KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 317
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
кОсманчото, не ми харесва  Naughty Laughing Laughing

Знам те аз тебе  Hug защото го свързваш с "опасаният" период  rotfImbo

...но пък Uzun hikaye беше вълшебен филм  Heart Eyes Grinning Grinning

# 166

А Ергенчови поне ще са сватбари, надявам се.... Joy Joy Joy

А, той Кенан ако трябва да кани всички, с които е работил, трябва да има три сватби.  Че и на Синем колегите.
Най-близките им хора ще бъдат.

# 167
E, недей сега с лошото. В една фирма са, Улучко, Джемчо и сие ще бъдат там, но знам ли, може и ти да си права... Joy Joy Joy
Кенан да не забравя кой промени възгледите му за лИбофта, ако не беше Махир Кара да го опомни,демек Феридетка, Синемка имаше да чака... hahaha hahaha hahaha

# 168
E, недей сега с лошото. В една фирма са, Улучко, Джемчо и сие ще бъдат там, но знам ли, може и ти да си права... Joy Joy Joy

Е, Улуч, ясно. Те са лични приятели. Джем не го знам.

Все пак не може да покани всичките си колеги. Трябва да остане и за гостите на Синем.  Joy

# 169

Е, Улуч, ясно. Те са лични приятели. Джем не го знам.

Все пак не може да покани всичките си колеги. Трябва да остане и за гостите на Синем.  Joy

Не е истина Laughing, но ако Кенан покани всичките си колеги, трябва да прави сватбата на стадиона  hahaha hahaha hahaha

Още един от учителите и близки приятели на Кенан пропуснах при предложенията за кум. Уур Юджел , режисирал е три филма на Кенан, в два от които са партнирали заедно. Heart Eyes
Работил е и със Синемка  Grinning

# 170

Джансу и Бурчин Т. ще бъдат, защото са близки приятелки на Синем.

# 171
Едната писарушка с църния си мъж  Peace гаранте и те ще хвърлят гюбеци.

# 172

Джансу и Бурчин Т. ще бъдат, защото са близки приятелки на Синем.

И на Кени са приятелки  Laughing Laughing Laughing

Трябва да сложим и Олгун Шимшек. Той е колега и близък приятел на Кенан. Но не разбрах каква му е връзката с Бурчин и Синем, че всички заедно се оказали в болницата при жена му онази въпросната вечер  Laughing Laughing Laughing
Той ще пее със сигурност  Joy

Едната писарушка с църния си мъж  Peace гаранте и те ще хвърлят гюбеци.

Евет! Там са  Peace  rotfImbo

# 173
Абе общо взето ще бъде родата плюс колеги, които са им близки приятели.

Затова аз не изключвам Берг и Халит да не са. Те не са в общ приятелски кръг. След КД никъде не са се засичали. Проектите идват и си отиват. В началото Берг и Халит се събираха много с актьори от "1001 нощ", но отдавна не е така. Берг не беше поканена на последната сватба на Джейда. Нейните приятели в истинския смисъл на думата са тези от детството и от студентските й години.  А пък приятелите на Халит са приятелите на жена му.  Joy Joy

# 174
Така като ви слушам, идеята за сватба на стадиона е добро решение(дали ще се сетят?) Да няма обидени. а пък за феновете, да се предава на живо! Абе дрънкам глупости, знам,че няма да стане, ама защо да не си помечтаем, а?

# 175
Така като ви слушам, идеята за сватба на стадиона е добро решение(дали ще се сетят?) Да няма обидени. а пък за феновете, да се предава на живо! Абе дрънкам глупости, знам,че няма да стане, ама защо да не си помечтаем, а?

Пипи  Hug ти остави другата работа, но младоженеца още не сме го чули и гък да каже по въпроса  Joy Да не би да не знае  hahaha hahaha hahaha

# 176

Е каква ще е тая сватба, ако няма сръдня.  Thinking Не е ли то от мъжката страна да мърморят за снахата, от женската да се присмиват на облекльОто на мъжката, да има някоя далечна стрина-роднина да се разсърди, че не са я поканили лично   Joy Joy Joy Joy и на стадиона да е... пак ще има недоволни, що не са на първия ред наредени.  Laughing Laughing Laughing

# 177
# 178

Пипи  Hug ти остави другата работа, но младоженеца още не сме го чули и гък да каже по въпроса  Joy Да не би да не знае  hahaha hahaha hahaha

Вай не думай, те това ще голям сериал(сеир) Виждам заглавията "БОМБА", "ШОК И УЖАС" Joy Joy Joy Между другото днес някъде прочетох, може да е грешен превод, че и двамата са напуснали жилищата си и живеели в някакъв апартамент,до сватбата,след което щели да се нанесат в ново жилище. На друго място пишеше,че само ще направят ремонт на неговия апартамент. Но както и да е, факт е ,че него го няма,иначе щеше да има поне снимки от това как е избягал от папараците .Няма начин да не вардят пред дома му.

# 179
Вай не думай, те това ще голям сериал(сеир) Виждам заглавията "БОМБА", "ШОК И УЖАС" Joy Joy Joy Между другото днес някъде прочетох, може да е грешен превод, че и двамата са напуснали жилищата си и живеели в някакъв апартамент,до сватбата,след което щели да се нанесат в ново жилище. На друго място пишеше,че само ще направят ремонт на неговия апартамент. Но както и да е, факт е ,че него го няма,иначе щеше да има поне снимки от това как е избягал от папараците .Няма начин да не вардят пред дома му.

Годеницата искала романтична сватба , ама годеникът липсва  hahaha

Сега видях при нинолка последната версия на турските медии - ще живеят в апартамента на Кенан в Джихангир, който имал прекрасен изглед към Босфора, само Синем щяла да направи някои промени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт