KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Не "чаткам" езици. Бихте ли ми казали с 2-3 думи за какво иде реч?
Има една Фейсбук група Karadayi Forever с участници от цял свят, та там от онзи ден когато излезе новината за годежа не са спрели да плюят Синем, моето скромно мнение,че я харесвам потъна в забвение, на фона на ужасните нападки от това как е облечена, та до цвета на косата(не се боядисвала,защото май била бременна)Ама глупост,след глупост.

# 76
Много ме е яд на тия злобарки, жал ми е за Синем, дано не ги чете, защото колкото и да е подготвена, за такава реакция, това е много неприятно. Вярно е,че която и да беше на нейното място щеше да бъде оплюта и гледана под лупа. Какво си мислят,че ще постигнат с това не знам. Съжалявам,че ми е беден английския,за да им опиша по подробно какво мисля аз за тях. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy

За известните това е част от играта. Не са единствените, чиито живот се коментира. Неуважение е да отидеш в профила на Синем и да почнеш да пишеш глупости. Между другото забелязах, че е свалила снимката, където беше отрязала ръката на Кенан.  Joy Но фенските форуми са за коментари, всякакви коментари. Не може всички да я харесват. А и харесването-нехаресването понякога е отвъд това, което може да бъде обяснено с думи. Така усещаш определен човек или двойка и толкова. Народът масово припада по Бурак и Фахрие, във всички класации за известни двойки са номер едно. Ами да ме убиеш, аз пък не мога да открия нищо специално в тях, никаква емоция не ми носят. А в приятелския кръг на Берг си имам любими двойки, около които винаги съм усещала някаква особена любовна енергия и дълбока връзка, от първия миг съм ги възприемала като едно цяло. И това въздействие пак е трудно да се дефинира.

Обещала съм си до сватбата да се стегна, да почна да виждам Синем в положителна светлина и да се постарая да доловя любовна енергия и при тях. Пък и да не я доловя, на кого му пука.  rotfImbo rotfImbo На тях пък най-малко.

# 77
  • София
Здравейте!
Не съм влизала в темата отдавна и щях да падна,когато прочетох за НОВИНАТА!
Аз лично освен Берг,никоя друга от екранните половинки на Кенан не харесвам,не защото не са хубави и талантливи актриси,просто чисто визуално Берг и Кенан ми допадат най много.Може би толкова силно въздействат и на другите зрители,че техните очаквания са много големи за жената,която ще застане до него и в живота.Аз мисля,че  и ако Берг не беше омъжена ,след този проект,никой  мъж,освен Кенан,нямаше да е достоен за нея,по волята на феновете.Синем я гледам в последно време,много е нежна,но е някак безлична,няма тази осанка,която притежават някои жени.....като Берг например,но Кенан си я обича и избора си е негов.Това другите хора да ти дават оценка е много неприятно.....

# 78

Тамам си е момичето  Peace - има хубави вежди, големи очи,нежна кожа  и най- вече красива и лъчезарна усмивка. Тялото и - от това, което се вижда е перфектно  Grinning
Тепърва има да разцъфва, особено ако е обичана и обгрижвана жена и след като стане майка  Heart Eyes

Пепи  Hug онзи ден ти лайкнах коментара в KDF  Grinning
Скрит текст:
На онези лели от групата дето я плюят бих им препоръчала ,да се съблекат чисто голи и да се огледат хубавичко в огледалото  Mr. Green ама ако продължават наистина ще им го напиша  hahaha

# 79
Хората на Берги. Heart Eyes

# 80

Кучетата лаят, керванът си върви.... трала лала ли  Laughing Laughing Laughing Laughing
оставете ги лелинките, тях няма да ги заболи,
нито пък ще ги засърби... трала лала ли

те с такова чудо спори ли се  hahaha

# 81

Тамам си е момичето  Peace - има хубави вежди, големи очи,нежна кожа  и най- вече красива и лъчезарна усмивка. Тялото и - от това, което се вижда е перфектно  Grinning

Joy

Косе, ти си я видяла през очите на Кенан.  Grinning Grinning

За тялото може да се спори. Слабо не винаги значи женствено, чувствено и секси.

Макар че всяка втора жена сигурно иска да има структура, която й позволява да си хапва колкото иска, без да й се лепи нищо.  Grinning Grinning Grinning

# 82

Тепърва има да разцъфва, особено ако е обичана и обгрижвана жена и след като стане майка  Heart Eyes

Пепи  Hug онзи ден ти лайкнах коментара в KDF  Grinning
Скрит текст:
На онези лели от групата дето я плюят бих им препоръчала ,да се съблекат чисто голи и да се огледат хубавичко в огледалото  Mr. Green ама ако продължават наистина ще им го напиша  hahaha

Благодаря Косе Hug ,забелязах го, спокойно вече. Админа се намеси с предупреждение и добре,че не сме писали,защото и най зле коментираният пост също е изтрит.Съгласна съм,че не всички са длъжни да я харесват и да си го кажат,но за всичко си има граници.

# 83
# 84

Доди ми на акъла за Беркенчето,  Laughing дето викаше селфиета, кой знае как сега как мята гюбека. Тя беше една от първите, която подскочи от новината.  Laughing Laughing Laughing

# 85

Това май пак са снимки за Пантен.

Да знаете този договор е доживотен.  Joy

Нероден Петко няма да го бъде.  Joy

# 86

Косе, ти си я видяла през очите на Кенан.  Grinning Grinning

Амчи как!  Joy Joy Joy Аз съм истински кенанист, просто го усещам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=iSJQWU8MHgI

За съжаление Кенан е категоричен , че няма да допусне никой до личният си живот Grinning
Разбира се, хубаво щеше да бъде да знаем повече подробности за това как е припламнала любовта и избухнала страстта между тях  Wink Месеци наред те криха връзката си дори и от най-близките си хора...Кенан влизаше в заведение от единия вход, Синем излизаше от другия...Кенан отива на концерт първата вечер, Синем си взема билет за второто представление...Сигурно им е било забавно  Laughing Laughing Laughing

# 87

Да знаете този договор е доживотен.  Joy

Нероден Петко няма да го бъде.  Joy

Не мога да се самоцитирам, няма да мога да си намеря поста  ooooh! но си спомням, че като наближи финала на КД някои се сбогуваха, а аз казах, че докато не видим втората рожба на семейство Ергенч и зейбека на сватбата на Кенан няма да мирясаме...  hahaha Joy Joy
Така, че хубавото предстои  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
Привет на всички!

Да се включа и аз в дискусия с личното си мнение.
Какво виждаме ние?
Нищо - секунди от някое репортерско папарашко видео, от което най-често не казват нищо или ако споделят е премерено в две- три изречения, или снимка на някой фен, случайно документирани....
Те са хора като всички нас - с хубавите си страни и с човешките си недостатъци.
С две думи нищо човешко не им е чуждо.
Сполетява ги любов, омраза, гняв, яд, тъга,....Нито за миг не съм сметнала, че са идеални.
Колкото до избора им относно жени, мъже....
И досега не мога да се начудя на Халит, мъж на 36-37 години как се влюбва в Гизем, лети при всеки възможен момент до градчето и и пак обратно на снимки, жени се и след година - развод.
Причини много, но от  друга гледна точка?!
Берг - намира си половинката точно в Халит. Търси точно такъв човек. Да е добър баща, да я обича.
Нещо много земно и простичко, но да се намери в днешно време се оказва сложничко.
Кенан и Синем. Не всеки може и иска да говори за чувствата си, как обича, защо обича....За да го усетим ние/кои сме ние и кой от тях ни е длъжник/...

Лично за мен - по отношение на Кенан - харесва ми като игра и дотам. Да, прекрасни образи като Езел и Махир Кара - това съм гледала/макар, че за моите представи са доста нереални/.
В живота - богат човек. Мъж, който знае какво иска.
Но това е само на пръв поглед - всичко друго, ежедневното, чувства, мотиви, действия - какво знаем за него - нищо. Каква жена му трябвала, какво търсел, пък какво намерил - сигурно той не знае, не го е размишлявал толкова в началото колкото някои фенове се напъват. Защото, когато някой те привлича и се влюбиш - даваш ли си точно тогава сметка какво търсиш..Едва ли, особено в началото.
Синем - като актриса съм гледала само части от първи и втори епизод на Майките, но не е моят тип игра. Друго не съм гледала. Навън - ами известна е. Име е. Каквото и да означава това. Толкова мога да кажа. Как го е постигнала, къде, кога - тя си знае.
Като външност - на вкус и цвят другари няма. За едни е хубава, елегантна, за други сива, за трети нежна..нормално е. Това не се ли отнася и за другите им известни имена.
За някои Туба е най-най, фенките на Берен ще кажат същото за нея, за Нургюл - друго и така.
За мен форумите са място, където хората си чешат езиците, включително и тук. Особено като няма сериал или филм...Просто по форумите са събрани хора всякакви и наистина можеш да прочетеш какво ли не.
Честно казано, предпочитам да има сериал, който да ме развълнува и да ме завърти историята.
Да си говорим за това. Както казва Варна - на кого му пука.
Защото в крайна сметка актьорите си живеят живота, а ние сме направили избора да следим някой от тях и ги обсъждаме в част от свободното си време.
 Намирам различните мнения за нещо нормално. Няма как да харесваме или не харесваме еднакво.

# 89

Днес в сутрешното предаване на ТВ 8 са казали, че албумът на Берг е готов. Включва 12 песни на Сезен Аксу в джаз аранжимент.

Цитат
И досега не мога да се начудя на Халит, мъж на 36-37 години как се влюбва в Гизем, лети при всеки възможен момент до градчето й и пак обратно на снимки, жени се и след година - развод.

Ами сляпата неделя... Joy

Държала го е една година биохимията  и като се изпариха феромоните, край.

Това в рамките на шегата. Мисля, че тогава Халит беше в период, в който много искаше най-после да създаде семейство. Но той е доста сантиментален мъж, при него чувствата вземат връх, важни са, за да се усеща щастлив и в мир в себе си. Защото има хора, които нямат някаква приказна любов в живота си, но това не е драма за тях. Кариерата, децата, хобита, разни други неща са им напълно достатъчни да бъдат щастливи. Според мен няма ли истинска любов в живота му, Халит не би могъл да стиска зъби и да поддържа един брак. И факта, че направи огромна жертва / не ми се връща към тази история/, но предпочете да сложи край на брака си, говори за това. Ако си спомняш и интервюто на актрисата Едже Услу, която каза че Халит изведнъж и абсолютно неочаквано е сложил край на връзката им и тя го обясняваше с неговото вътрешно неспокойство и борба, с разяждащото усещане, че в емоционален план нямаш това, което търсиш.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 17:39 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт