След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Ани, как да не е обърнал внимание, още в първия епизод докато се суетеше пред огледалото го дадоха да си спомня целувката, значи му е направила впечатление  Peace

# 196
Ани, как да не е обърнал внимание, още в първия епизод докато се суетеше пред огледалото го дадоха да си спомня целувката, значи му е направила впечатление  Peace
и той на нея  Mr. Green

# 197
Скрит текст:
Ако пък Йо си я спомня и си трае, тогава характерът, който изграждаха досега, отива по подяволите.
Ама той като я видя в собствения си дом пак си трая,нима не си спомни целувката Crossing Arms В края на краищата не се целува със всяка срещната на улицата.
Laughing Laughing просто не отдава значение  Peace[/spoiler]
В този период ни представиха Йо,че се е затворил в себе си,не е обръщал внимание на никого...бил е предаден от Из...изоставил е всичко... Peace
Това обяснение ми хареса   Peace
Да, бил е смачкан и потиснат и всичко което е виждал е тъмнина и пустош, едва ли е имал сили да се загледа в някой преминаващ, с който се сблъсква, че и да и обърне внимание  Sad Thinking
Така поне да не развалят момента с запознанството им в ресторанта

# 198
Ай, много се разчувствахте!  Naughty За да не плачете, нещо смешно, направо ме уби музикалния съпровод  hahaha особено малко след 5 мин  Crazy

https://youtu.be/Fs12gWIbV84
Joy Joy Joy Crazy през цялото време си мислих какво ли ще е след 5 мин и като започна щях си изплюя виното,както Исо и Сердай с чая,когато Дефо им каза за предложението на Йо  hahaha hahaha hahaha мн готино  Mr. Green

# 199
  • София
Скрит текст:
Ако пък Йо си я спомня и си трае, тогава характерът, който изграждаха досега, отива по подяволите.
Ама той като я видя в собствения си дом пак си трая,нима не си спомни целувката Crossing Arms В края на краищата не се целува със всяка срещната на улицата.

Ааа, не се знае. Joy hahaha Joy
Ако е така ,освен да ходя и аз на сета и дано се нацелиме. Joy Joy Joyуста в уста  Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy  Hug

Ани, как да не му е направила впечатление? Той още в колата се позамисли, че му е станало приятно, а на другия ден пред огледалото си я спомни и си потърка устата. Crazy

# 200
не бе  Laughing при чадърите да не е обърнал внимания...все пак е бил потиснат...наранен...нещастен  Peace
и за Мишето същото  Joy Joy

# 201
Ох, Синан колко е смотан и той  Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
  • София
не бе  Laughing при чадърите да не е обърнал внимания...все пак е бил потиснат...наранен...нещастен  Peace

Ааа, пак не ми харесва това. Историята започна с една целувка, на която и двамата обърнаха внимание. Heart Eyes

# 203
hahaha hahaha hahahaказах аз,още със Суде в колежа беше ужасТ  ooooh! ooooh!

# 204

Как си е налупил тая шапка до очите  Joy Joy Joy Joy Joy Как ли ще мине за юноша бледен  #Crazy

# 205
и за Мишето същото  Joy Joy
a така може  Sunglasses

# 206
Ако изкарат, че си го разказват това през нощта докато са заключени ще е идеално. Хем ще са разкрили доста неща за себе си, хем ще е логично  Peace
И примерно ако Боре се върне за 31 епизод ще започне как вече ги отключват  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 207
Ей пак се сетих за Клюна пииис  #2gunfire Момчето болно, сума ти народ се чуди какво да прави, а тя се хили кат пача, като и дадоха маските  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 208
Ако изкарат, че си го разказват това през нощта докато са заключени ще е идеално. Хем ще са разкрили доста неща за себе си, хем ще е логично  Peace
И примерно ако Боре се върне за 31 епизод ще започне как вече ги отключват  hahaha hahaha hahaha hahaha
ан тъй, може и целуфан да ни покажат накрая...или как Йо й се любува докато спи..в прегръдките му  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дефо ще скочи като опарена  Joy Joy

От мен лека...стига за днес  Mr. Green  Hug Hug Hug

# 209
  • Perla
Не знам какво да кажа- не ми допада идеята да са се виждали преди, пък сега изведнъж да им светне под капите. Хубавото е, че звучи гласът на Борето ни и дано по- бързо се върне. И мене нещо ме хвана сякаш за гърлото, като каза бурда им. Боже, божее, За мене няма вариант, в който да ги няма ЕлБар. Няма как на мястото на Баръш до Елчин да поставя и приема някакъв друг младеж. Естествено, че разбирам тежката ситуация, в която е изпаднал екипът, но няма как да променя своите си усещания. В крайна сметка, като започне серията, ще видя накъде вървят работите и винаги мога да я изключа.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт