Зоната- тема 5

• 36 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Бубанка, честито! Много е красива  Heart Eyes

# 91
  • Euskal Herria
Бубанка, честито ви попълнение!
Аз все си мислех, че хамстерите са дребни, обаче като го гледам - спрямо клавиатурата, вижда ми се доста голям.

# 92
Бубанке,много е сладка Леми Heart Eyes А самите любимци как се разбират помежду си?

# 93
Много е сладка и името Лемурия ме кефи.

# 94
  • Mediterraneo
Бубанка, честита ви придобивка, ама даже не искам да ги поглеждам на снимки тези твари. Такава гнус изпитвам към всичко мишеподобно, че не мога да опиша! Никога не бих отглеждала декоративна мишка/ хамстер/ свинче и т.н. вкъщи доброволно! 3 години живот в селска къща уж ме научиха да съм корава, ако случайно чуя гризкане някъде, или пък открия мишок в капан, ама... Не!

Ние пък имаме от седмица костенурка  ooooh!

# 95
  • Другата България
И костенурки сме имали, и свинче, и риби - все аз се грижех за тях.
Не знам вашите деца как са, но моето само им се радваше, иначе останалото аз и баба му.

# 96
Бубанка, честито ви попълнение!
Аз все си мислех, че хамстерите са дребни, обаче като го гледам - спрямо клавиатурата, вижда ми се доста голям.

наистина е едра, освен това е доста дългокосместа и рошава, което я прави да изглежда още по-голяма  Joy

Осмичке, хамстерите живеят отделно, защото се бият сериозно, може и до смърт, но мишаните са социални и страдат, ако са сами

Лемурия и от лемур, а Ламината от ламинат  Blush  Mr. Green

Тарт, съчувствам ти  Hug

Алечка, Сиси, Мери, Heart Eyes

# 97
  • Mediterraneo
И костенурки сме имали, и свинче, и риби - все аз се грижех за тях.
Не знам вашите деца как са, но моето само им се радваше, иначе останалото аз и баба му.

Ама разбира се, как да са моите деца! Няма да се цепят от колектива, я! Вадят го веднъж на ден за разходка, пилят му на главата десетина минути, прибират го и толкова. Нахранен ли е, водата му чиста ли е, извадена ли му е на слънце кутията, лампата светната ли е... не е тяхна работа! А иначе врънкат за куче! Просто няма как да им се случи( лошото е, че усещам как аз самата напоследък много мисля за куче  Mr. Green; съвсем скоро ще узрея за идеята, ще убедя ММ и ще си вкарам таралеж в гащите, ама да видим!).

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 16:30 от Тарталета

# 98
  • Euskal Herria
Ха, че за предишното ни куче у нас беше същата работа - "моля ти се, тате, ние ще го гледаме... моля ти се, мамо...". Ами гледаха го, де - отгоре от прозореца как търчи из двора. Ами добре, че случихме на кротко и не капризно куче. Но са си ангажимент.

# 99
  • Другата България
 Laughing същата работа беше при нас и с кучето.
Но аз устоях, въпреки, че и аз го исках.

# 100
  • Другата България
Бела, как беше купона?
Замръзна ли някъде по дискотеките? Laughing Sunglasses

# 101
  • Euskal Herria
Тя сигурно вътрешно се е сгряла  Laughing.
Аз нищо няма да казвам да температури.

Как си, Мери?

# 102
  • Другата България
Изключително изнервена от продължаващия студ.
Поставих собствен рекорд - 5 дни не съм си показвала носа от вратата на апартамента, размазах се от филми, то вече просто ме хващат лудите, а и имам отлагани неща да свърша.
Днес ще понауча малко думи и утре вече няма накъде - и немски имам, и още куп ангажименти да свърша, ще се излиза. Племенникът ми е поизчистил колата, но май няма да я ползвам, много лед има по улиците, ще ходя с такси.
Много подтискащо ми действа тази зима, просто не е истина. Tired ooooh!

# 103
Милата Мери.  Hug

Почивай си, сега ти се е паднало, като не може много да се излиза навън.

# 104
  • Euskal Herria
Ох, почивка, почивка... ама ако не си така принудително затворен вкъщи. Иначе никак не е зле да няма ангажименти човек.

Сиси, бебокът сигурно много е пораснал. Наредихте ли се вече в новата къща, свикнахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт