KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 291
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Хади и от мен една непоказвана снимка  newsm03 newsm03 newsm03

Скрит текст:

# 151

Скрит текст:

Тази снимка във Варна ли е правена?  newsm78  Joy Joy Joy Joy

# 152

Скрит текст:

Тази снимка във Варна ли е правена?  newsm78  Joy Joy Joy Joy

На трета буна.  newsm47 newsm47 newsm47

# 153
Хади и от мен една непоказвана снимка  newsm03 newsm03 newsm03

Скрит текст:

Тази снимка във Варна ли е правена?  newsm78  Joy Joy Joy Joy

На трета буна.  newsm47 newsm47 newsm47

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Скици!

Джиджи , ВГ  Hug Hug страхотно клипче и червени бузки на Берг  Heart Eyes Heart Eyes

Аз слагам едни мимиклери, които ми липсват

И още да ви кажа да не се притеснявате, че харесвате БатЮ  Wink ...така ще се наредим и ние до младежта  Joy От анкетираните, които са посочвали, че Кенан Имирзалъолу им е любимият актьор мнозинството са 20-25 годишни  Laughing Laughing Laughing
https://www.instagram.com/p/BA5PCeELlZ-/?taken-by=kenanimirzalioglufan

From Twitter - Kenan "Handsome" Imirzalioğlu

И последни новини относно двойката Имирзалъолу-Кобал  Grinning Турската преса отново с лични подробности  Wink
Влюбената двойка си търси нова къща. Кенан ще напусне луксозният си апартамент в Джихангир където е живял през последните 4 години. Синем ще остави къщата си в Бейоглу за която плаща месечен наем 5 хил. долара. Искали да си имат нов дом преди брака. А сватбата  според едни източници щяла да е през лятото, а според други още през април  Laughing

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 14:53 от косе-босе

# 154
Косенце,  Heart Eyes Hug я вземи се порови не пише ли къде ще е ... гости от близко и далеч не сакат ли? Щото аз нали съм с 2 адреса, та да знам... да почвам ли диетата, нЕма ми стане роклята, ей ся ще дойде април.  Требе да се подготвяме  с време pletka

# 155
Вчера чухме как арабките крещят "Сюлейман-Сюлейман", днес да видим как пищят "Изел-Изел" и "КИнан-КИнан"  hahaha Joy Joy Joy
Има много материал, но разпръснат. Посъбрах малко кратки видеа и снимки в спойлери.

Езел в столицата на ОАЕ Абу Даби 1 април 2011-та г.

Ezel Abu Dhabi  Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere
Ezel Abu Dhabi  Oyuncular на 2:30 Баръш Фалай  Joy
Ezel Abu Dhabi Kapanış Su Gösterisi екипа гледа шоуто на фонтаните в Дубай с музиката на Тойгар  Heart Eyes
Скрит текст:

kenan imirzialioglu*ARABIAN NIGHT* арабската вечеря

Скрит текст:

Пресконференция и интервюта

مقابلة حصرية كنان اميرزالي اوغلو- إيزل- أبو ظبي الأولى  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

ezel in Formula 1 Abu Dhabi Yas Marina Circuit   Езелковци пилоти във Формула 1  Grinning - прочетох коментари под снимките , защо не са много усмихнати, особено Кенан е видимо без настроение  Wink  Angry Обяснението е, че този ден в Абу Даби било страшна 40 градусова жега и на открито не се е дишало  Grinning

Скрит текст:

# 156

Две видеа с Берг от днешните магазинни предавания

Репортер: Срещаме Бергюзар Корел, която в момента не е на телевизионния екран, но казва, че дните й са много наситени.

Берг: Щастлива съм. Много приятно си прекарвам времето. Тази година не работя, но ежедневието ми е много наситено.

Репортер: За да каже това Бергюзар Корел със сигурност има причина. В момента тя подготвя музикален албум.

Берг: Правим нещо хубаво. Работата около проекта ме кара да се чувствам щастлива. Мисля, че съм в сигурни ръце.

Репортер: Нека поговорим и за музикалния албум...

Берг: Нали точно за това говоря в момента? Добро утро, добро утро! /смее се/

Репортер: Да попитаме БК и за уроците по танго, които взема.

Берг: Той е много известен танцьор в Аржентина. За нас срещата с него беше изненада. Ние бяхме решили да ходим на уроци, но не знаехме, че те ще ни представят първия  урок. Казва се Себастиян учителят. Казаха ни, че той е Леонел Меси в тангото.

Репортер: Господин Халит сигурно е Роналдо...

Берг: Не. /смее се/ Аз гледах клипчета в ютюб на тази двойка. След това много се изненадах, когато ги видях в залата. Стана случайно. После сложиха снимките с нас в страниците си във фейсбук и така се разчу.

Репортер: Върху колието Ви има някакви датите май...

Берг: Да, вие вече го снимахте веднъж. Датите на Халит и Али.

Репортер: Аз не съм го виждал.

Берг:  Ами то вече не ми останаха новини за съобщаване.

Репортер: Много Ви благодарим.
Берг: Аз ви благодаря. Лека работа!

Второ видео / превела съм само нещата, които не се повтарят/

Срещаме БК  в Джихангир на вечеря с приятели. Свикнали сме да я виждаме без грим, но този път се явява пред нас гримирана.

Берг: Знаете ли какво им казах вътре? „Сега ще изляза и ще кажа на репортерите: „Йес! Този път ме хванахте с грим!“ / смее се/.  Имах снимки днес, затова трябваше да се гримирам.

Репортер: Дали пък не предстои БК да издаде и албум с танго изпълнения.

Берг: Не, какво говорите? Аз съм съвсем начинаеща в тази област.

Репортер: Питаме БК кой филм от многото излезли напоследък е гледала.

Берг: Последно гледах „Делибал“ с Чаатай и Лейла. Не можах да отида на премиерата, защото бяхме във Франция. Щом се прибрахме, веднага отидох да изгледам филма. Бях обещала. Много ми хареса.
 Невероятно ми харесаха Чаатай и Лейла. Само този филм съм гледала напоследък. Имам предвид в кино салон. Иначе вкъщи гледаме много филми.

https://www.facebook.com/235048679891917/videos/1039548136108630/

# 157
Косенце,  Hug Hug Hug много те обичам, смятам знаеш.  love001 love001 love001

Страхотен е Кени.
Те в този му период някъде ми се намести в сърцето.  Heart Eyes Heart Eyes

Много инфо си наредила, снимки, видео,  Crazy видях неща, на които до сега не бях попадала  hahaha hahaha еле арабската вечеря  Joy Joy Joy много се посмях там с минарето дето в началото главата му забучена надолу и на керпеденчето дето премигваше и оправяше пиргите си по време на питието.

Варничка,  Hug Heart Eyes и ти си ми едно слънце,  love001 благодаря за превода.

# 158

Едно клипче с учителя на Берг по танго Sebastián Achával

# 159
Варничка  bouquet мерси за преводите!

Joy Joy Joy много се посмях там с минарето дето в началото главата му забучена надолу

И от време на време си разкършва вратлето  hahaha hahaha hahaha горкият, сигурно е ужасно все да стърчиш Joy

Косенце,  Heart Eyes Hug я вземи се порови не пише ли къде ще е ... гости от близко и далеч не сакат ли? Щото аз нали съм с 2 адреса, та да знам... да почвам ли диетата, нЕма ми стане роклята, ей ся ще дойде април.  Требе да се подготвяме  с време pletka

Доколкото си спомням твоята адресна регистрация беше в Анадола, а там ще видят булката само на телевизора  rotfImbo

Предлагам да започнем залагания кой ще кумува на Кенан и Синем
1) Керем Чатай и съпруга
2) Байрактаров и Ръза
3) Ердоган и Емине  hahaha
4) Ергенчови  Wink
5) кум - братовчед по наследство от село Бала
6) приятели или роднини на Синем
7) някой друг, който не познаваме  Grinning

# 160
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Уби ма с тая анкета, сестро  Laughing Laughing Laughing

Ми да ти кажа двоумя сЪ между Байрактара и  Керем Ч. И двамата са добри- единия добър приятел, другия  добра партия

# 161

Няма да се опитвам да правя прогнози, щото ще сгреша.  Joy

Както установих след предложението за брак към Синем, Кенан ми е "тъмна Индия".

Халит и Берг не съм им близки приятели, така че не вярвам да са  те.

# 162
Забравих да предложа и другата сродна душа на Кенан , неговия гуру Осман Сънав , въпреки, че той вече е доста възрастен Peace

...Тунджел аби вече не е между живите  Sad

Една неизвестна досега снимка - актрисата, която играеше Селма в Езел и Рамиз Караески  Heart Eyes Heart Eyes

# 163
кОсманчото, не ми харесва  Naughty Laughing Laughing

# 164

Няма да се опитвам да правя прогнози, щото ще сгреша.  Joy

Както установих след предложението за брак към Синем, Кенан ми е "тъмна Индия".

Халит и Берг не съм им близки приятели, така че не вярвам да са  те.

Привет на всички! Hug

Важното е, че ще има думба-лумба.  married
А Ергенчови поне ще са сватбари, надявам се.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт