KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Ние искаме снимка на рожденика с анне и баба! Grinning

Само ако репортерите са ги надушили.  Grinning Но в последните години не се е случвало.

Излизали са снимки само от 3-тия рожден ден на Али.

Ето тук бяха писали, че е събрал цял багажник с подаръци.

# 616

Меерррси!  Hug Бях го забравила мойто.  Wink Много хубави снимки!  Heart Eyes Чета само хубави отзиви за играта и в новото и дизи.  Peace

За проекта на бай Керем за дизи от 60 мин. ми се дава, да е с Батю.

# 617

За проекта на бай Керем за дизи от 60 мин. ми се дава, да е с Батю.

Батю ще излиза в отпуск по бащинство като шефа на ФБ, така че него не го търси.   rotfImao

Синемчето каза, че няма да отсъства дълго от екрана, все някой трябва да гледа бебека.  Grinning Grinning Grinning

# 618

Батю ще излиза в отпуск по бащинство като шефа на ФБ, така че него не го търси.   rotfImao

Синемчето каза, че няма да отсъства дълго от екрана, все някой трябва да гледа бебека.  Grinning Grinning Grinning

Синемче да не е луда да остави Батю сам в къщи с бебек и детегледачки. Тези са много опасни. Миналата година няколко разведоха работодателите си.  Mr. Green

# 619

Синемче да не е луда да остави Батю сам в къщи с бебек и детегледачки. Тези са много опасни. Миналата година няколко разведоха работодателите си.  Mr. Green

То туй у холивудско. В Турция ги вземат все на прага на третата възраст. Няма страшно.

# 620

Синемче да не е луда да остави Батю сам в къщи с бебек и детегледачки. Тези са много опасни. Миналата година няколко разведоха работодателите си.  Mr. Green

То туй у холивудско. В Турция ги вземат се на прага на третата възраст. Няма страшно.

Почитателките на БатЮ нямат възраст  rotfImbo

Альо,альо Синем! Прибирай се, скъпа! Бебека не спира да плаче!!!  hahaha hahaha hahaha

# 621

Альо,альо Синем! Прибирай се, скъпа! Бебека не спира да плаче!!!  hahaha hahaha hahaha

"Сега ли намери, тъкмо снимаме атеш ве барут.  Joy

Имаш тъща за такива случаи."  Joy Joy

Забравихме майката на Синемчето. Тя е млада баба. Не един, ами три бебека ще изгледа. Само да ги донесе щъркелът. Да не стане като нероден Петко Ергенчов, дето го чакаме има-няма пет години.  Joy

# 622
Аличко сигурно е на седмото небе! Щом Неджо държи балоните, става парти и купон, няма спор. Grinning
Да видим рожденика ще бъде яко. И баща му де. Joy Joy Joy
И на излизане, ако ги надушат, журналята пак с въпроса, тази брада за проект ли я подготвяте... Joy Joy Joy
----------------------
Представям си Кенан с едно ревливо бебешоче...Ще изваждат розовите чаршафи със Синемка, няма начин.
Първо да видим Джунда ли беше и после ще го мислим...Нали има списък? Явааааш... Joy Joy

# 623

"Сега ли намери, тъкмо снимаме атеш ве барут.  Joy

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 624

И на излизане, ако ги надушат, журналята пак с въпроса, тази брада за проект ли я подготвяте... Joy

На снощната снимка брадата ми се видя малко поокастрена.

Мисля, че ако снима нещо, няма да е с имидж, който напомня за Сюлейман.

# 625
Да, имаше такава подробност с брадата.
И какво? Ще ми каже някой, че Берг не знае за кого пишат каките?
Невъзможно. Всичко знаят, ама не казват.

# 626

И на излизане, ако ги надушат, журналята пак с въпроса, тази брада за проект ли я подготвяте... Joy

На снощната снимка брадата ми се видя малко поокастрена.

Мисля, че ако снима нещо, няма да е с имидж, който напомня за Сюлейман.

Да, снощи султана беше оформен добре  Peace

Във фейса винаги ме надушват какво си мисля  Laughing Laughing Laughing

# 627
Да, имаше такава подробност с брадата.
И какво? Ще ми каже някой, че Берг не знае за кого пишат каките?
Невъзможно. Всичко знаят, ама не казват.

Берг със сигурност знае за проекта на Сема. Историята, кого готвят за главните роли.

# 628

Сладурчета. Кенан ще бъде много щастлив дойде ли бебечето.

Да си баща на 40+ сякаш е по-вълнуващо. 

Представям си и родителите му как се радват, че най-после ще се ожени. Хич не са и разпитвали сигурно коя е, що е Синемка, че и кусури да й търсят.  Joy

# 629
Цитат
Берг със сигурност знае за проекта на Сема. Историята, кого готвят за главните роли.

Само дано Берги не се хване по приятелски с техен проект.

Всеки път не се получава химията КД. Grinning

Прав е Халит, че чака и избира нещо, което да му хареса. Още повече, че може да си го позволи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт