KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ами да, сляпата неделя е виновна. Тя и никой друг!
Щото голямата му любов е била до него, ама той е бил сляп. Joy Joy Joy Joy Joy

# 91

Да бе , представяш ли си? Шест години този човек да е на една ръка разстояние от теб и ти да се усетиш чак накрая. Той правилно каза  като го питаха "Кой беше най-изненадан от началото на връзката ви?" Халит: "Ние двамата"  rotfImao

# 92
 Joy Joy JoyТочно!

# 93

Да бе , представяш ли си? Шест години този човек да е на една ръка разстояние от теб и ти да се усетиш чак накрая. Той правилно каза  като го питаха "Кой беше най-изненадан от началото на връзката ви?" Халит: "Ние двамата"  rotfImao

Аз си представям и то без проблем  Laughing Peace... с Фредиту  Heart Eyes бяхме дълги години на една ръка разстояние докато един ден и ние не се изненадахме

# 94
Кой беше най-изненадан от началото на връзката ви?" Халит: "Ние двамата"  rotfImao

Неведоми са пътищата... Joy Joy Joy

Искам само да уточня, че не съм против различните мнения - напротив  Hug Така е нормално, пък и по-интересно. В случая който коментирахме ставаше дума за грозни подигравки и неприкрита ненавист. Нещо недопустимо за правилата на глобалната мрежа. Радвам се, че админа се е намесил Peace

#old    ...не Кенан, снимката  Joy

# 95

Искам само да уточня, че не съм против различните мнения - напротив  Hug Така е нормално, пък и по-интересно. В случая който коментирахме ставаше дума за грозни подигравки и неприкрита ненавист. Нещо недопустимо за правилата на глобалната мрежа. Радвам се, че админа се е намесил Peace

15/e35/12530712_212372879106473_862604699_n.jpg[/img]

Да, наясно съм какво се е коментирало, но покрай мненията за Синем, се обсъждаха, изказваха се мнения за жените на Кенан, подходящи двойки, кой как си е представял Кенан с каква жена, какво търси той, за това, че хората виждат в Кенан - филмовите  образи, смесват ги с  образа на Кенан от реала. Peace

# 96

Аз си представям и то без проблем  Laughing Peace... с Фредиту  Heart Eyes бяхме дълги години на една ръка разстояние докато един ден и ние не се изненадахме

Hug Значи и ти не вярваш в любовта от пръв поглед

Ние с БарнитУ стояхме две години на съседни чинове, преди Амур да ни уцели  Wink Joy Joy Joy

# 97

Косенце,  Hug нас ни остави... вижте как го правят хората  hahaha hahaha hahaha

https://www.facebook.com/BenlaxerOfficial/videos/732380433537013/

# 98

Косенце,  Hug нас ни остави... вижте как го правят хората  hahaha hahaha hahaha

https://www.facebook.com/BenlaxerOfficial/videos/732380433537013/

Уау!  hahaha hahaha hahaha

Момчета и момичета, бъдете като Махир и Фериде!!!  Joy Joy Heart Eyes

# 99

Искам само да уточня, че не съм против различните мнения - напротив  Hug Така е нормално, пък и по-интересно. В случая който коментирахме ставаше дума за грозни подигравки и неприкрита ненавист. Нещо недопустимо за правилата на глобалната мрежа. Радвам се, че админа се е намесил Peace

Аз ви казах. Диагнозата е "завишени очаквания към Кенан, заради екранните му образи".  Те се ядосват на Синем, но всъщност се сърдят на себе си, че не виждат в Кенан и неговия избор, това което очакват. Трудно се скъсва с един идеализиран образ. Като ти се изсипят собствените ти въздушни кули върху собствената ти глава и почваш да търсиш виновни.  Joy

И това ще мине.  Joy

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 19:28 от varna_2

# 100
Това е Махир.
Махир е много красив.
Махир е сладък като мед и сметана.
Много е влюбен във Фериде.
Обича кифлички със сусам.
Харизматичен е.
Смел е.
Има здрава плесница, всеки се бои от нея.
На усмивката му не би устояла и султанската принцеса.
Превърна се в Ромео, клетият, заради своята Жулиета Фериде.
Любимецът на цялото семейство
Любимият вуйчо Кара на малкия Назиф
Мъже, бъдете като Махир!

Това е Фериде.
Фериде е много грациозна.
Тя е много красива.
Фериде е любовта на Махир.
Съдия, дъщеря на министър.
Има прекрасни очи.
Много е възпитана и  с добри обноски.
Обожава профитероли.
Сама си изкарва прехраната, не яде парите на баща си.
Момичета, бъдете като Фериде!

============

E, сега вървете кажете на тия хора, дето си живеят със своята приказка, че Кенан трябва да се ожени за Синем.  rotfImao rotfImao

# 101
"Турската звезда Халит Ергенч платил над 1 милион лева на братя Диневи, за да вземе уникалния морски съд, който в момента е акустирал край Босфора"
ако е вярно изобщоhttp://www.slava.bg/news/81244.html

# 102
"Турската звезда Халит Ергенч платил над 1 милион лева на братя Диневи, за да вземе уникалния морски съд, който в момента е акустирал край Босфора"
ако е вярно изобщоhttp://www.slava.bg/news/81244.html

Ахахаха

Откъде са го изровили това. Между другото никога не съм виждала Халит и Берг на яхта, което е странно, защото и двамата обожават морето.

# 103

нова - от днес

# 104
Берг с приятеля си Неджо

Неджо:

"Майка и син си споделяме проблемите. Животът е винаги хубав за нас."

Общи условия

Активация на акаунт