.
Имуностимулиращи давах коластра  и зелена енергия миналата зима. От пролетта започнах да ги давам само при признаци на разболяване.

# 251
  • София
Личната предписа Есберитокс за Ясен. Питах хомеопатката дали да давам и тя каза не. От както ходим при нея,  половин година близо, давам от Аквасорс водорасли и есенциални мас(т)ни киселини /не знам как се пише Blush/. Според нея е достатъчно.
В детската градина ще е от 29 септември и ще се гледаме двамата. Тези държавни детски заведения тотално ме извадиха от релси - през юли яслата не работеше, август детето ходи, сега септември пак вкъщи.  Като тръгне на новото място, очаквам пак да започне да боледува  ooooh! Ако аз кога ще почвам работа! ? Не ходя по интервюта. Всеки работодател ще пита кога мога да започна, а аз нямам никаква представа...
Разправям се със съседката от долния етаж. Под детската стая има салон за красота, по-точно Day Spa & beauty studio. В събота ми се обади на стационарния и каза да си изведа детето да тича навън, защото долу хората се опитвали да релаксират  Crazy Като се има предвид, че е проблем пускането на прахосмукачка ("разрешават" ми да чистя в дните когато студиото не работи  Mr. Green), вероятно тупурдията от тичането е звучала оглушително!
Някой да знае нещо за Стефи? Как ли е минал прегледа... май за 23 август беше.
Кукумялка, Бъбречна криза съм чувала, че много Боли!  Надявам се, че вече си добре  Hug Завиждам ви за морето и екскурзията!

# 252
  • София
Подсетихте ме за коластрата, бях забравила за нея. Може би ще редувам от нея и самбукус.
Кукумялка, мн неприятно това за бъбречната криза. Дано е била по-лека!
И Стефи чакаме да каже какво става с нейните неща.
Анди, това за съседката ти звучи невероятно...апартамент ли е това под вас или помещения за магазини и други подобни? Само вие ли сте потърпевши?

# 253
Здравейте,
Свърши и нашата почивка, бяхме 2 седмици на море и успяхме да се забавляваме. Не бих казала, че успях да си почина, защото моят младеж ни събуждаше всяка сутрин в 6.30. Голям мерак за плажа  Shocked

Този петък му е първи ден в новата детска градина и очаквам да е драматично, защото не е ходил на ясла от март месец,заради операцията на третата сливица. Много съм доволна, че я махнахме. Постоянно говорим вкъщи  за градината, но ще видим. Не може да се облича сам.

За имунитета му давам 1 лъжичка мед сутрин на гладно.

Все по-често се хващам да мисля за рождения му ден. Иска ми се тази година да му го отпразнуваме с дечица някъде. Мисля го още.

# 254
Вярно, отдавна не съм писала. Гледах две седмици едно дете срещу заплащане, набор на нашите октомври родено. И ми беше доста натоварена програмата. С един акъл и двете девойки, та си трябва очи на четири. Преглед минах на 23,хормони добре, ултразвук добре, генекологичния преглед и той добре. Явно е било от пътя. То и на 11август си ми дойде цикъл. Но поне може да съм спокойна минах един профилактични, което си е само от полза. На 6септември пак път за България, ще си отдавам апартамента в Русе. А таткото ще си продава къщата на село. Общо взето пак престоя ще мине в задачи и път. Никол си е все така палава, днес си разби устата. Много говори, направо е философ. Не съм я писала на Дг, може би ще се гледаме и тази година. Това е от мен, обещавам да съм по редовна вече.

Общи условия

Активация на акаунт