Зоната- тема 5

• 36 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Животът не е толкова сладък.Пускам ви ей тоя, че монетата има две лица, да имате едно на ум  http://prikachi.com/users/choco/566a.jpg

# 571
не е лошо момчето, но брадвичката малко фалшменто ми се струва  Thinking

# 572
не е лошо момчето, но брадвичката малко фалшменто ми се струва  Thinking
  Определено си падаш по лоши момчета.

# 573
има халка  Tired
дори само да ги заглеждам, предпочитам да са необвързани  Naughty

# 574
има халка  Tired
дори само да ги заглеждам, предпочитам да са необвързани  Naughty
Бубе, халката те отказа казваш  Joy

# 575
Здравейте, търсих мнение за продуктите на Jorjeia и видях, че JACKLIN* от вашата група си е поръчала и е ползвала, но не можах да проследя коментарите, дали е дала отзиви след това. Може ли някоя от вас или JACKLIN* да сподели отново дали има резултат. Благодаря предварително

# 576
Как сте момичета и момче? Какво правите? Какво ново при вас?

# 577
  • Euskal Herria
При мен нищо ново - чакам да спрат дъждовете, че да можем да се разхождаме. Следващата седмица тук е Великден и ще са 5 почивни дни.

# 578
Тук времето е подходящо за разходки, само следобеда излезе голям вятър. Луд женски март месец, дават го сняг да вали за през нощта и утре пак слънце.
 Laughing

Гледам всеки ден да излизам с малкия, че вкъщи ме хващат нервите. Започнахме захранване, но бавно се случват нещата. По едно малко пюренце хапва, но много се върти и всичко е в пюре.
 hahaha

# 579
Загубихте се на последък.

# 580
  • Euskal Herria
Сиси, нека е здрав, пък полека-лека ще почне по-малко да се омазва.
С резките промени на времето свикнах, то няма и как иначе. Лошото е само, че когато е много дъждовно, Макс не излиза навън. Иначе после прибирам у нас едно кално куче, направо материал за половин тухларна си носи Simple Smile.
Иначе тук се подготвят за Великден - миналата вечер бяха извадили на улицата платформите, които влачат по време на шествието. Първият път, когато ги видях, направо се стреснах. Доста зловещи ми се видяха, като ку-клукс-клан. Една приятелка после обясни, че това били различните църкви - с техните членове. Такъв бил обичаят.

# 581
При мен нищо интересно и тук времето е хамаво Simple Smile Днес уж печеше, излязох на по-дълга разходка и веднага се захлюпи с едни черни облаци, застудя яко и после и поваля, та по-бързо се прибрах от предвиденото. И на мен ми се стяга душата в затворени пространства само, да се оправя това време вече, че аман Crossing Arms

# 582
Янче, наистина са зловещи тия платформи, по тв съм ги виждала..

Ти ще боядисваш ли яйца сега или по БГ на др дата?

Осмичке, аз мислех да прибирам зимните дрехи, но май няма да бързам.

# 583
  • Euskal Herria
Сиси, празнуваме си нашият Великден. Още повече, че тази година е месец разликата. Тогава боядисвам яйца, правя козунак и курабийки.
А тук не боядисват яйца, изобщо съвсем други са им традициите. Пускам малко снимки от процесията и една от миналия Великден:
Скрит текст:

Много от хората ходеха боси, дори и някои дечица.

# 584
Много интересно, Янче.

Честита първа пролет!
 bouquet

Мери къде се изгуби? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт